Am cistigat ... cu Romtelecom !!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

in ceea ce priveste legatura cu subiectul... eu cred ca e destul de evidenta sau poate este vorba strict de Romtelecom? parca nu, din cate am citit eu toate postarile...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Din pacate am si eu niste rude in varsta fermecate de prostiile lor si ma tot intreb cum acesti indivizi au obtinut numerele de telefon de fix pe Romtelecom?

Te-ai gandit ca poate pur si simplu le formeaza la intamplare?

Sau pot fi preluate din baze de date vandute pe internet - eu am primit mai multe astfel de oferte, culmea, pe adresa mea de mail "furata" de pe un site pe care m-am inscris cu acea adresa de mail De exemplu, am dat o anume adresa de mail la inscrierea pe laredoute, si mi-a mai fost "recomandata" de un prieten pe keypeople. Dupa nici o luna mi-a fost vanduta (nu stiu de care din cele 2 firme) la inca cel putin 2 alte firme... la fel se face si cu numerele de telefon, pe unde le introduci... aviz amatorilor care comanda online sau care isi fac conturi pe tot felul de site-uri, inclusiv cele de cupoane promotionale (mi-am dat o adresa de mail la 2 din ele, m-am trezit cu oferte de la vreo 10...) Ah, bazele de date nici nu sunt asa scumpe - ceva de genul 500 ron, cineva care e sigur ca isi scoate banii din astfel de inselaciuni nici nu cred ca ezita la suma asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Rudele la care faceam referire nu au calculator si nici nu au habar la ce foloseste!
Edit. pt. ca mi-am adus aminte ca sunt in casa lor persoane care folosesc un calculator dar in mod sigur una dintre ele nu are calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Am vorbit cu mama azi si la fel imi povestea ca au sunat-o de la Romtelecom si i-au spus ca a castigat 4500 roni, au intrebat-o tot asa daca are mobil si mama i-a spus ca n-are, atunci i-au spus sa mearga sa ia o cartela de orange si i-a mai zis ceva de 200 de roni, probabil tot asa sa plateasca ea, dar bineinteles ca s-a prins ca e teapa si i-a luat la intrebari dupa care le-a inchis telefonul. Anul trecut tot asa de sarbatori era sunata ca a castigat o masina de spalat.
Chiar nu stiu de ce nu se sesiseaza nimeni pentru ca probabil mai cad creduli in capcana lor si e pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Din pacate am si eu niste rude in varsta fermecate de prostiile lor si ma tot intreb cum acesti indivizi au obtinut numerele de telefon de fix pe Romtelecom?

Te-ai gandit ca poate pur si simplu le formeaza la intamplare?

Sau pot fi preluate din baze de date vandute pe internet - eu am primit mai multe astfel de oferte, culmea, pe adresa mea de mail "furata" de pe un site pe care m-am inscris cu acea adresa de mail De exemplu, am dat o anume adresa de mail la inscrierea pe laredoute, si mi-a mai fost "recomandata" de un prieten pe keypeople. Dupa nici o luna mi-a fost vanduta (nu stiu de care din cele 2 firme) la inca cel putin 2 alte firme... la fel se face si cu numerele de telefon, pe unde le introduci... aviz amatorilor care comanda online sau care isi fac conturi pe tot felul de site-uri, inclusiv cele de cupoane promotionale (mi-am dat o adresa de mail la 2 din ele, m-am trezit cu oferte de la vreo 10...) Ah, bazele de date nici nu sunt asa scumpe - ceva de genul 500 ron, cineva care e sigur ca isi scoate banii din astfel de inselaciuni nici nu cred ca ezita la suma asta...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

nici macar nu sunt vandute aceste baze de date, ele sunt administrate de aceeasi firma care se ocupa de baza campaniei celor de laredoutte (de exemplu), de obicei se contracteaza campania de marketing cu un operator baze de date tu comunici adersa de email, nr telefon eventual date personale operatorului de baze de date, acesta in urma acceptului tau le foloseste si in alte campanii ale altor firme asemanatoare primei sau nu.... important e ce bifezi la finalul chestionarului de inscriere, daca ti-ai dat acceptul sa-ti fie folosita adresa de email in campanii viitoare, asta e...

te poti dezabona, daca le trimiti o cerere in acest sens...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

profit de deschiderea subiectului, sa va rog sa avertizati parintii, bunicii, rudele mai in varsta : e la moda o noua metoda de inselaciune, sunt invitati sa participe la fel de fel de prezentari (aparatura medicala, produse, etc.), organizate in hotelurile/restaurantele prezentabile din centrul orasului, li se asigura si o masa, li se promit premii/cadouri garantate numai pentru simplul fapt ca au participat, apoi sunt ametiti si aburiti bietii batrani, de semneaza contracte de cumparare pentru diverse prostii. numele firmelor implicate poate fi miller medical sau medi konig, au actionat pana acum in cluj, iasi, buzau.

mai multe detalii aici:
http://www.citynews.ro/bucuresti/eveniment-29/teapa-miller-medical-vindeca-de-bani-clujenii-creduli-79345/

iata ce spune cineva, pe un alt forum:

"Sunt mai multe firme care actioneaza similar.

De cateva ori am gasit si in posta pliante, principiul fiind urmatorul :

- Ti se oferea o excursie/masa la restaurant la un pret derizoriu, sau chiar gratuit insa in programul respectiv, era inclusa o prezentare de produs, care-ti ocupa de altfel mai toata ziua.
- Prezentarea, bineinteles cuprindea produse extrem de scumpe, nejustificat.
- Eventual ti se mai ofereau si ceva cadouri simbolice si/sau voucher cu o asa zisa ,,reducere'' la produsul promovat
- Rezultat : Fiind vorba de un nr. foarte mari de participanti, ca deh, era 2 lei excursia nu stiu unde sau 1 leu cina la restaurant, erau sanse mari sa se gaseasca si ,,doritori''

Trist.. "

asadar, avertizati-i pe cei mai in varsta sa nu dea curs acestor invitatii, sa nu aiba incredere in premii picate plocon din cer, sa nu accepte telefonic nu's ce oferte promotionale de la operatorul de telefonie fixa/mobila/cablu, sa nu primeasca in locuinta persoane care se recomanda reprezentanti de vanzari, samd. imaginatia escrocilor se pare ca nu mai are limite...

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

No, in asta au picat socrii... Paguba de 200 de lei...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Edit: au fost "aburiti" sa cumpere o patura electrica de 700 de lei. Tot asa, hotel, prezentare, masa. Avans 200 de lei, pe asta l-au dat.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Taman m-au sunat si pe mine tot cu 10.000 euro si tot fericita castigatoare si i-am trimis la plimbare.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_B spune:

Eu nu-nteleg cum de ti-a ramas nr.in memoria telefonului mobil daca te-au sunat pe fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Pt ca telefoanele fixe de generatie noua si firmele de telefonie fxa au un serviciu care se cheama caller ID
adica pe romaneste nr de pe care esti sunat este recunoscut si afisat pe ecranului telefonului fix

Ilinca si Rares

Mergi la inceput