Am cistigat ... cu Romtelecom !!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Eu am patit acum cateva luni cu o poveste similara dar m-au sunat pe numarul de Orange si evident ca premiul era de la Orange.
N-am avut atata rabdare ca alice2004 si cand a ajuns la faza cu numele titularului de contract i-am spus ca daca ar fi de la Orange ar sti cine e titularul de contract. Si i-am mai spus ca as fi interesata sa verific ca este cine spune ca este asa ca-l rog sa-mi spuna el mie cate numere de telefon am pe contract si care sunt acelea.
La care domnul de la telefon s-a isterizat si mi-a spus "eu pun intrebari aici doamna, nu ma invatati dumneavostra pe mine sa-mi fac meseria". M-a umflat rasul si i-am spus ca mie meseria lui imi pute a tzeapa si ca in secunda urmatoare ii inchid si sun si la Orange si la politie. A inchis el.
La Orange am sunat, am anuntat, m-a sunat cu numar ascuns insa cei de-acolo mi-au spus ca ei pot identifica numarul, m-au asigurat ca nu au nici o campanie si ca modul de abordare si felul in care a vorbit individul n-are nici o legatura cu standardele lor de comportament in relatiile cu clientii. Era evident ca individul nu facuse nici un efort sa mimeze macar un limbaj de customer service...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

profit de deschiderea subiectului, sa va rog sa avertizati parintii, bunicii, rudele mai in varsta : e la moda o noua metoda de inselaciune, sunt invitati sa participe la fel de fel de prezentari (aparatura medicala, produse, etc.), organizate in hotelurile/restaurantele prezentabile din centrul orasului, li se asigura si o masa, li se promit premii/cadouri garantate numai pentru simplul fapt ca au participat, apoi sunt ametiti si aburiti bietii batrani, de semneaza contracte de cumparare pentru diverse prostii. numele firmelor implicate poate fi miller medical sau medi konig, au actionat pana acum in cluj, iasi, buzau.

mai multe detalii aici:
http://www.citynews.ro/bucuresti/eveniment-29/teapa-miller-medical-vindeca-de-bani-clujenii-creduli-79345/

iata ce spune cineva, pe un alt forum:

"Sunt mai multe firme care actioneaza similar.

De cateva ori am gasit si in posta pliante, principiul fiind urmatorul :

- Ti se oferea o excursie/masa la restaurant la un pret derizoriu, sau chiar gratuit insa in programul respectiv, era inclusa o prezentare de produs, care-ti ocupa de altfel mai toata ziua.
- Prezentarea, bineinteles cuprindea produse extrem de scumpe, nejustificat.
- Eventual ti se mai ofereau si ceva cadouri simbolice si/sau voucher cu o asa zisa ,,reducere'' la produsul promovat
- Rezultat : Fiind vorba de un nr. foarte mari de participanti, ca deh, era 2 lei excursia nu stiu unde sau 1 leu cina la restaurant, erau sanse mari sa se gaseasca si ,,doritori''

Trist.. "

asadar, avertizati-i pe cei mai in varsta sa nu dea curs acestor invitatii, sa nu aiba incredere in premii picate plocon din cer, sa nu accepte telefonic nu's ce oferte promotionale de la operatorul de telefonie fixa/mobila/cablu, sa nu primeasca in locuinta persoane care se recomanda reprezentanti de vanzari, samd. imaginatia escrocilor se pare ca nu mai are limite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

profit de deschiderea subiectului, sa va rog sa avertizati parintii, bunicii, rudele mai in varsta : e la moda o noua metoda de inselaciune, sunt invitati sa participe la fel de fel de prezentari (aparatura medicala, produse, etc.), organizate in hotelurile/restaurantele prezentabile din centrul orasului, li se asigura si o masa, li se promit premii/cadouri garantate numai pentru simplul fapt ca au participat, apoi sunt ametiti si aburiti bietii batrani, de semneaza contracte de cumparare pentru diverse prostii. numele firmelor implicate poate fi miller medical sau medi konig, au actionat pana acum in cluj, iasi, buzau.

Offtopic. ...asta imi aminteste de www.imdb.com/title/tt0180093/" target="_blank">Requiem for a dream.

Mergi la inceput

julia, nu am vazut filmul.
ca sa fiu bine inteleasa, este vorba de "ametiti si aburiti" la figurat, nu la propriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Din pacate am si eu niste rude in varsta fermecate de prostiile lor si ma tot intreb cum acesti indivizi au obtinut numerele de telefon de fix pe Romtelecom?
O sa ziceti ca din cartea de telefon ...dar aceasta nu se mai editeaza de ani buni!
Ancheta ar trebui sa inceapa cu firma care a folosit datele abonatului Romtelecom si cum a ajuns la persoana careia ii cunosteau numele si...varsta?
Ancheta trebuie sa puna niste intrebari pertinente si firmei Romtelecom care trebuie sa se supuna legii confidentialitatii!
Poate nu le-ar strica niscaiva procese de incalcare a acesteia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

BNICA din pacate vorbesti de Politia si justitia din Romania...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Din pacate am si eu niste rude in varsta fermecate de prostiile lor si ma tot intreb cum acesti indivizi au obtinut numerele de telefon de fix pe Romtelecom?
O sa ziceti ca din cartea de telefon ...dar aceasta nu se mai editeaza de ani buni!
Ancheta ar trebui sa inceapa cu firma care a folosit datele abonatului Romtelecom si cum a ajuns la persoana careia ii cunosteau numele si...varsta?
Ancheta trebuie sa puna niste intrebari pertinente si firmei Romtelecom care trebuie sa se supuna legii confidentialitatii!
Poate nu le-ar strica niscaiva procese de incalcare a acesteia!

b.nica, ba se editeaza cartea de telefon, insa se numeste pagini aurii/pagini albe. in partea de pagini aurii sunt firmele din oras/judet, in partea de pagini albe sunt numerele de telefon ale abonatilor din oras si judet. parintii mei au primit recent un exemplar.
cat priveste baza de date cu numele si varsta abonatilor, asta probabil e o alta poveste, cred ca pentru un hacker priceput e joaca de copil sa faca rost de date de undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu am "castigat" la Superbingo Metropolis acum 2 zile. evident, o suma considerabila.
va fac cinste din ce am "castigat"!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

eu am "castigat" la Superbingo Metropolis acum 2 zile. evident, o suma considerabila.
va fac cinste din ce am "castigat"!

Nu am inteles, ai castigat sau nu?Ce legatura are postarea ta cu subiectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

pai daca am scris in ghilimele, evident a fost o tzeapa. am primit un mesaj pe nr. de orange ca am "castigat" o mare suma de bani. cum eu nu joc la aceste jocuri, mi se pare putin probabil sa castig ceva. in plus, am cautat pe google si am gasit un comunicat al celor care fac emisiunea cum ca acestia nu fac astfel de apeluri/trimiteri de mesaje.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput