FIV cu dr Dragos Albu 52

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Me again
Azi am fost la monitorizare si mi-a scazut doza de Puregon de la 150 la 100. Foliculi sunt cativa, nu f multi, tot ce sper e sa fie de calitate.
A incercat cineva sa vada cat e rezerva in fiola de 300 UI de Puregon ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Qiao, interesant dispozitiv pentru pi pi;

Pana luni sa ne povestesti cum au fost monitorizarile cu Androneasca. Spor la clocit oo.
Weekend placut tuturor si "La multi ani" Sarbatoritelor

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Qiao,daca imi aduc aminte bine mie mi-au ramas 75 in fiola de puregon ,sper sa nu gresesc
Interesant dispozitivul de pi-pi,tare util cred ca este mai ales cand esti gravidutza ,il voi folosi si eu data viitoare...
Spor la oo,sa fie de calitate superioara
Pupici,

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Azi a fost a 2-a si ultima monitorizare cu Lara. Mi-am resetat neuronul inca de anul trecut asa ca m-am dus cat se poate de ZEN, am luat pozitie, am lasat-o sa isi faca treaba si am tras cu ochiul la monitor. La final de fiecare data mi-a zis ca totul e ok, deci am plecat la fel de zen, nici nu m-am mai uitat pe hartii Rezultatul de azi de la analize i l-am dat ei prin sms, i-a transmis lui mr White si pe urma m-a sunat sa imi zica modificarile.
Aaaa, am o chestie pozitiva de remarcat, am primit de fiecare data papuci si HALAT de unica folosinta !!! E prima data cand la Medlife fac eco cu halat pe mine intr-o postura decenta. Daca saptamana viitoare Albu nu imi da halat ii cer pt ca acum stiu ca au !
De clocit, clocesc eu ceva la cuptor, azi noapte m-am trezit fleasca de transpiratie, dimineta cat am stat la luuunga coada la receptie simteam cum siroiesc si acum la servici nu mai stiu ce sa imi dau jos, ma ia in valuri caldura numai in zona abdomenului de am chilotii uzi de transpiratie

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao,
bune valurile astea de caldura, desi cam neplacute! dar din experienta proprie, anunta o productie satisfacatoare (deh, io mai mult de 7 n-am putut "cloci" ... asa ca...)
tine-ne la curent cu tot! sunt aici cu ochii cat cepele si sufletul cat un purice!

ari, pe unde esti si ce faci?!

toate doamnele

( 12 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

qiao,multa baflta la oute,sa fie cat mai productive. La Multi ani cu sanatate si bucurii pt sarbatoriti-sarbatorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

La multi ani si multi bebelusi in 2012!

aveti poze cu testoasa si pisoiul
https://picasaweb.google.com/102616061272914522884/EvaEmaDec111Month?authkey=Gv1sRgCIvpjYK6mtPiMA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,La multi ani celor care purtati nume de Sf Ion,sanatate multa si multi bebeii in 20012
Anna,printesele tale sunt de-a dreptul adorabile,sa va traiasca!
Fetelor,m-am hotarat spre sf anului voi pune si eu cei doi embrionasi ramasi
Va pupam si va dorim spor la clocit oo de calitate

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

mersi lumimar
si eu ma intreb ce voi face cu cei 3 embrioni pe care-i mai am
as mai transfera si eu, dar as vrea sa stie ca e si un baietel (n-as vrea inca 2 fete, prea multe genti si bijuterii de cumparat), dar nu prea am cum sa stiu asta, asa ca s-ar putea sa o las asa si sa vad poate in timp raman natural, dar mi-e mila si de cei 3 sa-i las sa moara acolo fara sa le dau nici o sansa; probabil ca am sa mai platesc congelare macar pana la sfarsitul anului si vad ce hotaram

sunt cam suparata, sunt grasa rau, inca am un burtoi de luna 4 asa si am inca 7 kg peste greutatea de dinnainte de sarcina si cam 10-12 fata de cat as vrea sa am. Nu am decat o pereche de blugi care ma incap si in rest nici o alta pereche de pataloni sau altceva, am 2 rochite dar imi arata un burtoi de o sa zica lumea ca sunt gravida
cum slabesc eu???? nu am nici timp de sala si cica n-as avea voie, si de la 01-feb cred ca ma intorc la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

buna fetelor

anna voi ce folositi pentru colici?si ce lapte praf papati in prezent?

felicitari honeys.

pup.

Mergi la inceput