"Craciun in Romania lui Dan Puric"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Alinuk, ai primit multe PM-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Pentru unii e prea tarziu...

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Papanas hai cu noi duminica la "Spargatorul de nuci".Eu ,Alina si copii din dotare

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Si totusi continuu sa il admir pe Dan Puric!
Am ras si am plans pe RomaniaTV la emisiunea MAGISTRALA a d-nei Corina Dragotescu pe care a facut-o impreuna cu d-na Lidia Staniloaie si cu dl. Dan Puric.
Doamne, ce mandra ma simt ca romanca cand am parte de o astfel de companie selecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Citat:
citat din mesajul lui diamonds
Acest Puric este un semidoct cu pretentii . Ma mir ca poate sa placa cuiva .

Cu ce argumente solide vii sa demonstrezi ca Puric este semidoct?
Aici poti cel mult sa-ti declini CV-ul ca sa justifici afirmatia calomniatoare.

b.nica, te-ai reprofilat pe HR? Acum doi-trei ani ne psihanalizai pe toti. De la o vreme ne ceri tuturora CV-urile!

Spunea cineva ca Dan Puric e semidoct. Stie sa mimeze, dar nu intelege ce mimeaza. Cu putina fizica, sau istorie, sau economie, sau medicina iti poti da seama ca abereaza la greu pe subiecte de fizica, istorie, economie sau medicina. Ca audienta nu prea are deloc acea putina, asta-i si explicatia ratingului sau. In ce priveste subiectele religioase, preotimea i-a cam dat cu flit.

Talentul sau de mim e incontestabil. Jos palaria pentru actoria si retorica sa. Si mie imi place cum le spune. Este o companie agreabila. Asta-i partea plina de semi.
Ii reprosez faptul ca persevereaza in a promova partea lipsa de semi.

Sa stiti ca aceeasi parere o am si eu despre Puric . Este un actor bun care abereaza mult, cu vorbe frumoase, pe o gramada de subiecte paralele cu actoria. Vorbeste atat de sigur si de mult incat nu prea e loc de dialog ... In forma discursului seamana mult cu Vadim ... nu promoveaza aceleasi idei ca Vadim, dar isi abereaza ideile in acelasi mod ca si el - cu o confidenta care te face sa eziti in a-l contrazice, cu vocabular elitist, cu citate din tot felul de invatati celebri, cu aerul ca in mod sigur are dreptate.
Are fara indoiala karisma, ca si Vadim ...

Ce observ insa este ca emisiunile cu el par a fi apreciate nu neaparat pentru calitatea vorbelor sale ci in comparatie cu lipsa de calitate a celorlalte programe TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Citat:
citat din mesajul lui diamonds
Acest Puric este un semidoct cu pretentii . Ma mir ca poate sa placa cuiva .

Cu ce argumente solide vii sa demonstrezi ca Puric este semidoct?
Aici poti cel mult sa-ti declini CV-ul ca sa justifici afirmatia calomniatoare.

b.nica, te-ai reprofilat pe HR? Acum doi-trei ani ne psihanalizai pe toti. De la o vreme ne ceri tuturora CV-urile!

Spunea cineva ca Dan Puric e semidoct. Stie sa mimeze, dar nu intelege ce mimeaza. Cu putina fizica, sau istorie, sau economie, sau medicina iti poti da seama ca abereaza la greu pe subiecte de fizica, istorie, economie sau medicina. Ca audienta nu prea are deloc acea putina, asta-i si explicatia ratingului sau. In ce priveste subiectele religioase, preotimea i-a cam dat cu flit.

Talentul sau de mim e incontestabil. Jos palaria pentru actoria si retorica sa. Si mie imi place cum le spune. Este o companie agreabila. Asta-i partea plina de semi.
Ii reprosez faptul ca persevereaza in a promova partea lipsa de semi.

Sa stiti ca aceeasi parere o am si eu despre Puric . Este un actor bun care abereaza mult, cu vorbe frumoase, pe o gramada de subiecte paralele cu actoria. Vorbeste atat de sigur si de mult incat nu prea e loc de dialog ... In forma discursului seamana mult cu Vadim ... nu promoveaza aceleasi idei ca Vadim, dar isi abereaza ideile in acelasi mod ca si el - cu o confidenta care te face sa eziti in a-l contrazice, cu vocabular elitist, cu citate din tot felul de invatati celebri, cu aerul ca in mod sigur are dreptate.
Are fara indoiala karisma, ca si Vadim ...

Ce observ insa este ca emisiunile cu el par a fi apreciate nu neaparat pentru calitatea vorbelor sale ci in comparatie cu lipsa de calitate a celorlalte programe TV.

Subscriu fara rezerve .

Mergi la inceput