FIV in Ungaria 148

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Multumesc fetelor pentru galerie, insa imi lipseste tare mult o voce, pe unde o fi oare? Se simte cineva cu musca pe caciula?

Greta, tu unde o sa faci procedura? Tin pumnii!

Corinuta, e bine, nu te panica! Fiind toti de aceasi marime sau marimi apropiate, or sa raspunda toti la fel la tratament si o sa ajunga la maturitate toti in acelasi timp. E mult mai important decat cati sunt! Ai incredere ca stie PK ce are de facut. Suntem cu sufletul alaturi de tine!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

danylini, imi pare rau!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna,
ioana, lorena felicitari pentru inimioare!
Corinuka eu zic ca e bine.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lori, eu sunt de acord cu tine. Unde-o fi nu stim dar sper ca isi ia un pic de timp de liniste si revine curand.
Gretta, Gonapetyl-ul asta e cumva Gonal F?
Daca e asa, ia uita-te pe youtube aici:
http://www.youtube.com/watch?v=cFq5KHGRKXA asta daca e single dose
si http://www.youtube.com/watch?v=zarOI17s424 asta daca e multidose. Daca e multidose atunci fii foarte atenta ca la prima utilizare sa faci exact cum zic ei ca sa iei doza corecta.
Tu ce schema de tratament ai si ce cantitati?
Nu te stresa ca nici nu doare si nici nu o sa ai probleme. Vei vedea. Asa am fost si eu la primul fiv dar crede-ma ca merge ca uns totul :-).
Bafta multa!

Mergi la inceput

Samiraaa,ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

lorenaflore: fac Fiv la Szeged cu dr. Zadori
ioana3110:e gonapetyl de 0,1 mg si iau si gonal F ce spuneai tu de 0,75 mg. Sunt doua tipuri de injectii diferite. Prima o incep maine dimineata si gonal F incep sambata, iar in 10 ian merg cu injectii cu tot la control.
Va multumesc tare mult pentru raspuns

Mergi la inceput

De unde ati luat bilete cele care ati fost la Budapesta cu avionul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna seara fetelor
Corinuk de 3 zile ma tot gandesc la tine , dar nu am avut timp sa mai intru pe aici,,, ai primit sms?
Eu zic ca stai bine cu productia(trebuie calitate, nu cantitate) si o sa se mai arate sambata,,asa cred eu,,, baftaa multa ma rog sa vii cu puiusori de ungurasi aks
Lori, Ioana felicitari ptr inimioaree!!! f emotionant
Olimpia, parca Wizz Air are curse pe Budapesta,,, cel putin asa am gasit eu de aici. baftaaa!
Dany, imi pare rau
Samirutzooo scoate nasucul din "barlog"
O seara buna si mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Vreau sa va mai intreb daca voi ati luat Gonal F de 0,75 si cum ati setat doza si cate click-uri trebuie sa faca pana scoti siringa din piele? Vai ca nu mai stiu exact cum sa fac cu acest gonal F!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

hello, back in town!
bafta, orinuq!
dani, imi pare rau, dar apreciez optimismul.
cybele, ai pm.

ia uitati acile niste poze cu comorile mele http://s1083.photobucket.com/albums/j387/adipapazi/

Mergi la inceput