FIV in Ungaria 148

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

felicitari gretta pentru prima inj!! pe mine nu ma doare deloc burta si am 7 zile de intepaturi, azi e a opta..acuma am calculat, sigur mai trebuie sa-mi cumpar menopur...:(

olimpia tu cand mai mergi la buda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

ooooooooooo ce lume noua! Samira is back! TE pupam tare!
Samiro, io nu stiu care e treaba cu magazinele dar suna bine...daca sunt de tzoale zi-mi si mie sa vin la shopping :-)

Greta dear, nu doare absolut nimic! Gonal F in special e cel mai fain! nici nu-i vezi bine acul, daramite de simtit! Ai grija la prima injectie de pregatire asa cum ti-am spus! Mie chiar mi se parea ca o jucarie Gonal F-ul asta. Si tine-l in frigider neaparat!
dar am i intrebare...de ce ti le faci dimineata? Asa ti-a zis doctorul? o sa ai punctia seara?
Tchius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Samira, iti uram succes in activitatea demarata anul acesta cu afacerea voastra. Cand te mai sinistesti poate iesim la un suc cu Samiroiu si cu Mishuloiu.
Adina, Mishu am meu moare de curiozitate sa te cunoasca
Ioana, ce mai faci? esti bine? pe mine de azi m-au apucat greturile si ametelile....

Fetelor care faceti bebei, sunt alaturi de voi

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

danylini, imi pare f f rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

va multumesc de complimente, sa nu imi deokeatzi pricinosii.
lorena, pai hai la o bere cu samiroii!(m-a apucat o data o pofta de bere cand eram gravida de-am oprit la un angst si am luat una de 33 si l-am pus pe nenea sa o desfaca si am baut-o la volan)
ioana, sa intre la topicul gemeni si acolo e subtopic de carucioare. cele mai bune nu prea se gasesc la noi. iar partea naspa e ca sunt foarte putine modele de la 0 luni, majoritatea incep de la 6 luni. eu am marco twingo cu o roata in fata, side by side, e mostenit de pe forum de la AndradaP si arvunit de lorena.daca ii zicem lui PK ca pana si carutzurile le luam in satra, unii de la altzii, o sa se cruceasca!

va pup si fug la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

corinuka_g:multumesc.
ioana3110: imi fac injectiile dimineata ptr ca Dr mi-a spus sa mi le fac pana la ora 14 in fiecare zi. Acum fiind in concediu le-am inceput dimineata ,cand incep lucrul sa fac la fel caci in timpul zilei nu am unde si nici cand sa le fac. L-am intrebat pe dr. daca e ok si el a zis da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna dimineata,
La multi ani celor ce isi serbeaza ziua numelui!
adipapazi sunt foarte frumosi copilasii.Baietelul chiar a imprumutat ochii de la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

La multi ani! tuturor Ioanelor si Ionilor!
Adina, pana acum nu m-am betivit, dar nu e timpul pierdut.... Mergem peste Samiroii cum simtim ca au luat un pic de aer, pe ei!
Multumesc pt carucior si pt tot ajutorul pe care mi l-ai acordat.

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Lorena,de unde ai luat bilete de avion si cara a fost pretul?
Parca ai fost cu avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Adina, merci. Foarte bine! Cred ca s-ar bucura sa stie ce unit fan club are :-))
Lori dear, eu sunt bine. Ma intreb in fiecare clipa, daca ma doare, de ce ma doare, daca nu ma doare, de ce nu ma doare, daca mi-e greatza....etc... eu am greatza dinainte un pic sa aflu de rezultat dar nu e persistenta. CAnd e, cand nu....Aseara am experimentat cel mai oribil moment in care am navalit in casa cu o foame brusc aparuta de ma stricam de cap, si am pus mana pe paste, am facut niste paste cu branza de capra si cu un pic de amestec pt gatit pus de mama, pe baza de ardei, am mancat jumate de bol pana era sa pleznesc dar imi dadeam seama ca nu ma satur . Asa ca am intrat in frigider si am gasit o bucatica mica de curcan pe care l-am mancat instant si mi-am dat seama ca vreau carne, dar nu mai aveam, .....asa ca am luat tubul de pate de ton si mi l-am stors in gura si am adaugat o bucatica de ceapa
eram ca venita de la alcolicii anonimi cu pofta de alcool. Nu mi s-a intamplat in viata mea asa ceva!
evident ca dupa asta mi s-a facut rau si am stat in pat sa nu vomit.
Teribil....

Mergi la inceput