Universul meu

Universul meu | Autor: iahim

Link direct la acest mesaj

De fiecare data de sarbatori privesc spre cei de langa mine...Ritmul alert al zilelor de azi ne prinde intr-un vartej iar timpul parca comprima zilele care se tot repeta...Dar azi privesc spre cei de langa mine...Ma trezesc de dimineata,imi sorb cafeaua aburinda si imi spun ca, in caldura caminului si a sarbatorilor, nu-mi mai trebuie nimic.Este universul meu in care traiesc zi cu zi si spre care ma opresc rareori sa privesc cu adevarat...

Dar acum este atat de liniste...

Stati,opriti-va o secunda,nu mai alergati,respirati adanc si uitati-va in jurul vostru!

Ce am fi fiecare dintre noi fara cei iubiti?Ce ne face cu adevarat fericiti cand suntem zi de zi alaturi de cei dragi?

SARBATORI FERICITE!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fara cei iubiti nu as exista..poate as fi doar o cutie goala fara sentimente.Fara steaua mea,fara sotul meu ,fara mama mea...nu as fi..as fi doar un trup ratacitor fara suflet...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput