PRIETENE FARA TITLU (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Ceau fetelor!
Dragoste in vremea holerei...nu m-a atins, m-a scos din minti.

Uite ca tu ai scos esentialul ! Fix asa simt si io

DANIELA ai terminat cartea deja de zici ca-i previzibila? Pe mine asta m-a atins rau, mi s-a parut o carte cumva dura ... adica cu personaj pe care il simpatizezi la inceput si care ajunge sa faca niste lucruri ... de groaza.Dar il intelegeam cumva,imi era mila de el.
INGRID ai cartea "Un veac de singuratate"? Daca da,o vreau si eu.Io am doar "Toamna patriarhului",dar n-am citit-o inca.

Bradul cred ca il we il desfiintam,ca numai ocupa loc.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ce tare....cand mi-ai scris despre Marques eram sigura ca vorbeai despre UN veac de singuratate!!!!!! cred ca ti-am si spus ca este cea mai tare carte a lui!!!! Tu vorbeai despre holeruta:)))
Pai cu UN veac de singuratate trebuia sa incepi!!!!

Mergi la inceput

Hai ca poate punem de-o schimbare de titlu,cu cerc de lectura ceva
Mai am vazut ca scria cineva ca se aproba in clasa intai si pe cei nascuti in 2006 daca au facut pregatitoarea,ba chiar daca n-au facut-o - asta cu cerere si cu ceva evaluare cred. Cam greu de descifrat ca aia a dat copy past si a iesit cu hieoglife de-alea.Si n-am acum chef/timp sa caut prin lege exact.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Gata a corectat aia textul,asa suna:
Art.110. Inspectoratele scolare vor lua toate masurile care se impun pentru asigurarea:
a) înscrierii în clasa I a tuturor copiilor în vârsta de 7 ani si a copiilor în vârsta de 6 ani împliniti pâna; la data începerii anului scolar, daca; acestia au frecventat grupa pregatitoare si daca exista solicitarea scrisa a parintilor, a tutorilor sau a sustinatorilor legali;
b) înscrierii în clasa pregatitoare a tuturor copiilor în vârsta de 6 ani împliniti pâna la data începerii anului scolar, daca nu au frecventat grupa pregatitoare , precum si a copiilor care împlinesc vârsta de 6 ani pâna la sfârsitul anului calendaristic, daca exista solicitarea scrisa a parintilor, a tutorilor sau a sustinatorilor legali si daca dezvoltarea lor psihosomatica este corespunzatoare;

Mergi la inceput

Pana la urma ne dam copii la scoala tot cand vrem si cum vrem...Foarte bine. Macar daca sistemul este chiar atat de prost macar sa ne lase pe noi sa decidem cum si ce pentru copii nostrii. Ei sa o faca doar in momentul in care ofera ceva concret atat cadru legal cat si posibilitatea punerii in practica a ceea ce viseaza ei noaptea. Niste incapabili!!! Cred ca si in lumea a III sunt mai coerenti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI 2012! VA DORESC UN AN LINISTIT, MULTAAA SANATATE SI MULTE REALIZARI!!
Noi ne-am intors de la cabana pe 31 si am decis sa nu ne trambalam nicaieri caci copiii sunt prea mici si ai mei nu au stat niciodata mai tarziu de 10.30 max 10.45 si nu suport sa ii vad adormind pe scaune,asa ca am ciocnit sampanie in 2 si pe la 1.20 ne-am dus la culcare dupa ce am vizionat un film si nu ne-am agitat cu pregatirile ca si asa ne-am ingrasat si mai aveam,
Eu is cu amindoi pina luni cand merg la scoala iarasi si A incepe terapia maine,asa ca sunt cam prinsa -sper maine sa vina fetele nasilor sa se mai joace si vineri iarasi are Emma un playdate si poate asa mai respir si eu-acum merg sa fac macaroane cu brinza si sunca caci azi are inot Emma si treb sa pregatesc totul pina la 5-va pup si mai revin eu.
Am vazut ceva poze faine,astept detalii de la BEE si INGRID SI CRIStiNA!

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Hola

Vad ca toata lumea este prinsa cu diverse...
Eu sun acum acasa doar cu Rares. Ioana a ramas sa doarma cu Eva la Agigea. Din ce in ce mai des pe la altii...chiar imi pierd fetita, N-am mai vazut asa copil. Rares nici nu a vrut sa viseze sa ramana si el, i-ar fi placut dar cu mami...
Azi am marit efectivul copiilor dusi la soare la plaja, deci am fost cu 4 copii, Copii mei plus Eva?(nepoata) si Romina(vecina). Am stat acolo vreo 3-4 ore la joaca. I-am intors acasa morti de foame si cu obrajii arsi de soarele iernii. Cred ca mai avem o zi la dispozitie, asta cu mare noroc, vin ploile...Macar de-ar ninge si la noi un pic.
Denisa spor la treburi si mult noroc in terapia cu A!! Deci pana la urma ati facut revelionul in familie!! ma mir ca voi mereu v-ati organizat sa faceti macar impreuna cu prietenii chiar daca acasa!
La noi gradinitele de stat si scolile incep abia pe 16 parca...eu ii voi duce pe copii inca de saptamana viitoare. Tot saptamana viitoare vor incepe si celelalte activitati, adica baletul, inotul...
Ma tot gandesc sa achizitionez un apartament in C-ta pentru perioada iernii!!! Prea tate activitatile noastre sunt la C-ta, scoala copiilor, inotul, baletul, pianul...molurile, parcurile!!!! M-as duce la C-ta din 15 sept pana in 15 iunie si in rest am sta la eforie...Frumos nu??
Moni voi ce mai faceti??
Ingrid eu scot totdeauna bradul dupa sf Ion, poate si mai tarziu..depinde cum ma apuca nabadaile. Chestia draguta este ca acum cu brad artificial nu mai sunt asa deranjata de asptect/ace s.a.m.d. Sa ne bucuram cat mai mult de el!!
I-am comandat Ioanei pentru sf Ion cadou doua body pentru balet si am cumparat deja ce tull pentru o fustita, maine sa nu uit sa-l duc la croitoreasa.
O sa mergem de ziua ei la piscina.
Ma duc sa-l pun pe Rares la culcare ca este chior de somn, n-a dormit la pranz. L-am lasat sa se uite la jumatate din HORTON si acum s-a terminat.

Mergi la inceput

Buna seara.
DANIELO pai fa-ti atunci mai bine direct casa in Constanta si ai rezolvat problema Parca voiati sa construiti ceva in Eforie,v-ati mai apucat? Da' io in locul tau n-as pleca din Eforie - fie el si Constanta si pe malul marii,tot oras mare ramane cu poluarea si betoanele de rigoare.
Si la noi pe 16 incepe gradi,dar si activitatile la palat.

Eu am fost pana sa imi fac eco sa vad cum stau - macar sa am o idee inainte de CT-ul de vineri (si rezultatele saptamana viitoare).La san leziunea cea mare pot zice ca stagneaza - ultima oara avea 5,9 mm,acum are 4,8 mm ,deci a scazut cu cca un mm (chiar nu-mi dau seama cum mai pune aparatul si "virgula" la ... mm )
Am pus-o sa imi faca si la ovar sa vad de chist.In stanga unde era chistul de 4 cm si cativa mai mititei,nu se mai vede nimic.In schimb acum se vede unul de 3,9 cm in dreapta Si ea zice ca dupa cum arata sigur e doar un folicul.Se pare ca m-am procopsit cu ovare chistice sau polichistice,dar macar daca a vazut bine si au disparut sunt din cele "functionale" ,obisnuite.Eu chiar m-am gandit ca poate asta o fi cauza de am pus 2-3 kg pe mine,ca eu stiu ca cele cu chestia asta se ingrasa.

Am fost si pana la mami sa o aduc pe Diana acasa,sa il mai vad pe Tudor.Cu ocazia asta m-am intors si cu doua sacose cat toate zilele cu haine de bebelina de 0-6 luni, sa aiba cumnata-mea ocupatie . Era musai ca nu mai avea mami loc in dulap si mai am aici o sacosa cu haine ramase mici pe care trebuie sa o plasez undeva ... acum am facut loc - la mami evident

Mami s-a plans de Diana ca numai tampenii face ca trebuie sa o pazeasca de parca ea ar avea doi ani! Pai s-a urcat pe masina de spalat sa cotrobaie prin dulapul de sus - dar la mami nu cred ca a gasit prea mule cosmetice,sigur dupa d-alea cotrobaia
Pe urma impreuna cu Tudor s-au inchis in dulapul din dormitor,ala are usi mari pe sine si daca ies d-acolo pica pe ei
Acasa nu mai zic ... se urca in picioare pe masuta de plastic,ma rog,nici nu mai enumar cate face,ca numai ma enervez.Clar are energie neconsumata cat cuprinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata si de la noi!

Daniela, asa ceva am eu de gand sa fac, prea l-am lasat pe tanjala pe Razvan...
Moni, zici ca Diana cotrobaie? Pai cred ca toate fetele fac asta. eu cunosteam toate cotloanele din casa, in detaliu, cand eram mult mai mica decat Diana ta.

Noi suntem in cote normale. Ieri am mers cu trenul la Bucuresti, doar eu cu Razvan. O mare aventura, vorba copilului!
Nu mai stiu daca va mai amintiti, merg saptamanal cu el la Bucuresti, la terapie.
Mi-au dat, in sfarsit, si evaluarea psihologica + rezultatul la testul de inteligenta. Toate sunt bune si acum, ca sa il laud putin, o sa spun ca are "percentilul 95 (???), intelect de nivel superior", memorie cu mult peste media corespunzatoare copiilor de varsta lui. Asta il va ajuta pe viitor, la scoala si in rest.

Si la noi incep gradinitele pe 16, cel putin asa am tot auzit.
Va las, merg sa-mi scot rufele de la spalat si sa pun altele, mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI-ma bucur mult de rezultate si ca se micsoreaza ,sper sa dea roade toate tratamentele,tin pumnii,sanatate multa si putere sa treaca toate.
Cristina-si pt voi ma bucur enorm, bafta multa si bravo lui Razvan-la ce mergi la Bucu-logopedie,la centrul acela nou?

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput