FIV cu dr Dragos Albu 52
Raspunsuri - Pagina 8
anna_a spune:
pai nu folosim nimic pt colici, ca zic eu ca nu prea au
in spital le dadea infacol, iar de cand am venit acasa, 6 sapt, am o sticluta de infacol pe care n-am terminat-o
fetele mananca cam 60-70% lapte de la mine, muls si pus in biberon, cam 100ml la o masa, si in completare cand nu prea e sau mai sunt plecata, le dau Lactana 1 de la Topfer
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna08 buna fetelor anna voi ce folositi pentru colici?si ce lapte praf papati in prezent? felicitari honeys. pup. Mami de David Stefan Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete. |
Pupam mamica si pe Davidutu
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
lumimar spune:
Scuze fetelor,este off-topic
Pupici la toate
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
aristica spune:
ali sunt p-aici, dar mi-e putin greu ca din toxiinfectie alimentara am dat in nisip pe rinichiul stang. Si-l elimin, asa ca nu-s foarte comunicativa.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Ninia81 spune:
Neata, fetelor!
Imi cer scuze ca dau buzna la voi, insa vroiam sa va intreb daca a facut cineva histerosonografie la dr Albu.
Eu am sunat sa ma programez si mi s-a spus ca nu o face dumnealui, ci alt medic si ca se face sub anestezie locala sau generala.
Ma poate lamuri si pe mine cineva...daca e dureroasa procedura incat necesita anestezie generala? Pt ca de la receptie au zis ca eu aleg daca sa fie locala sau generala si nu prea stiu ce sa fac.
Va multumesc anticipat pt raspuns.
tudoralexa13 spune:
ninia eu am facut histero cu dr Albu.
nu stiu sa faca altcineva in locul dansului..........poate s-au schimbat lucrurile in ultimul timp poate a realizat ca nu mai face fata.......
urmeaza sa fac si eu histero si daca mi se va permite voi alege anestezie generala cunoscand experienta anterioara cu toate ca dr. Albu prefera anestezia locala pt. ca ramane uterul maleabil si este mai bine.........probabil pt. dansul
pentru toate doamnele si fie ca 2012 sa ne aduca ce ne dorim cel mai mult.
tudoralexa13 spune:
ninia am facut o greseala....iarta-ma te rog.
abia reusesc ca mai trag cu ochiul la voi si citesc aiurea
eu ma refeream la histeroscopie.
histerosonografie este altceva.
referitor la trompe am facut HSG si laparoscopie.
Ninia81 spune:
Alexa, merci de raspuns, insa cred ca vb de alta analiza. Mie de la receptie mi s-a spus ca nu face dl Albu aceasta investigatie ci o alta dr. Nu stiu ce sa zic...ca si mie mi s-a parut aiurea sa aud asta, mai ales ca la controlul din dec dr Albu mi-a zis ca voi face cu dansul si ca e o procedura noua, care nu este asa de dureroasa. Eu o fac pt verificarea trompelor.
Cred ca mai bine fac un drum pana la ML zilele astea ca sa vb cu dr Albu.
Stiti cumva daca a inceput activitatea?
Edit: acum am vazut ca ai modificat. Multumesc oricum.
QiaoBing spune:
Ninia de azi e toata lumea acolo. tu unde ai sunat la MMF sau la call center ? Nu stiam ca au inceput sa faca si ei.
Diferenta intre HSG si histerosonografie eu stiu ca consta doar in metoda de vizualizare, aduca la HSG se face radiografie, in cazul asta se urmareste ecografic. Deci disconfortul de injectare a substantei e cam acelasi, poate ca durata sa fie altfel.
ari ce inceput de an ai si tu ....
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)