Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ei, ciugulisem cate ceva, nu chiar stomacul gol-golut. Dimineata, la cafea, ceva prajiturele, mai incolo mandarine, alune, fistic, fursecuri, pomelo, diverse nimicuri. Si eu am pus 5 kg pana acum, la 16 saptamani, si mi-e ciuda, n-as vrea sa ma ingras prea mult.
Onutza, intri in noul an si tu cu vesti frumoase! Sa fiti sanatosi!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
In sfarsit am intrat si eu....de la mama de acasa, de la Galati. Am mancat zilele acestea pana nu am mai putut si o felie de tort mi-a pus capac...acum sunt la regim ca nu o mai scoteam la capat cu durerea de cap.
Sper ca ati petrecut frumos de Craciun, alaturi de cei dragi si va doresc un an nou plin de bucurii si sanatate, La Multi Ani!
Felicitari fetelor pentru rezultatele bune si succes celor programate la amnio.
Va pe toate!

Elena 15+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

LA MUTI ANI, fetelor!!! Sa aveti un 2012 plin de bucurii, bebelusi mincaciosi si sanatosi si multe zimbete!!!

Va pupam cu drag si sa ne auzim cu bine in Noul An,

Clara - mami lui Bryce si Kayden Wright - 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

la multi ani!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Felicitari pentru rezultate celor care au fost la ecografii in ultimele zile!
La multi ani pentru voi, toate minunatele mele prietene! Fie ca 2012 sa ne faca si mai apropiate si sa ne aduca numai bucurii!
Va pup si va urez distractie placatuta in noaptea dintre ani!
Sunt sigura ca dupa ce ne mai strangem pe la casele noastre, zilele urmatoare, o sa povestim cu toate ce ne-a adus Mosu si cum am petrecut Revelionul! Va imbratisez cu drag!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna!

La multi ani si Un An Nou fericit! Fie ca 2012 sa ne aduca bebi sanatosi si frumosi!

Corina 18+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

La Multi Ani! Va doresc tuturor un an nou fericit!
Nu am mai intrat de mult..nu am avut timp...dar suntem bine, bebe misca mereu, e foarte activ(a)..Singura problema e ca mai am uneori dureri de burta..o fi ceva rau?asta se intampla cand depun efort (stau in picioare, fac curatenie), iar cand ma intind in pat, ma linistesc...sper sa fie in regula
pupici pt toata lumea

Irina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Fetelor,va invit la o ultima cafelutza pe anul asta...asa ca sa putem rezista cu bine la noapte,sa putem intampina noul an vioaie,si vesele si pline de energia de care vom avea atata nevoie in cele ce ne asteapta!
Sa petreceti bine si sa va incarcati maxim,sa purtati ceva rosu si sa aveti un euroi in buzunar...ca sa aveti spor in tot anul si sa fiti iubite!
Eu ma duc sa ma gatesc.......
Va imbratisez pe toate!
LA MULTI ANI!

Virginia 20+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Actualizez semnatura

Virginia 21+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Dragele mele, va pup si va imbratisez cu drag! Anul 2012 sa fie un an minunat pentru fiecare dintre noi, sa avem nasteri usoare si bebei sanatosi, voiosi si frumosi!

Felicitari burticutelor care ne-au umplut inima cu bucurie aducand vesti bune de la ultimele echografii!

Va pup, sa ne auzim in noul an cu vesti bune!

Elly 21+ cu Babyboom

Mergi la inceput