Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
felicityhope spune:
La Multi Ani burticute.Sa fie 2012 un an plin de sanatate si voie buna,bucurii si impliniri pe toate planurile,
2012 sa ne aduca bebei sanatosi si mincaciosi,zimbareti si poznasi.
20+....Alexander Matthew made in USA with Romanian parts
YLARI spune:
La multi ani fetelor, fie ca 2012 sa fie un an fericit, sa ne aduca tuturor bebelusul mult dorit, sanatos, frumos si papacios! Va pup pe toate!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Fetelor vroiam sa va intreb daca voi aveti intzepaturi in sani? Ieri am zis ca mor, cand intr-unul, cand in celalalt, niste intepaturi... Presupun ca poate se desfunda canalele, sau aberez? A mai avut cineva asa ceva? Va pup.
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
virgiL spune:
LA MUUUUUULTI ANIIIIIII!
BUN VENIT 2012!SA NE ADUCI TUTUROR BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI ,CAT MAI LA TERMEN!
Virginia 21+,mami de Ioana(22.12.2002)
virgiL spune:
YLARI;eu am avut de cateva ori senzatia de care zici tu la sani,doar ca nu asa intensa cum descrii.A fost ceva de scurta durata,tot sub forma de intepatura,si doar in cate un san...asa...nu in amandoi...s-or desfunda „tevile”,ce crezi?
Anitta_O spune:
La mul#355;i ani, 2012! S#259; fie cât mai fain pentru to#355;i!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 16+
Ellyshor spune:
La multi ani, burticuteeeeee!!! La multi ani fluturasi si floricele de Mai 2012!!! Sa avem un an excelent!!!
Elly 22+ cu Babyboom
Gabiko76 spune:
LA MULTI ANI! Sa aveti un AN NOU plin de bucurii, bebelusi mincaciosi, sanatosi si frumosi!
Eu pe 28 dec am fost la ecografie, se pare ca este baietel, are aproape 200 g, este ok. Pe 13 ianuarie merg la morfofetala, ar avea atunci 20 saptamani, nu stiu daca nu este prea devreme, daca se poate vedea tot ce trebuie...
Gabriela 18+
YLARI spune:
Virginia, da, la fel cred si eu, ieri nu m-au intepat, alaltaieri a fost de groaza. Merci ptr raspuns, pupici.
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
virgiL spune:
Pai daca v-am dat ultima cafea pe anul trecut va invit si la prima cafea pe anul nou
Noi abia am facut ochi...am dansat aseara si l-am zdruncinat pe bietul Constantin de i-au mers fulgii.Cat canta muzica dadea mereu din picioare,cand se oprea muzica ,de potolea si el....cred ca nu-l mai fac fotbalist...il fac Mihai Petre
Va pup pe toate!O zi si un an nou minunate!