Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 3
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JuliaSM Noi am avut un craciun...de poveste pentru mine, cel putin. Am dormit, taica, precum un valizoi in gara! Ieri am fost in vizita la o prietena, invitati la masa, stiam asta de cateva zile, asa ca pentru prima zi de craciun nu am gatit nimic, ca sa stea la frigider degeaba. Azi...somn la mare arta. M-am trezit numai pentru placute pauze de masa - nu am gatit, am primit la pachet de ieri, ca prietena a avut ajutoare si i-au iesit oale si oale de mancare, pentru un regiment intreg. Maine sau joi- ramane sa negociem diseara la telefon- ni se intoarce vizita. Daca e maine, am sfeclit-o, ca azi am dormit :)) . Am in plan o salata de piept de pui cu telina si maioneza de casa, sotul deja s-a dezabonat de la felul asta de mancare, a spus ca el e ok si asa, nu are nevoie de telina ... ma mai framanta imaginea unui tiramisu cu zmeura, o ciorba radauteana ( sunt moldoveanca, tare aproape de Bucovina, asa ca am ramas cu virusul ), ceva prajitura cu consistenta de chec si crema de vanilie. La felul al doilea, inca mai cuget.Un somn bun acum cred ca ma ajuta sa decid :))) . .. Apropo de soacra, a mea e la 700 km distanta, si uneori nici atat nu mi se pare prea departe! Daramite s-o mai am in vizita, cred ca nici cel mai pur alcool nu mi-ar putea anestezia dragostea ce i-o port.Punct. |
Noroc ca am gatul in pioneze, ca altfel se cutremura casa...
si apropo de ce zicea si Mihalea...nu e frustrant ca soacrele bune, dupa ce ca sunt rara avis, mai si dispar repede?
M-ati innebunit cu ciorba asta radauteana...unde o gasesc si eu sa o probez (in Bucuresti)?...retetele citite nu sunt relevante ...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Androix spune:
Seamana cu ciora de burta si pentru mine descrierea asta este suficienta pentru ca mie nu-mi place ciorba de burta.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
corap spune:
e ca o ciorba de burta cu piept de pui in loc de burta. si cu bucati de ceapa prin ea. nu-s fan (desi imi place ciorba de burta).
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Ioana, deci te declari multumita de hainele de la ei? |
Da. Materialele sunt de buna calitate, am cuparat numai de vara si bumbacelul tricourilor/ maieurilor e mai subtire dar rezistent. Nu stiu cum se comporta desenele/ imprimeurile la spalat ca de obicei ii cumpar fara. Am luat si un paltonas de lana - foarte moale si calduros. Finisajele sunt bine facute. Uite aici o poza cu fie-mea si rochita ei de Craciun luata de la ei.
Totusi taxele de transport catre non-UK sunt mari. Eu le comand pe adresa unui prieten din UK si de acolo le aduce Balaurul cand il trimit astia de la munca in delegatie.
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Ioana, te-ai veselit? |
Un pic, sa nu dau de banuit
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui JuliaSM ma astept uneori sa imi iasa un picior de bebelus pe undeva! :)) |
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Ne-am uitat in dupamas asta la "Life is wonderful", un film din 1946... |
Mihaela, nu cumva e It's a Wonderful Life? Eu la asta ma uit de vreo 10 ani incoace la fiecare Craciun si citesc A Christmas Carol a lui Dickens. Plang de inund casa dar ma si simt mai increzatoare dupa aia.
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui mihaela_s numeste seriale-online.ro si e plin de seriale. |
Eu am downloadat de pe eztv.it si torrentz.com toate serialele: Grey's, House, Ugly Betty - am ras de numa', Monk, Army wives, Scrubs - alta dandanaie cu hohote, Gilmore girls ... nici nu le mai stiu.
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
Mihaela, nu cumva e It's a Wonderful Life? Eu la asta ma uit de vreo 10 ani incoace la fiecare Craciun si citesc A Christmas Carol a lui Dickens. Plang de inund casa dar ma si simt mai increzatoare dupa aia. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Ah, ba da...asa se numeste in engleza. Astia au tradus in suedeza "Livet är underbart" si eu am tradus in engleza .