Relatii sexuale...la cit timp dupa nastere?

Relatii sexuale...la cit timp dupa nastere? | Autor: Theiuta

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu o problema: azi se implinesc 6 saptamini de cind am nascut un baietel scump si frumos, prin cezariana. Si ce m-am gindit eu cu sotul: hai sa sarbatorim iesirea oficiala din lauzie, prin .Toate bune si frumoase pina la marele final cind am constatat ingroziti ca...s-a rupt prezervativul.

Sunt un om disperat. N-am avut niciodata probleme cu asemenea accidente, nu am facut avorturi si nici alta sarcina prea curind nu mai vreau.Mentionez ca mi se mentine o secretie lactata destul de redusa cantitativ, dar totusi prezenta.

Va rog sa-mi spuneti si mie, din experienta, ca din carti stiu: la cit timp dupa nastere v-a venit ciclul, ovulatia oare cind se poate produce, nu stiu, dar mi-e foarte frica!

Va multumesc, Theiuta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Sa-ti traiasca baietelul!

Noi am reinceput relatiile sexuale la 8 saptamini dupa nastere si, la fel, am avut un accident cu prezervativul. Era prima data cind se intimpla, ce curios ca si la voi s-a intimplat la fel!

Inca alaptam, dar aveam putin lapte, deja baza era formula. Ciclul mi-a venit la 2 saptamini dupa ce n-am mai alaptat deloc, adica atunci cind bb avea 14 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu stiu k atat cat alaptezi nu ramai insarcinata..sper sa nu vorbesc prostii..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

eu stiu k atat cat alaptezi nu ramai insarcinata..sper sa nu vorbesc prostii..

MirelaV

Ba, DA

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

ehhh..atunci daca vorbesc prostii..scuze

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Si daca e sa fie, sa fie intr-un ceas bun ! Am glumit - in general lactatia nu permite ovulatia, desi vorba unui prieten ginecolog "exceptii s-au mai vazut".

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Exact,eu mi-s una dintre acele "exceptii"!

Theiuta,iti tin pumnii, sa fie totul bine,dar ca sa ai siguranta,fa cit mai repede testul barza si mergi neaparat la doctor,vezi ce te sfatuieste si dinsul!
Doamne ajuta sa fie bine,iti inteleg perfect disperarea:-(((
Multa sanatate si sa va traiasca baietelul,frumos si sanatos!

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Tot asa o exceptie a fost si cumnata-mea, care a ramas insarcinata de doua ori cu tot cu alaptat. A facut 3 copii in 2 ani jumate...si dupa ultimul ca sa fie sigura ca nu mai vine si nr 4, l-a pus pe barbatu-su sa ia masuri drastice...vasectomie.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

chiar k..drastica impunere! el a acceptat? poate mai vrea omu' copchii cu alta femeie....era un test de fidelitate ptr el?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Adela P

Tot asa o exceptie a fost si cumnata-mea, care a ramas insarcinata de doua ori cu tot cu alaptat. A facut 3 copii in 2 ani jumate...si dupa ultimul ca sa fie sigura ca nu mai vine si nr 4, l-a pus pe barbatu-su sa ia masuri drastice...vasectomie.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

SI ASA S-A INVENTAT PROVERBUL: "PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA" !!! SAU ERA ACELA CU: "CE-I IN MANA NU-I MINCIUNA ???"

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

la trei saptamani dupa nastere naturala...wow!am fost nerabdatori!
eu,sincer,in locul tau nu mi-as face probleme.sinoua ni s-a intamplat sa ni se rupa prezervativul curand dupa ce am reincaput activitatea.dar ma indoiesc ca la doar 6 saptamani de la nastere ai putea ramane din nou insarcinata!
si eu sufar de teama asta.am fost insarcinata o singura data si am nascut o fetita pe care o ador,dar acum nu as mai fi in stare nici fizic,nici psihic sa fac fata unei a doua sarcini...asa ca ne ferim cat putem!
stai tu linistita!
dar,cum au spus si fetele,poate ar fi bine sa faci un test ca sa-ti vina inima la loc!

bafta!
alexandrele...

Mergi la inceput