Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Daca tot e sarbatoare si Ina mi-a aruncat mingea la fileu, hai sa ne abandonam nitel frivolitatii feminine si sa marturisim ce ne-ar placea sa avem pentru placerea noastra, pur si simplu (chiar daca nu ne permitem, nu ne-ar veni bine, e o excentricitate, n-are nicio utilitate etc.)

mdaaaa, nu are nici utilitate, nu-s daca mi-ar veni bine, de permis nu-mi permit (deh, prea conservatoare), excentric nu stiu daca este (inclin sa cred ca nu sint singura careia i-ar suride ) : mi-ar place sa fac sex in 3, cu doi vlajgani frumosi, dintre care un black

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

cuscra, cred ca pana si io m-am prins cine e elful tau!!:)))
La frivolitati...hmmm, ceva de genul 100 000 de euroi cred ca mi-ar fi de-ajuns

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

cuscra, cred ca pana si io m-am prins cine e elful tau!!:)))
La frivolitati...hmmm, ceva de genul 100 000 de euroi cred ca mi-ar fi de-ajuns

Cred si eu ca stiu.
Mi-am adus aminte ca dimineata, n-am inteles ceva dintr-o postare si n-am stat atunci sa cercetez pentru ca trebuia sa fac casa luna cit facea Ian dus cu Jambo sa nu dea el iama in paharele ramase in living.
Ce pot sa fac?
Imi astept, ispasita, sentinta.

Mergi la inceput

Ilinca, sper ca nu m-am transformat in Muma Padurii

Din punctul MEU de vedere, "ciorapii culoarea piciorului" cint "out" dar, daca musai vrei sa porti, asigura-te ca au si culoarea...miinilor, altfel, nu se echilibreaza partea de sus cu partea de jos.

Apoi, ciorapii "luciosi" sint "out" de tot; ii prefer pe cei mati.

Eu -pentru locul si ocazia pe care le intuiesc din poze - la rochita foarte frumoasa as fi asortat:
-dresuri mate negre
-o curelusa ingusta neagra ca sa fac rochia mai...scurta
-cizme fara toc sau balerini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

Daca tot e sarbatoare si Ina mi-a aruncat mingea la fileu, hai sa ne abandonam nitel frivolitatii feminine si sa marturisim ce ne-ar placea sa avem pentru placerea noastra, pur si simplu (chiar daca nu ne permitem, nu ne-ar veni bine, e o excentricitate, n-are nicio utilitate etc.)

mdaaaa, nu are nici utilitate, nu-s daca mi-ar veni bine, de permis nu-mi permit (deh, prea conservatoare), excentric nu stiu daca este (inclin sa cred ca nu sint singura careia i-ar suride ) : mi-ar place sa fac sex in 3, cu doi vlajgani frumosi, dintre care un black

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai un vlajgan frumos ai, mai ramane sa vezi daca-ti sta bine cu negru pe/sub tine!:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Aaaa, pai daca-i vorba de din astea lumesti, eu as dori sa fac...sex. Punct.

Mergi la inceput

Chato -si alte tufete cu fantezii asemanatoare - de ce musai negru? Care e atractia Omului Negru?

Mergi la inceput

Cuscra, da' io ciorapii aia nu i-am luat de "culoarea piciorului" ci de...coloratzi, i-am luat de mushtarii (de mushterii:))). Apoi eu nici nu-mi dau seama care-s mati si care luciosi, io am intrat sa caut "ciorapi grosi colorati", mi-am luat freo 4 perechi, vanzatoarea nu m-a intrebat daca vreau mati sau luciosi. Curelusa neagra subtire am vrut sa pun dar in focu' evenimentelor precipitate (a venit soacra cu juma de ora mai repede, eram amandoi in pelea goala) am uitat de ea. Tocuri mi-am pus sa fiu mai "la inaltime" in poza de familie:)))

Mergi la inceput

Ei, cuscra, cum care e atractia? Exotismul, faptul ca sunt mult diferiti fata de noi, fizicul in general sculptural, faptul ca sunt mai...salbatici, mai "rough", legendele probabil bine intemeiate referitoare la "dimensiuni":)))
Io recunosc ca negrii nu m-au atras (mai) niciodata, dar ceva mulatri da

Mergi la inceput

Stiu ca se colinda in perioada asta dar pe mine colinzile -si cintecele bisericesti, IN GENERAL- ma intristeaza, asa ca prefer sa nu ascult; si in taxi, rog soferul sa schimbe "melodia" daca e o clinda "de jale"

Asa ca, daca nu va e cu suparare, io propun sa...propunem cite o pieasa ne-colindatoare. VRETI?

Mergi la inceput