FIV in Ungaria 148
Raspunsuri - Pagina 16
QiaoBing spune:
ioana imagineaza-ti ca se gaseste si la noi inca de anul trecut ! l-am descoperit la fix acum cand ma pregatesc sa devin graviduta, eu am oroare de toletele publice, aici o includ si pe cea de la seviciu, sa nu ma stopesc, sa nu ma ating etc. Nu mai vorbesc de mersul la tara unde "buda" in fundul curtii Azi ma si duc sa imi cumpar.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
lorenaflore spune:
QiaoBing, se distribuiau la concerte chestii asemanatoare, sunt foarte bune, daca poti sa faci din picioare
Adino, ce copii frumosii ti-a facut domnul doctor "Ochi albastri, inima zburdalnica". Te cred ca il iubesti pe veci!
LORI
lorenaflore spune:
QiaoBing, dupa 13 eprubete de sange tie nu ti-a fost rau? Eu, azi, sunt chiauna de cap, ametita si nu cu totii boii acasa. Ieri cand mi-au luat sange nu am avut nimic, insa azi sunt praf.
LORI
QiaoBing spune:
lori surprinzator am fost destul de ok, in conditiile in care cu ceva ani in urma ma lua cu ameteala si dupa o eprubeta. mi-au dat un pahar cu apa dupa ce au terminat si m-au mai tinut pe pat, nu m-au lasat sa ma ridic brusc in picioare, pe urma le-am mai atacat si eu bidonul cu apa si cred ca am baut pe loc vreo 4-5 pahare ... m-am suit in masina si am condus pana la servici, papand in paralel si o ciocolatica In ziua aia am baut mai multe lichide si uite asa am supravietuit
Crezi ca starea ta de azi e legata de eprubetele de ieri ? hmmm ... eu zic ca ieri ar fi trebuit sa resimti efectele, azi e mohorat afara si poate de aia esti asa.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
corinuka_g spune:
hello si pupici!
gretta bafta multa la intepat! stiu ca sunt emotii, am avut si eu la prima, dar trec...si nu dor..gandeste-te la rezultat
anca elena am si eu programare tot la PK, tot la 10 oare s-o fi incurcat? sau in zece minute ne rezolva pe amandoua? daca esti tu in poza o sa te recunosc, sigur ne intalnim, mi-ar place sa stam putin la povesti...si eu vin tot singura..
QiaoBing se poate sa incepi si tu sa constientizezi, nu stiu, pe mine m-a pocnit...cum zice ioana, facem bebe nu FIV!
apropos, de ce n-am voie in tren dupa punctie? stiu pe cineva care a fost la restaurant dupa punctie si a fost ok...
fain dispozitivul ala de pipi
va pupizez cu drag!
samira33 spune:
va pup fetelor si va doresc un An Nou bun,cu sanatate si tot ce va doriti voi sa vi se implineasca.
sper ca sunteti toate bine-Lorena si Ioana sper ca v-ati vazut bebelusii la eco-nu am citit din urma.
eu absentez motivat-deschidem inca un magazin,pe 2 Ianuarie am preluat un spatiu comercial nou si acum suntem in amenajari.
sper sa terminam cat mai repede si sa-i dam drumu la treaba saptamana viitoare.
lucram noaptea ca ziua nu avem voie sa facem galagie-astea-s regulile in marile centre comerciale...dimineata dormim cateva ore si dupa-amiaza umblam dupa materiale si tot ce ne mai trebuie la amenajare.
trebuie declarat si punct de lucru nou,angajate 4 vanzatoare noi ,casa de marcat noua,fiscalizata,POS-uri noi etc etc.
asdar...treaba de nu-mi vad capu la inceputul asta de an.
va pup si ne auzim
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
si-mi face foarte bine faptul ca sunt angrenata in treaba asta.
chiar nu am mai avut vreme sa ma gandesc la "ale mele".
va pup
urmatorul Fiv il voi face in toamna..presuspun.
unde???...inca nu stiu.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Gretta spune:
AM REUSIT PRIMA INJECTIE! Multumesc tare mult ioana3110 de filmulete, asa am prins curaj! Vreau sa va spun ca trebuia sa mi le faca sotul meu , ca la tine danylini dar apoi m-am gandit ca eu simt mai bine ca sotul meu si MI-AM FACUT SINGURA! Stiu ca ptr voi astea sunt banalitati dar eu azi dimineata eram toata o apa .... nu are rost.... dar am reusit si mai vreau sa va spun ca dupa ce mi-am facut injectia mi s-a facut un pic rau , de frica cred dar apoi mi-a trecut in cateva minute. Mai am un hop maine dimineata cand trebuie sa-mi mai fac si Gonal F pe langa gonapetyl.
Cris25: multumesc ptr sfat. Eu sunt speriata ca nu cumva sa-mi fac doza mai mare , la gonalf ma refer.
corinuka_g: multumesc ptr incurajari.
O intrebare: ma va durea burta dupa mai multe injectii? GonalF doare sau e la fel ca gonapetyl?
Va multumesc tuturor ptr sfaturi, parca acum simt ca nu sunt singura in aceasta "aventura". Doamne ajuta-ne pe toate sa reusim!!!
olimpiadobre spune:
Multumesc de raspuns ioana. Pana la urma cred ca ramanem la masina. Ma gandeam sa ma intorc doar eu cu avionul, sa nu calatoresc atatea ore cu masina. Nu gasesc nimic convenabil
Samira, tu nu ai embrioni congelati?