Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

La multi ani! Sa aveti un an nou plin de sanatate si bucurii!!!

LA MULTI ANI, LUCA!
LA MULTI ANI, LARA!
LA MULTI ANI, DAVID!

Sa cresteti mari, sanatosi, veseli si sa va bucurati de familiile voastre frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani Luca!

La multi ani Lara!

La multi ani David!

Sa aveti parte numai de bucurii, sa fiti mereu sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii care va iubesc mult mult de tot!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani dragele mele mamici!

Sa aveti un nou an nemaipomenit, sa va bucurati de pui sanatosi si nazbatiosi (nu foarte tare), de joburi cat mai bune, sa fiti inconjurate de multa dragoste si intelegere!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, 2012!
Fie sa avem cu totii un an nou mai bun decat cel ce tocmai s-a terminat!

La Multi Ani, Luca!

La Multi Ani, Lara!

La Multi Ani, David!

Sa fiti sanatosi si voiosi, si sa va bucurati parintii!

La Multi Ani tuturor celor care-si sarbatoresc astazi ziua onomastica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

Iata si prima cafea pe anul acesta!
Tripla, fierbinte, perfuzabila........dupa dorinta si nevoia fiecaruia....

Simply, Rux.... de raspunsuri cu privire la lapte..o sa vad ce fac, nu stiu inca nici o sursa de lapte de capra ne-industrializat....Dianei i-am dat dupa 1 an lapte uht, de vaca...si acum tot lapte uht bea, nu-i plac toate marcile, nush ce diferente simte ea....bea destul de mult, spre 1 litru pe zi, cateodata, daca e laptele care ii place...

Loredana...mortal comment-ul prietenului tau de pe FB..

Alexutzza... de comment-uri la pozele princesitei...M-am amuzat cu "pana la cat stiau mayasii sa numere "....dar, da..si eu am acelasi feeling: ca anul asta va fi special, in sensul bun.

Dece....aoleu, mama....iar te-ai intrecut pe tine, cu atatea pregatiri....ce de-a bunataturi...

Lillo, Rox_y....WB!

Aseara am adormit odata cu iris, la ora 9 ...noroc ca a scancit ea prin somn pe la 10 jumi, si m-am trezit.....altfel ma prindea anul nou dormind...

Noi astazi o sa plecam la sorcovit parinti, dupa datina, imediat ce se intoarce diana de pe unde este....

Abia astept sa vad pozele de la petrecerile sarbatoritilor zilei!

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragelor...

mi se pare mie sau sunteti mai siecsi acu la inceput de an????

va poftesc sa gustati din toate bunatatile fc de mine...care au iesit f bune....stiu ca sunteti ghiftuite dar...
va multumesc de urari...

hai sa va povestesc din surpriza de la miezul noptii....

la 12....pac sampania...poze...vasc..pupaturi...jiji innebunit dupa artificii...frumos..romantic...

scot tortul...diplomat...ffff gustos si ornat bestial...dintre toate a fost elementul facut cu cea mai mare dragoste....il intorcpe farfurie.....toata lumea wowwwwwwwwww...in secunda 2....precum turnurile gemene.....se pabuseste......gelatina nu si-a fc treaba...si nici nu stiu cum ar putea fi consumat..ca e ca o crema groasa...i-am pus repede marginea aia de la forma de tort...l-am pus pe jiji sa sufle in lumanarica....

si gata ??? nuuuu...

la5 min dupa ii mai arat lumanarea ...jiji mesteca o aluna..stafida...si se ineaca...da ce rau..a inceput sa faca urat...l-am dat cu capul in jos...a vomat cataputut...tusit..di vis....a trecut....
si pana n-au plecat invitatii n-a vrut sa doarma...

ce sa va zic?// di vis....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani Lara!

La multi ani David![/size=4]

Sa aveti parte numai de bucurii, sa fiti mereu sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii care va iubesc mult mult de tot![/center]

_

sa fiti sanatosi si frumosi , sa aveti noroc si sa va bucurati parintii!

hai ca azi e rost sa mancare si bautura la greu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

UN AN NOU PLIN DE BUCURII, SANATATE, IUBIRE SI PROSPERITATE!

Pt ieri.....LA MULTI ANI, DIANA!
Pt azi.....LA MULTI ANI, LARA!
LA MULTI ANI, LUCA!
LA MULTI ANI, DAVID!
Sa va fie viata frumoasa!!!!!!

Apropo de mayasi si prezicerile lor.....cum o fi o fi, nu oo sa stau acum sa ma gandesc ca vai, vine sfarsitu. Si cum zicea alexutza, o sa fie poate o schimbare in bine, o sanse sfarseasca ce e rau si o sa inceapa ceva bun. Oricum, trebuie sa gandesc pozitiv, anu asta ni se marestebfamilia

Stefan a rezistat pana dupa 1, nu a vrut sub nici o forma sa adoarma la ora lui obisnuita, desi era rupt de oboseala, probabil simtea si el agitatia din jur. La 1jumate l-am dus totusi in pat in ciuda protestelor, sinin 5minute dormea bustean. Si bineinteles ca s-a trezit la 7......eu una inca dorm pe mine.......

Bun, repet, un an nou bun, frumos, sanatos!

Ce fain, s-a dat drumul la aniversari!!!

_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

[center] La Multi Ani, Luca!

La Multi Ani, Lara!

La Multi Ani, David!

Multa sanatate si cat mai multe nazdravanii de care sa fie mandri parintii vostri!

(sorina ti-am furat grafica, thnks)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si noi foarte matinali, mai ales eu, sotul inca sforaie ca s-a trezit piticul si noi ne-am culcat ieri pe la vreo 4, adormit greu cu dureri de cap deci 5... piticul normal fresh, s-a culcat pe la 11, nu l-au trezit artificiile desi a bubuit ca la balamuc, v-am intrebat cum a fost la bombardament si nu v-ati sesizat niciuna, de unde deduc ca razbel a fost doar in sectorul 5

anul 2012 v-a fi cu siguranta unul mai bun si mai frumos!!! ia scoteti-va prostiile din cap...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput