Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
Io nu mai gatesc nebuneste...nici nu stiu daca am gatit asa vreodata. Azi facem racituri, mai avem sarmale si abia maine fac ceva nou de papa...prajituri chiar nu am facut defel anul asta, mereu aruncam jumate din ele...de data asta s-a papat tot tot, mai am doar ceva cozonac. Si am primit si o portie mare de tiramisu.
Aici reducerile chiar sunt reduceri, si pe net. Numai sa ai nevoie de ceva...Diana s-a dus cu o colega sa bata magazinele. La noi sunt reducerile de sezon in ianuarie, imediat dupa Anul Nou. Si chiar sunt reduceri. Si inainte de Sarbatori am gasit multe produse la reducere, dar pana ne-am trezit ca am cumpara si noi o masina de inghetata, la un pret super fain, nu am mai gasit nicaieri . Dar cadouri am luat multe la reducere de ex.
Tanti vezi sa nu te incaseze la porto mai mult decat face marfa...
Anul asta a fost chiar surpriza...sotul meu a scapat fara vreo garda de sarbatori/an nou...ceva ce n-am prins ever de cand suntem impreuna. Insa pe 1 ian. pleaca la Stockholm...:(.
Tanti Zavaidoc spune:
Ioana, deci te declari multumita de hainele de la ei?
Miha, am stat si m-am gandit, dar pana la urma transportul e 10 lire, deci 100 kr. Cam atat costa niste pantaloni de bumbac pentru copii la pret intreg in Suedia. De pe Tesco ii cumpar cu 35-40 kr, deci eu zic ca tot e mai ieftin, mai ales ca s-au adunat vreo 18 produse.
Eu in ianuarie chiar nu o sa intru prin magazine, ca sigur ma tenteaza ceva, daca nu pentru mine, pentru copil sigur Am constatat ca am multe, dar foarte multe haine pe care nu le port. Nu am chef, nu am unde, nu am stare sa le port. Deci ar fi o tampenie sa cumpar alte haine. Sper sa ma abtin de la cumparat parfumuri insa Am descoperit un site suedez cu preturi bune, desi nu au o mare varietate de produse. Gasesc insa parfumurile care mie imi plac si pe care nu le prea gasesc in duty free.
Dar gata cu shoppingaritul, maine ma duc la biblioteca. Boala mi-a epuizat rezervele de lectura si trebuie sa mai gasesc ceva de citit.
mihaela_s spune:
Eu caut masina de tocat carne, ma bate gandul sa fac niste carnati...desi acum ca trecu Craciunul nu mai au acelasi farmec. Poate las pe anul viitor...masina de inghtetata am gasit, compar niste preturi si o comand.
Tanti da, asa merita. Eu ziceam ca noi am mai facut afaceri din astea...dar erau niste jucarii care chiar nu le gaseam aici, le voia mamzela mica anul trecut de Craciun. Si am mai vrut sa imi cumpar eu carti pentru scoala, in engleza...scumpe ca naiba la noi si le-am gasit ieftine in SUA...insa transportul la ele ma aducea la acelasi pret ca aici...
ema, anul viitor sa iei un mos inchiriat, sau mai bine fantezia copilului. Adica sa vina mosul pnv(pe nevazute).
Ioana, te-ai veselit?
gusta spune:
Ioana da da flacai pentru mine.Gata ai veselie sau nu?
Ema pai sa te gandesti de acuma pentru la anu.
Tanti Z si Mihaela si la noi sunt reduceri dar chiar reduceri si mie imi place dar anul asta ar trebui sa zic pas.
Sunt mandra de mine ca am zis pas la o vizita si olandezu a ramas surprins si i-am dat cu el si una bucata copil asa ca eu acuma stau linistita si ma uit la tv.
Marilena si Mara Augusta
JuliaSM spune:
Noi am avut un craciun...de poveste pentru mine, cel putin. Am dormit, taica, precum un valizoi in gara! Ieri am fost in vizita la o prietena, invitati la masa, stiam asta de cateva zile, asa ca pentru prima zi de craciun nu am gatit nimic, ca sa stea la frigider degeaba. Azi...somn la mare arta. M-am trezit numai pentru placute pauze de masa - nu am gatit, am primit la pachet de ieri, ca prietena a avut ajutoare si i-au iesit oale si oale de mancare, pentru un regiment intreg.
Maine sau joi- ramane sa negociem diseara la telefon- ni se intoarce vizita. Daca e maine, am sfeclit-o, ca azi am dormit :)) . Am in plan o salata de piept de pui cu telina si maioneza de casa, sotul deja s-a dezabonat de la felul asta de mancare, a spus ca el e ok si asa, nu are nevoie de telina ... ma mai framanta imaginea unui tiramisu cu zmeura, o ciorba radauteana ( sunt moldoveanca, tare aproape de Bucovina, asa ca am ramas cu virusul ), ceva prajitura cu consistenta de chec si crema de vanilie. La felul al doilea, inca mai cuget.Un somn bun acum cred ca ma ajuta sa decid :))) .
Mi-ati facut pofta cu reducerile... as colinda putin magazinele, mai ales pt copii, ca mereu avem nevoie de una-alta pentru ei. Intai mai fac o razie in cutiile cu haine de bebelusi din pod, sa vad cum stau, poate ca si bebe are nevoie de ceva. Bebe care momentan ma chinuie de nu mai pot, inca nu e intors, capul e sus si picioarele ma framanta jos de tot, de ma astept uneori sa imi iasa un picior de bebelus pe undeva! :))
Apropo de soacra, a mea e la 700 km distanta, si uneori nici atat nu mi se pare prea departe! Daramite s-o mai am in vizita, cred ca nici cel mai pur alcool nu mi-ar putea anestezia dragostea ce i-o port.Punct.
kariguld spune:
Frohe Weihnachten!
Gott sei Dank ca s-a terminat cu mancatul si bautul. multa mancare, prea multa. noi am fost in vizita ieri si doar am stat si-am mancat, iar acasa ne astepta mancarea noastra. pe care evident nimeni no vrea.
astazi spre amiaza au sosit babacii mei in vizita. copii sunt incantati, acuma profita sa le citeasca bunicul povesti. noroc ca noi stam departe de munte, altfel ii scotea mos G la plimbare cu rucsacul. adevarata instructie. maine vor pleca, deci scap repede sa va zic ca ma luat mama la rost cutare de ce nu fac, ailalta de ce-i lasata nefacuta. daca soacra lipseste. dealtfel am o mama super buna, dar prea le-am lasat si eu in ultima vreme...
gusta, deci copila cere deja bustiera? sa vezi tu mai incolo'sha cand ti-o cere push up da, da!! si te urci in cer, apoi cobori jos cand ti-o spune ca ii place un baiat. barbatul meu zice ca-i normal mai rau e daca ii place o fata.
Ioana, ai rezistat soacrei? eu fugeam de acasa. si a mea e la 1600 km si sa stea acolo ca sta bine, aici are o spanzuratoare pregatita.
mihaela_s spune:
Io cu soacra am avut o relatie speciala, era ca painea calda. Statea in acelasi oras, era tare bine. Dar a plecat mult prea brusc si prea devreme....
Am gasit un site romanesc cu Anatomia lui Gray de la inceput. Ma uit acum la primul episod ever.
Ne-am uitat in dupamas asta la "Life is wonderful", un film din 1946...tare mi-a placut. Daca aveti de unde, sa il vedeti. E o doza de optimism si bucurie de viata.
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra Post-Craciun fericit si sa va fie digestia usoara. Stand stramb (unii la propriu :)) si judecand drept eu am urmatoarele dileme pe care tin musai sa vi le impartasesc: 1. oare de ce gatim 15 feluri de mancare omorandu-ne neuronii de stres si strambandu-ne spatele pana picam late - mancare care de altfel ne face rau dupa ce o mancam, caci e prea grea si prea multa. 2. cadourile. e inflatie de cadouri in perioada asta si fetele mele nu mai sunt pur si simplu impresionate de orice ar primi, pentru un timp mai mult decat cel luat sa le impachetez. cred ca gresesc eu pe undeva, trebuie sa reconsider bine problema. in rest pe la noi toate bune. am fost plecati de pe 24 seara pana ieri seara, in vizita. am mancat excesiv, am ajutat la mancare, am vorbit prea mult :), am lenevit, si tot asa. as vrea sa ies la aer azi insa vremea e total unfriendly :( Vacanta cu Laura in Romania |
AMIN! Copiii mei s-au bucurat de cele mai ieftine jucarii primite: o papusica si un robotel de plastiac, ambele pana in 10 lei, luate de la chinezi.
Iar cu mancarea eu macar de Craciun scap ca a preluat sotul meu mai toate preparatele. Eu fac doar sarmale. Si cu doua randuri de musafri scap repede de mancare. Azi am sarit calul cu haleala si ma cam resimt. Am cautat programul de la sala, de-aia am mai dat drumul la calculator, ca sa stiu daca ma pot duce maine sa mai scutur din porcarii ca simt cum s-au lipit de mine.
Mihaela, ce site??? Ca eu ma uitam la grey's anatomy pe vplay numai ca de vreo doua luni n-au mai incarcat nimic. Eu l-am vazut pe tot, ajunsesem la zi cu el.
Va las, mac sa-mi bat sotul al wii
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
mihaela_s spune:
androix, a dat fie-mea cea mare intamplator peste el. Dar s-a oprit la seria 8 la episodul ultim dat la tv...ca si la noi . Vplay la noi nu merge, dar asta da...de fapt te duce la alte site-uri de unde vezi...se numeste seriale-online.ro si e plin de seriale.