Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 4
andreea88 spune:
neata!
just_me31 multumim de cafeluta...ce vrednica ai fost mamica...
noi ne-am trezit la 10
acum suntem cafeluta...plecam putin la piata...si apoi mancare..fac niste snitele de curcan si peste... restu imi aduce socrela....si apoi curatenie...
noi stam acasa de revelion...nu am mers ieri la bucuresti sa-mi vad finutul fiinca mi-a venit:(
voi cf de revelion?
pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
eveline spune:
Neataaa!
De rev stam acasuca....am pregatit si eu sarmale in oala de lut, friptura de pui si de iepure. Si un bors cu perisoare...acru .
Nu facem nimic deosebit, asteptam uratorii si artificiile cu care ne incanta anual un vecin....dintr-alea misto, ce fac concurenta alora de la primarie.
Un an nou fericit va urez!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
doina_1984 spune:
Buna!
Beau si eu o cafelutza "tarzie" cu voi
Noi ne laudam cu 2 premolari iesiti o data si cu gingia umflata la premolarii de jos si la toti caninii, sper macar sa mai ia o pauza.... ca saracutul este foarte marait, balos etc.
De Revelion stam acasa, s-ar putea sa vina niste prieteni copilul dar nu se stie sigur, ei trag sa mergem noi la ei, noi vream la noi sa se poata misca Matei in voie, vom vedea...
De mancare mai am de facut cartofii la cuptor si friputura...oricum nu m-am agitat prea tare...am facut o salata de ciuperci, niste snitele de curcan, dulciuri imi face bunica si gata
Va pupam si va uram: UN AN NOU MAI BUN, PLIN DE FERICIRE!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
just_me31 spune:
Am terminat salatele de ciuperci si telina , mister le-a facut eu doar maioneza . sarmalele sunt pe foc , am facut rulada de ciocolata acum e la racit apoi o umplu cu frisca .Mai fac rulouri cu cascaval si friptura si gata .
Al meu nu se omoara dupa supa sa ca nu fac .
D face , apoi o scoatem un pic afara .
Si noi stam acasa , am fost invitati dar am spus pas, eu nu am dispozitia necesara , peste o saptamana mergem la operatie .
UN AN CU SANATATE SI BUCURII
ancamak spune:
LA MULTI ANI! Un an in care sa fiti sanatosi, veseli,iubiti, optimisti si impliniti pe toate planurile!
Just_me, tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Facem revelionul in centru orasului si poate trecem un pic si pe la biserica.
Mesaj de la Mari si Vladut pe langa toate urarile de bine , se mai lauda si cu dintisorul nr 11.
Mami cu Andrei Ionut
poze
nicopic spune:
Salutam fetele!
De rev si noi stam acasa cu cativa prieteni; am pregatit ceva aperitiv si un tiramisu; de fripturica se ocupa sotul, iar mai pe seara o sa fac si o salata de fructe.
Va urez un An Nou fericit, cu sanatate, bucurii si impliniri!
petrecere frumoasa
Nico, mami Larisa 15/09/10
camisv spune:
Salutare,
si noi suntem "casnici" de Revelion, deh, noi suntem si mai batrani si s-au cam dus vremurile de zbenguiala!
Si eu am terminat meniul, nu-i f. bogat dar nici nu mai putem manca f. mult dupa masele de Craciun.
Just_me, o sa vezi ca torul va fi bine, desi te inteleg ca este ingrijorata. Nu vezi ca noi ne plangem la iesirea dintisorilor, dar la o operatie ... fie ea si simpla.
Anca, salutari la Mari si la Vladut cel cu dintisori. Il duceti si pe Ionut in centru?
Nico, si eu am facut titamisu ... ca ne place si se face usor. Deci voi va chefuiti daca aveti musafiri
Doina, pupam cMatei cel marait ... dar cine o sa aiba dintisori noi
Eveline si la noi vecinii ii concureaza pe cei din "centru". Intr-un an a luat si sotul din alea faine, dar acum n-a avut timp de umblat si nici nu stiu daca se mai gasesc la liber.
Andreea, am vazut pozele si am regasit in ele cadoul lui Tudor ... cubul mare
Histamina eu n-am reusit sa ma descurc cu link-ul tau, era doar un demo pentru 4 ani restul se platea ... asa ca las copilul "netestat"
si pentru restul fetelor, dar mai ales pentru copilasi.
Anul Nou sa va aduca, bucurii si multe impliniri, iubire si armonie in familie, sanatate la toata lumea
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
VA DORESC UN AN MAI BUN,BOGAT,MULTA SANATATE,IMPLINIREA DORINTELOR,IUBIRE SI PACE IN FAMILIE!!!
VA PUP!!! LA MULTI ANI 2012!!!
andreea88 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE VASILE !!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
neata fetele! aseara elenys s-a culcat la 9.30 pana azi la10...nici nu a auzit artificiile....eu pe la 2.30 m-am culcat...
va las cate o cafeluta
Un an excelent de bun!!!
camisv spune:
Buna ziua in 2012
Andreea multumim de cafeluta, ofer si eu un lichior de cafea si un titamisu cine mai poate
Nici T. n-a fost deranjat de petarde si artificii, a dormit de la 21.30 pana la 8 ... el e mai matinal din fire si se pare ca nu si-a schimbat obiceiul in noul an.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)