Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dyanna, ai dreptate, nu stiu de ce ma apuca pe mine un pesimism atat de negru sa am impresia ca "dincolo" e neant si ca odata cu corpul pierdem tot, cand e clar ca suntem mai mult decat niste corpuri, am avut dovezi si eu, care sunt atat de "Toma Necredinciosu"; e clar ca exista CEVA mai presus de intelegerea/capacitatea noastra de explicare si totusi cateodata ma apuca sa spun:"nu, asta e tot, viata ce-o avem pe pamant e totul, sufletul fara corp nu poate exista, tot ce vedem noi drept "semn", tot ce simtim ca prezenta a disparutului nu e decat dorinta noastra disperata de a-l mai avea cu noi."
Si oscilez intre starile astea, de totala negare si depresie, alternativ cu speranta, cu rememorarea "semnelor" si coincidentelor...
Dar despre lucruri mai vesele sa vorbim...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, sint bagata cu totu' in "mycloset" ; cum gasesc ceva sa-mi placa, comand si pun link, ok?
Functie de incaltari, ma decid di la dresuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ahaaa, tu vad ca faci investitii ca lumea, eu am studiat invers, ce tinuta sa adopt functie si de ce incaltari am disponibile
Succes !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

A propos de revelion, mie nu mi-a placut niciodata sa stau acasa cu aceasta ocazie, acasa insemnand inclusiv in Deva asa ca am plecat de fiecare data, exceptie fiind anul 1989 (cand eram in clasa a 9 a si ai mei nu m-au lasat sa merg la revelion fiindu-le frica sa nu ma atace teroristii )

De obicei de revelion mergeam la munte

Ca si amintire de la revelion, hmmm, sunt destule, cea mai proaspata de acum vreo 5 ani cand am plecat in Croatia de revelion si pana la urma l-am facut la Budapesta
Mi-a placut ca in 31 dec am fost la baile lor termale si toata lumea parea asa relaxata, nu tu stres cu sarmalele (in oala si-n cap ), nu tu curatenie luna bec, toata lumea era ca-n vacanta, seara au iesit la un restaurant (fara program de revelion si meniu impus)si apoi toata lumea si-a vazut de treaba, in prima zi din an, erau deschise toate magazinele si lumea era la fel de relaxata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hai ca recomandata era colet :))))
Ma jur ca nu mi-am schimbat impresia despre posta romana
Cadoul meu e pe gustul meu: carte, ciocolata si un calendar 2012 pe modelul pe care mi-l amintesc din copilarie: cu cite 1-2 pagini/zi, cu citate, maxima zilei, retete naturiste, sfaturi "de-ale casei" etc.Etc pentru ca trebuie sa il mai studiez :) da' am zis intii sa dau raportul si sa pup expeditoarea. Multumesc !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Imi plac costumatiile fetelor...Abia astept sa vad poze cu varianta finala.

Novus- Hai sa-ti povestesc despre colegul tau de suferinta. Cum ziceam, si-a cumparat "ceva" pe net...Un ceva, care ne-a dezechilibrat bugetul si care trebuia sa ajunga in preajma Craciunului.
Noi avem un gardian, care primeste colete si ne pune hartie in cutia postala cand au sosit si noi le recuperam de la biroul lui de la parter. Numai ca pe 23 pune omul bilet ca are un deces in fam si ca lipseste pana pe 26(din 27 e in concediu, dar asta nu o stiam initial). Noroc, ca exp i-au trimis un e-mail cu numarul coletului si a putut verifica pe net. Pe 24 figura ca a trecut postasul si nu ne-a gasit. Cum am fost la Disney, era posibil, dar nu lasase nici aviz...In sf, luni s-a dus barbatul la posta si a aflat ca atata timp cat noi am semnat ca ne ia gardianul coletul, postasul nu va suna la noi si nici aviz nu ne lasa. In sf, a ajuns in fiec zi la posta degeaba, ca abia astazi a aflat(de la una mai destupata) ca, de fapt, postasul se duce cu coletul si-l preda seara la un centru special, la care nu ai cum sa te duci sa-l recuperezi. In seara asta urmau sa-l returneze expeditorului...Ultima solutie a fost sa sune la un nr suprataxat si sa negocieze cu aia modificarea locului de livrare si sa il aduca maine la posta noastra, sa nu-l mai returneze...Distractia cu telefonul o sa mai coste vreo 10 euro (1,35 apelul si 0,34 MINUTUL). Daca nu-i vine bine ce si-a comandat, i le bag pe gat, ca asa ne-a dat programul peste cap povestea asta.

Eu am numai Rebelioane traznite la activ...
Imi aduc aminte de unul la Moieciu, unde un cuplu, care s-a alaturat nu stiu cum gastii noastre, s-a luat la cearta cu gazdele si le-a reprosat ca nu s-au tinut de program si nu ne ofera "zapada promisa" (asta am vrut-o sa v-o spun de cand ati fost voi in vacanta acolo).

Intr-un an am fost pe 31 la Venetia, unde am tras frigul vietii mele, asa ca am decis sa nu mai ramanem cu prietenii la Cazinou si sa ne ducem la Udine la prietena mea insarcinata, care se tot rugase de mine...Am ajuns la 12 fara un sfert. Ea era cu WC-ul in brate, iar el m-a primit ca pe moastele Sf Sisoie cu mere si telina de transformat in salata, carne pentru friptura, etc. Numai materie prima...Aveau insa de baut. Am bucatarit ce s-a putut, iar dimineata, cand sa ne culcam, ziceai ca-si daduse tot orasul intalnire langa lift si sub fereste "Auguri..."
Mai am de genul asta, asa ca eu de acasa nu ma mai misc curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Pentru Mini Prix trebuie sa ai nervi multi si rabdare si mai si. Eu am fost pe 27 dimineata pentru ca a fost liber. Nu iti recomand sa mergilaceldin Otopeni ca te calci in picioare (desi acolo gasesti cele mai multe chestii).

Io zic ca o data la ceva timp merita sa te enervezi. Chiar gasesti multe chestii ieftine. Adica cu 200 de ron iti iei vreo 3 bluze, 2 nadragi, 2 rochii/fuste...

Ups! Acum m-am prins, m-am confuzat, aia de care ziceam eu nu erau Mini Prix. Merci de pont oricum.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

fetelor si eu am o nostalgieeeee...bine nu d-aia grea ca voiIlink, Ina, Denisa
iar de REv am amintiri cand faceam cu gasca de nebuni prin studentie de toata lumea aducea ce putea, si ne-am trezit cu o masa de 12 persoane plina cu platouri de salata boeuf, si ca sa fie meniul complekt friptura l-e a scapat la baieti in nisip, deci am troznit din dinti tot anul, la propriu+ca eram eu si pretenara mea fara gagic si ne-am consolat cu bere

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Andiaroro, sper sa-i vina coletul si sotului !

Sigur si al meu colet are vreo poveste in spate, dar chiar asa sa raman singura necadorisita, da-o incolo !!! clar tre' sa-mi fac bilantul anului, mi-o fi scapat ceva pe undeva

Pana una alta, va pup si merg acasa ca tre' sa mergem la mall la o petrecere de pici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Nici anul trecut n-am planificat nimik si eram botoasa rau ca fac acasa,si ama ajuns la munte deci bine pana la urma ;
-nu-mi place acasa ca acum 2 ani facusem acasa si eram de serviciu toata noaptea am spalat vase si strangeam de prin casa;
-anul asta sigur facem acasa

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput