Bancile de alimente pentru saraci

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Ok, am inteles ideea. Nu trebuia sa deschid subiectul. Saracii sunt toti profitori, etc, etc.

de ce nu putem avea o discutie constructiva oare?

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Pentru simplul fapt ca eu vorbesc de realitate, si nu am vazut nici mercedes la poarta cladirii, nici ferrari. Si oamenii vin cu bicicletele, da presupun ca nici asa nu e bine,sa vina pe jos, timp de o ora din cel mai indepartat cartier si sa care cu spatele doua lazi cu de-ale gurii pentru o familie cu 3 copii. Dar sunt sigura ca si la aceasta propozitie li se vor gasi ceva de reprosat ca de ce au facut 3 copii si povestea e fara de sfasrit de aceea daca mai ai ceva de discutat despre saracii Europei bogate, o poti face intr-un subiect separat.

Inteleg ca mentalitatea ca toti saracii sunt ba profitori, ba sarlatani, ba nu sunt deloc saraci e foarte foarte raspandita.

Si da, nu sunt de acord cu conditionarea ajutorului social cu munca fortata, nu ma refer la cea platita, ci de conditionare.

De aceea rog frumos moderatorul care este acum online sa imi inchida subiectul, e clar ca e foarte stupid, si de aceea nu trebuia deschis. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:

Ok, am inteles ideea. Nu trebuia sa deschid subiectul. Saracii sunt toti profitori, etc, etc.

Nu a zis nimeni asta dar nu inteleg de ce nu vrei sa accepti ca unii profita de sistemul social oferit si de ajutoare.Astia nu merita nimic in schimb un batran care din 600e trebuie sa-si plateasca chiria,mancarea , asigurarea,etc pe el nu-l pot considera profitor.
Sincer sunt unele subiecte la care daca nu suntem de acord cu tine ori avem nu stiu ce mentalitate ori sunt xenofobi.

www.biomonde.ecosapiens.ro

Ok cait, multumesc de atentie.

De aceea va rog frumos considerati subiectul inchis pana il va face o moderatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

de ce nu putem avea o discutie constructiva oare?

Pentru simplul fapt ca eu vorbesc de realitate, si nu am vazut nici mercedes la poarta cladirii, nici ferrari. Si oamenii vin cu bicicletele, da presupun ca nici asa nu e bine,sa vina pe jos, timp de o ora din cel mai indepartat cartier si sa care cu spatele doua lazi cu de-ale gurii pentru o familie cu 3 copii. Dar sunt sigura ca si la aceasta propozitie li se vor gasi ceva de reprosat ca de ce au facut 3 copii si povestea e fara de sfasrit de aceea daca mai ai ceva de discutat despre saracii Europei bogate, o poti face intr-un subiect separat.

Inteleg ca mentalitatea ca toti saracii sunt ba profitori, ba sarlatani, ba nu sunt deloc saraci e foarte foarte raspandita.

Si da, nu sunt de acord cu conditionarea ajutorului social cu munca fortata, nu ma refer la cea platita, ci de conditionare.

De aceea rog frumos moderatorul care este acum online sa imi inchida subiectul, e clar ca e foarte stupid, si de aceea nu trebuia deschis. Multumesc!

imi pare rau ca itelegi pe dos. eu am explicat foarte clar. si nu, nu am nimik cu acele persoane de care vorbesti tu.

dar stii ce? exista multe alte realitati decat cea pe care tu o vezi in orasul-cartierul tau.

mentalitatea mea e normala si in ordine. si voi sustine intotdeauna ca omul trebuie sa caute sa munceasca, mai ales daca poate.

cei subliniat cu rosu iti apartine, eu n-am afirmat asta, ba chiar am explicat de vre-o trei ori.

Mergi la inceput