Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Mihaela, te-ai facut raspandac de vesti nasoale? Cum adica nu mai vine vara? Detaliaza sau spune sursa, ca ma apuca depresia!

Vara trecuta a fost foarte calda si extrem de placuta. Foarte calda pentru Suedia, precizare necesara:)

Sa inteleg ca vara asta va fi rece si ploioasa?
Turciaaaaaaaaaaaa.... here I come! Sau Grecia. Sau Spania. Sau... ma mai gandesc. Hm... Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hehehe, am gresit! Voiam sa scriu iarna, nu mai vine iarna ci va fi primavara timpurie. Nu scrie inca nimic de vara . Eu cred ca ma gandesc deja la vara si de acolo greseala .

Mergi la inceput

Hello! La noi a venit iarna! A nins toata noaptea si acum e un strat pufos, numai bun de dat cu sania.

Mihaela, sa nu mai crezi in sursele alea care ziceau ca nu vine iarna Desi e posibil sa nu dureze vremea asta frumoasa prea mult.

Pe unde ati disparut? Faceti cozonaci? Azi am avut toata dimineata impresia ca vine Craciunul

Mergi la inceput

hahaha, si la noi e iarna. Strat subtire si flescaiala, nu e de sanius, dar e alb. Saracele mele floricele...cred ca sunt compromise :(.

Da, sursele si eu cred ca sunt de neincredere, dar adunate toate semnele, pareau veridice . Acum doi ani iarna a venit de Paste, cand de Craciun plouase, asa ca...

Mergi la inceput

Anul asta Pastele e in aprilie, parca. Sper ca scapam de zapada pana atunci, dar nu se stie...

Pastele trecut mi s-a parut tare trist Imi lipseau florile si aerul primavaratic din Romania. Nu degeaba pun ei penele alea pe crengi, ca n-au flori

Partea neplacuta e ca se anunta furtuni de zapada. Pe mine nu ma prea afecteaza, ca stau locului, dar vaporasul tau cred ca va fi cam scuturat... Poate ca totusi se inseala si de data asta sursele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

asa deci, zapada a migrat spre nord. nu-i bai, eu inca astept.
saptamana trecuta am achizitionat o razatoare. de-aia de face singura mancare. acuma trebuie sa vad cum fac sa vina cumparaturile singure acasa.
asta e minunea, dar cu 10 euro mai putin am platit.

http://www.genius-shop.de/shop_content.php?coID=910

mai sunt cateva zile Lady

Mergi la inceput

ups, pe pagina meteo ce o urmaresc eu nu arata vant puternic. Ma duc pe SMHI ca aia chiar sunt de incredere.

Da, pastele de care spun eu era in martie. Pai sigur, asta e si scopul cu penele colorate de Paste, lipsa florilor. Eu aici am descoperit adevarata vorba: mai-luna florilor!

Pentru mine cel mai greu e ca floarea mea preferata care in ro infloreste de ziua mea, in aprilie, aici infloreste in iunie...si parca nu mai are acelasi efect...

Mergi la inceput

Foarte faina razatoarea, Kari, sa o folosesti sanatoasa! Dar nu spuneai ca nu mai gatesti? Sau treci familia pe salata de cruditati razuite artistic?

Mihaela, la noi iarasi ninge, de data asta cu fulgi mari. Cat am fost cu fiu-meu la sanius era soare si caldut, jurai ca esti pe varful muntelui. Frumos-frumos!

Ai dreptate cu mai, luna florilor. Aici chiar asa e!

Lady, ai plecat deja la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

desigur ca nu mai gatesc! cateodata doar.

sunt verde deja de invidie pe Tanti. auzi, sanie si plimbare prin zapada!

Mergi la inceput

Tanti, unde ai citit zvonurile de furtuna? La noi e vant dar e normal, iar zilele urmatoare scade. Pe SMHI nici vorba de furtuni...

Kari, dar la razatoarea aceea trebuie sa muncesti. Io ma descurc misto cu robotul, face tot ce ii cer.
Pe la voi nu duc acasa de la magazine ce comanzi pe net? Pe aici este, dar numai in orasele mari, faci comanda pe o saptamana, in functie de ce vrei sa gatesti, ei iti livreaza . Dar pentru mine cumparaturile sunt relaxare, mai ales de cand le facem in we.

Io numai maine plec, acum ma duc sa desenez bacterii. Colorate.

Mergi la inceput