FIV in Ungaria 148
Raspunsuri - Pagina 13
naty76 spune:
mersi Qiaob pt info.am un raspuns slab la stimulari si vreau sa fac cele 2 analize ca sa vad cum stau cu rezerva....
danylini spune:
Buna seara fetelor
Am analiza de la beta <0.1, maine imi voi suna dr. sa vedem ce zice si cand voi putea incepe urmatorul fiv ca acesta a fost fet, embrioni nu mai am. Si eu credeam ca voi reusi din prima... ce vise frumoase
Fetelor felicitari ptr bebei, sa aveti parte de o sarcina usoara si la termen
fetele care sunt in focuri, productie mare si bebei lipiciosi.
cybele spune:
La multi ani dragelor! Un an nou bun cu multe teste pozitive, sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!
Vin cu vesti bune de la Toni si piscoata ei. Bebelina a inceput sa manance si 5 ml la cate o masa, ii dau si formula, dar si lapte de la Toni. Toni e o viteaza, am vazut-o sambata si e optimista, se reface dupa ceza frumos desi are mainile vinete pana la coate de la branule si inca o mai doare operatia. Ii este greu, va dati seama, e internata laolalta cu fete care sunt in rezerva cu bebeii lor, iar ea are voie sa o vada pe piscoata doar de doua ori pe zi, la ora 12 si la 21. Normal ca isi face o gramada de griji (imi zicea azi la telefon ca nici nu a mai avut curaj sa intrebe cat mai cantareste bebe), important e insa ca evolutia este buna . Va multumeste tuturor pentru gandurile bune.
Adi cred ca lui Toni i-ar face mare placere sa vorbeasca cu tine , mai ales ca ai mereu un tonus optimist si mai ai si tone de experienta cu bebelusi mici-mici. Ce zici, va pun in legatura?
Ioana, Lorena, felicitari pentru inimioare! sarcini usoare si fara emotii si in continuare!
Danylini, am sperat din tot sufletul ca tratamentul acela pentru endo va face o minune in cazul vostru! Nu iti pierde inca speranta, chiar daca anul nu a inceput cu vestea pe care o asteptai
corinuka - asteptam vesti despre productie !
ioana3110 spune:
Danylini, imi pare tare rau. Dar imi place ca ai o stare de spirit buna si asta o sa te ajute foarte mult, garantat!
Artistico, merci mult.
Cybele, Doamne ce ma bucur de tonirro! Sa dea Domnul sa mearga bine in continuare si ea si piticutza! Sa stii ca mama mea, care lucreaza la bebeii noi nascuti, si careia i-am spus de tonirro si de fetitza ei, a spus ca daca a trecut de primele 24 de ore, a trecut de ce e mai greu, si ca are sanse mari sa mearga spre bine in continuare!
Ii tinem pumnii stransi si ne rugam pentru ele!
corinuka_g spune:
'neata!
deci stam asa: in ziua 6 de stimulare (ziua 7 de cm) avem vreo 5 foliculasi de 10 mm..PK i-a pus in prima casuta..mie mi se pare ok pentru ziua 6/7, dr a zis c-a vazut si productii mai bune (nu ma-ndoiesc), dar pentru amh-ul meu e bine!!! tre' sa ma-ntorc sambata si a zis ca spera atunci sa-mi spuna exact cati sunt, cati cresc si cati sunt dominanti...s-ar putea sa fie mai putini cei care se dezvolta sau sa apara mai multi..nu stim...pe la mijlocul saptamanii viitoare preconizeaza punctia..
mi-a marit doza de menopur din nou, voi face iar cate 4/zi, asa ca mi-am cumparat inca o tura de injectii..
endometrul e 7,5...
voi ce ziceti? cum e???
ioana, lory felicitari pentru inimioare!
danyli imi pare rau de rezultat :(
va pupic
corinuka_g spune:
aaaaaaa, i-am zis lui PK ca mi-a gravidit niste prietene in decembrie si vreau si ioooooo...
a zambit si a zis ca eu urmez :)...sper sa aiba dreptate!
ioana3110 spune:
corinuka
atat am avut si eu ...5 sau 6 nu mai tin minte exact, dar la inceput doar 2 se aratau a fi mai importanti asa ca eu cam pe aia m-am bazat din start si am avut dreptate ca aia s-au si fertilizat pana la urma.
Tu cat ai amh-ul? al meu e 0,47 mai avea un pic si nu se mai vedea ...
corinuka_g spune:
te pup ioana!
e 0,8...
mi-a marit doza de menopur, ma gandesc ca nu e multumit de ce-am produs ...fac cuminte injectiile si sper ca sambata sa fie mai bine..
aa, deci nu e bine...tu ai amh-ul mai mic si tot atatia foliculi :( sper macar sa fie buni..
ioana3110 spune:
corinuka
nu mai vorbi prostii ca nu e bine
e foarte bine
eu am facut o stimulare mult mai puternica decat a ta pentru ca la prima stimulare nu am reactionat suficient de bine
PK e mai precaut cu stimularile
Nu se arunca cu capul inainte ca prin zona noastra
si oricum se interpreteaza valorile AMH impreuna cu FSH si estradiol
ca sa iti dea o stimulare corecta
Asa ca stai cuminte si ai incredere in el
chiar daca productia nu e spectaculoasa, nu asta e scopul. Scopul e ca outele pe care le faci sa fie bune si sa aiba rata mare de fertilizare. Ca oricum nu se fertilizeaza toate. Important e rezultatul final! Eu data trecuta ma rugam sa am 10 oua si 8 embrioni, etc...si am avut unul care nu s-a prins
Acum ma rugam sa am macar unul bun si am avut 2 si iaca ca s-a prins si merge bine multumesc lui Dumnezeu!
Deci cheer up!
Si sa nu te prind ca te sui in tren dupa punctie!
Gretta spune:
Buna fetelor,
La multi ani si noul an sa va aduca multa sanatate si bebelusul mult dorit!
Eu de maine incep Gonapetyl. Am niste emotii de nu va pot povesti.Ma intre o sa ma doara, ce se intampla apoi? Cum va fii? Daca aveti niste sfaturi legate de cum sa-mi fac injectiile v-as fii foarte recunoascatoare. Trebuie sa mentionez ca acum voi face primul Fiv de aceea sunt un pic mai agitata, nestiind cum va fi dupa injectii sau in timpul lor.