Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pai, nu poci ca sa zic, dar am simtit nefericirea elfului trimitator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Daca tot e sarbatoare si Ina mi-a aruncat mingea la fileu, hai sa ne abandonam nitel frivolitatii feminine si sa marturisim ce ne-ar placea sa avem pentru placerea noastra, pur si simplu (chiar daca nu ne permitem, nu ne-ar veni bine, e o excentricitate, n-are nicio utilitate etc.)

Un jacuzzi maricel unde sa lenevesc si sa ma maseze

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Si eu si ii trimit un sa-i treaca supararea !!

Mergi la inceput

Ilinca, faine pozele !! asta-i rochia cea noua, de tigroaica ? iti vine bine, imi place !!
M-a luat frigul la picioare cand am vazut-o pe Sophihi desculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, asa bine va shade in 3! Sinteti o familie frumoasa, imi place de voi1
Sa stii ca-ti shade bine cu animalul pe tine! Si, dupa mine, culoarea asta iti vine mult mai ine decit blondul! Dar -sa nu te superi- nu-mi placeau dresurile pe care le purtai Nu te superi, da?

Sofilici, o dragalasha ca intotdeauna! Mi se pare mie sau cocheta mica are unghiile rosii la picioare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Io mi-as dori un motorhome in care sa ma urc cu Vladimir si cu Robert si sa plecam spre tarile calde, sa trecem Gibraltarul si sa manacam portocale si peste pe malul african al Marii Mediterane. Apoi sa ne plimbam muuuuuuuulte.

Pentru asta mi-ar trebui niste bani si vreo 2 luni libere.

PS: Inca nu am primit PM de la Mos DC asa ca cred ca cele 3 obiecte micute nu sunt de aici. Este vorba despre 3 insigne cu moaca lui Vladimir in diverse ipostaze. Mai cercetez.

Mergi la inceput

Citat:

Pai tocmai de aia mi-e ciuda: voi -Monn, Anaan, Novus- v-ati prins pe cine am suparat cu "figurile" mele si eu nu

Mergi la inceput

Mi-ar placea sa am o cladire imensa: la parter sa lucrez impreuna cu familia si toti prietenii mei iar la etaj sa locuiesc cu...familia si toti prietenii mei!
"Serviciul" sa presupuna calatorii, sa am prieteni in toata lumea iar de Craciun sa vorbesc la telefon in chineza, spaniola si...elf-eza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La frivolitati: un voucher-abonament la cosmetica, sa fiu "obligata" sa merg o data pe luna si baby-sitter pentru orele petrecute la salon
...si mai am io o idee de pantofi care mi-ar shedea bine...
...si am mai vazut niste rochii la H&M...
...si am mai vazut un set de ceaiuri, nici nu era f scump, dar ar trebui cu "facator de ceai" la pachet...
... si lista e lunga

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haaahaaa...novus, am uitat sa va zic una de-a lui Phiphi, v-o zic cu ocazia asta:D.
Sophia statea mai mereu desculta in casa si in orice caz noaptea dormea desculta, desigur.
Pana am mers la balu' bobocilor si a adormit-o huzband...cu shosete in picioare, m-a si pocnit rasul cand am vazut-o!! Eeeei, dar de atunci (din octombrie!!) a inceput perioada SHOSETE!!Nu numai ca n-a mai acceptat sa i le dau jos seara (intai eram shocata, credeam ca nu inteleg io ce vrea!) dar nu mai accepta sa le scoata din picioare! Cand i le scoteam sa o spal pe picioare plangea si striga disperata:"otete! otete!!!"
Ei si asa au trecut 3 luni cu mania asta ciudata, fara picioare desculte (plangea uitandu-se la picioare cand ii schimbam shosetele:)))
Pana acum vreo 10 zile cand tot asa, brusc, cum o apuca orice manie...a decretat:"jos!" si a revenit la epoca "descult in iarba":))Cand a venit huzband acasa si a vazut- fara shosete- dupa 3 luni!!- zice:"ce s-o intamplat?!! Ceva s-a intamplat!!!":)))
Cuscra, daca-ti spun ca imbracand ciorapii ma gandeam ca n-o sa-ti placa, ma crezi?! Jur ca am avut filingu' asta. Da' ce n-o fost bine, culoarea, grosimea? Ambele? Oricum mi s-a luat o piatra de pe inima ca nu e prea nashpa animal=printul meu "titu":))
Da' nu, Phiphi nu are oja pe unghiutze;)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput