Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

corinai, mai intai trebuie sa te distrezi si pe urma vine si zeama de varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Pai aia-i buba ca ma distrai aseara, nu intr-un mod orgios ca sunt duamna bine, da probabil ca bila mea sensibila a interactionat cu sulful din vinul asta foarte bine selectionat care se vinde pe la noi. de aici nevoia urgenta de zeama de varza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

corinai, pe Gotland, la mine in garaj . Tot era pregatita excursia, va astept cu plugusor si va dau cate o cana de "zama" de varza .

androix si eu te ividiez. Pentru ca ai timp sa mergi la sala...cred ca imi pun si eu un punctuletz pentru anul viitor...cine stie...mi-e asa de dor sa ma misc dar uite ca nu mai apuc. Prea m-am cufundat in cursuri dar simt ca altfel clachez.

buflea, viviana, drumuri bune si distractii faine pe unde mergeti!

Ah ce as pleca si eu peste mari si tari, mi-a ramas Thailanda asa de tare in suflet...anul trecut ne pregateam...poate la anul totusi plecam pe undeva mai aproape cateva zile...mi-a placut tare mult la Londra de Revelion, afara pe strada...as repeta experienta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Corina, ce poza sucara ai la avatar! Plina de viata baba aia!
Pe la noi zeama de varza se gaseste la soacra-mea.

Moama ce mama denaturata am ajuns! O conving pe fie-mea sa manance ca ii fac unghiile cu oja daca mananca tot

Calculatorul meu merge ca o rasnita

Mihaela, asa ziceam si eu anul trecut ca nu am timp, dar uite ca mi-am facut. Bine eu nu am job, nu mai am scoala, am doar o activitate de-acasa pe care o organizez cum vreau eu si alergatura dupa kinderi care e mai batuta in cuie ca timp. Pana la urma se aduna si la mine o groaza de chestii de facut dar pana nu mi-am pus ambitia nu mi-am facut timp pentru mine personal. Iar cand m-am ambitionat sa merg am avut si timp, fara sa fac nicio schimbare majora in programul meu.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat sa spun ca mi-ar mai trebui niste "timp" de-asta ca sa nu mai mananc toate prostiile la orice ora

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Androix, stiu ce spui, in primavara eram si eu mare si tare cu sala, mergeam cel putin de doua ori pe saptamana. Incepusem in toamna trecuta, cand lucram aici la laborator(abia din ianuarie anul asta am inceput scoala) si aveam asa o inertie de am continuat si in Kalmar. Gaseam timp dar era in detrimentul invatatului, mi-am dat seama cand m-am trezit ca nu citisem nimic si aveam examen...atunci au fost doua examene mai usoare, cand a venit al treilea mare si greu, nu am mai apucat sa merg la sala...a venit vara, concediul, munca de vara si am reinceput scoala, materia cumplit de grea si multa(a fost examenul ce l-am picat prima data)...si uite asa nu am mai ajuns. O sa incerc sa ma mobilizez cat sunt in Kalmar, cat sunt acasa va fi prea putin sa fac ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Calculatorul meu merge ca o rasnita

Cum adica? Face zgomot, se aude ceva ventilator sau...?

Mergi la inceput

JuliaSM, cred ca merge incet

Mergi la inceput

Fetele - dragele , va pup si va doresc un 2012 excelent!
Sa petreceti super cu ,
,

si .

Ne auzim dupa 3 ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra
nu stiu la altii cum e insa la noi e balamuc peste tot. oriunde iesi din casa iesi in balamuc. o i zona mea vo capitala culturalo-turistica acum de sarbatori, nu stiu. cert e ca nu mai pot iesi pur si simplu nicaieri fara sa ma ciocnesc de toata lumea buluc. belgienii, francezi, spanioli, corcituri si pur sange, toti sunt aici!!

La noi din contra ... nu e nimeni pe nicaieri, am ajuns la serviciu in 15 min (cu trafic fac 45) - asta spre nervozarea mea care am impresia ca nimeni nu mai merge la serviciu numai prostii ca mine. Acum desigur sunt papagal - adica la serviciu. Stau fix 3 ore - spuneti si voi mai fetelor ce exces de zel pe sefii astia - in loc sa imi dea toata ziua libera mi-a dat pana la 11:00 A.M. - in fine ...
Fetele va doresc toate cele bune pentru noul an, sa fiti iubite (de cine vreti voi ), sa fiti ascultate, sa fiti protejate si sa va gasitit echilibrul interior. Pup !

Mergi la inceput