Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Helau.

Intru si eu ca m-a dat sefa de partid disparuta. Nu prea am voce si tusesc, si Cristi tuseste, dar parca are voce mai buna.

Tufete, de ce va agitati atata pt Revelion? Mergeti la vreun bairam?
(eu cred ca nu mi-am cumparat niciodata o tinuta speciala de Revelion, nu mi s-a parut o noapte asa de speciala incat sa merite)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

of, sanatate multa! Si sa va vina vocile inapoi!

Pentru mine nu e mai importanta decit alte "iesheli" dar eu pentru toate ma gat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mada, tu pentru ce tinuta ai optat?

Rokie neagra cu buline. Sper sa arate multumitor pe mine si dupa kilele acumulate de Craciun, nici nu am curaj sa ma urc pe cantar, ca ma deprim... Si eram asa mandra de mine ca mai scapasem de ceva...

Revenim cu poze.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Sa stii ca rochia neagra cu buline e...un vis de-al meu pentru ca face parte dintr-o epoca pe care eu o ador!
Dar eu mi-o imaginessz din genul ala de material care mie imi face sholduri late (ma rog, asa cum sint, de fapt); astept poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

1. Inapreda - o cutie ornamentala foarte frumoasa in care am sa tin CD-urile lui Ian
2. Anaan - set frumos de produse pentru baie si saculet cu ravase
3. Novus
4. Denisamada - super-manushi si set de bijoux-uri (care pot fi admirate in pozele de la Moeciu, respectiv de la impodobirea festiva de pom)
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik - carte, set cercei inimioara, pernita pt cada + turban pt dupa baie
10.Dodo-un parfum "Tendre Poison" Dior+pt huni
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas - colanti colorati
14.Anamariame
15.Alexandra -ornamente brad hand made, un ingeras hand made, cioco, cd, vaza
16.Dyanna- set bijuterii Murano
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf: o pereche de cercelusi de argint pe care-i port acum, un breloc cu glob gen disco, argintiu, un cd si cioco pt Ariana

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Azi ar fi implinit Manole 11 ani. In decembrie era ziua lui taica-meu, a lui Manole si 6 luni de cand a murit maica-mea, va dati seama ce "luna cadourilor" pentru mine.

Si mama "implineste" maine 5 ani... Dar sunt sigura ca se bucura sa ma vada fericita.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, ma bucur ca ai gasit ceea ce cautai la nea Denny !! ceva poze ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Cuscra, cred ca ai nostri copii comunica telepatic ca si al meu picteaza in draci; cind nu vrea sa faca baie, imi cere "aconele" si "aieieie" Adica "creioanele" si "acuarelele". "Maestrului" ii place sa picteze cu 2 pensule o data; le fel se spala si pe dinti, cu 2 periute, adica

Mergi la inceput

Olga, ma bucur ca e ok la munte si lasa ca face Chiti temele la Bucuresti ca doar acum e in vacanta !!
Abia astept sa ne vedem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Stiu ca de sarbatori sunt momente grele pentru cei care si-au pierdut apropiatii. Hai sa va spun si eu ceva despre mine: unul din lucrurile importante pe care le-am primit anul acesta a fost libertatea de a plange. De tristete sau de fericire... sau pur si simplu ca asa-mi vine.
Indiferent de credinta sau nu, de religie sau alte d'astea, mi-e greu sa cred ca cineva chiar poate sa accepte ca apaream asa.... din nimic, traim ceva anisori pe aici.... si disparem la fel de subit.... in nimic; habar nu am ce e inainte sau dupa viata pe acest pamant, nu cred in reincarnare sau rai si iad.... cred doar in suflet, in Dumnezeu, in "altfel de prezenta" a noastra in aceasta lume (altfel decat cea fizica). Pe bune, chiar nu suntem o "gluma a naturii", avem o constiinta, avem un suflet, avem sentimente... si astea chiar nu tin de chimie-biologie-fizica.
Eu am incercat multa vreme sa ignor moartea bunicilor pe care i-am adorat putin spus. Stiti voi, sentimentul ala ca vrei sa faci ceva in momentul cand ti-i amintesti.... sa te uiti rapid la un film, sa-ti gasesti o ocupatie... numai sa scapi de durere in clipa aia. Si din aceasta incercare nu a iesit nimic bun, simteam durerea in mine... nevoia sa-mi amintesc de ei... dar cum as fi putut fara sa o ranesc pe mama.... Ei bine, anul acesta am invatat sa vorbesc despre ei, sa-i amintesc in discutii... si da, am plans alaturi de mami cand mutzu i-a povestit despre ei, despre cum au stat ei la tara, unde avem foisorul..... ce faceau prin gradina..., am plans alaturi de cristi amintindu-l pe bunicul lui si cum ne-a platit el luna de miere... dar i-am simtit si mult mai aproape. Si cand a murit unchiul meu toata lumea a incercat sa "treaca peste", mai ales pentru ca s-a sinucis si subiectul era extrem de dureros. Dar stiti ceva, eu nu i-am lasat sa-si ingroape durerea. Am vorbit despre el indiferent ca am starnit plans, mi-am amintit de el de multe ori si am lasat amintirile sa vina.... si chiar efectul a fost pana la urma unul bun. Eu nu-l judec, eu nu-l condamn, eu nu am trait viata lui si experientele lui.... asa ca pot doar sa-l iubesc si sa-i transmit asta, sa-mi amintesc clipele frumoase pe care mi le-a daruit si sa-i fiu recunoscatoare pentru amprenta pe care a lasat-o sufletului meu.
Ina, ce s-ar intampla atat de rau daca ai merge la tatal tau si atunci cand ciocniti paharele chiar o amintiti pe mama ta??? Poate ca ati plange, cu siguranta s-ar intampla asta pentru ca durerea este acolo, vie, si nu o sa dispara atat de repede.... dar odata ce o lasi sa te copleseasca... o sa ajungi deasupra ei.
Nu am idee cat este de dureros, imi amintesc doar de momentele cand am crezut ca o pierd pe mami si ma ingrozesc....
Dar dupa ce persoane dragi mor, de multe ori avem senzatii ciudate, momente cand parca am vrea sa le vorbim, cand "sesizam" diverse semne.... dar refuzam sa le credem. Din simplul motiv ca mintile noastre sunt setate sa accepte doar ceea ce consideram noi realitate, una palpabila, una pe care am invatat-o si o cunoastem. Dar sufletul simte dincolo de asta, si semnele sunt acolo, si cand ai tentatia sa discuti cu cineva care nu mai e.... fa-o, cu siguranta este acolo cu tine in acea clipa. Si daca un obiect iti aminteste de cineva... lasa amintirea sa te copleseasca, lasa sufletul sa se bucure de senzatie si sa planga atunci cand simte.
Moartea nu este o alegere pentru oameni, dar felul cum ii pastram pe cei plecati este o alegere a fiecaruia. Si e in regula sa-i pastram aproape, e in regula sa plangem si sa simtim orice vine. Nu suntem toti la fel, nu gandim toti la fel.... dar sufletele sunt identice, sunt lumina si bucurie, si daca le dam voie sa fie langa noi totul este mai frumos.
Va imbratisez pe toate care aveti nevoie zilele astea si va rog... lasati amintirile sa vina. E in regula asa.... si dincolo de durere e frumos, e miracol, e bucurie, e pace, si e multa iubire.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Dai dublu click sa se deschida catalogul si la pagina 30 este o rochita gri/argintie cu stelute in partea de sus si cu tutu negru in partea de jos. Aiz si io ca si Anamariame ca, in realitatea e mult mai faina.

http://dennyrose.it/

Accesorii tinuta:
-simbata dimineata imi fac un tratament galvanic la fata
-imi tai bretonul extrem de drept "cascheta" si il intind bine de tot cu placa
- o bratara lata neagra cu camee
-unghii scurte, impecabile negre
-capa scurta neagra
-sper, multa voie buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

[quote]citat din mesajul lui novus

Dai dublu click sa se deschida catalogul si la pagina 30 este o rochita gri/argintie cu stelute in partea de sus si cu tutu negru in partea de jos. Aiz si io ca si Anamariame ca, in realitatea e mult mai faina.

http://dennyrose.it/

Accesorii tinuta:
-simbata dimineata imi fac un tratament galvanic la fata
-imi tai bretonul extrem de drept "cascheta" si il intind bine de tot cu placa
- o bratara lata neagra cu camee
-unghii scurte, impecabile negre
-capa scurta neagra
-sper, multa voie buna

Gata, am vazut, imi place !! in picioare ce o sa porti ? dresuri de care ?

Mergi la inceput