Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 5
Ilinca_M. spune:
Munica, am primit si esarfa si bluza asa, mai poncho-style!
Cuscra, maica-mea avea o gramada de "plicuri" si genti in general si muuulti pantofi/ sandale/ cizme, multe "gubanuri"...ce ma mai fandoseam cu ele prin casa!!! Dar astea "le acumulase" pana am aparut eu, apoi nu mai tin minte sa-si fi luat mare lucru, parca-i parea rau sa-si ia ceva cand putea sa-mi ia mie, de parca nu putea ambele, dar pur si simplu asa facea

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Si tot "de la Dallas reminescentze": nu sint fan metale pretioase, nici diamante si smaralde
dar inelul meu preferat de logodna -singurul care-mi place, de altfel,
- este inelul de logodna al lui Sue Ellen: simplu, din aur alb cu "diamant" mediu (inspre mare
) sub forma de para. Visez la el de-o viata! Imi place si acum si s-ar potrivi la marele fix linga verigheta mea de...inox! ![]()
Anaan spune:
Scuzati scrisul execrabil, ma tot invadeaza Gulia, care a decretat ca azi nu ne cucam
, asa ca ne ocupam cu constructia de trasee pentru masini, realizate din ciocolata Kinder
Ina, eu zic sa nu te mai consumi, elful pe care-l intuiesc eu e unul intelept si te-a inteles si iertat! De asemenea, cred ca a fost un elf silitor si cadoul zace, exact cum zicea Novus, pe la posta din Bistrita, singur si amarat ca tantile alea s-au luat cu sarbatoritul si nu au trimis aviz.
Ilinca, pai cum sa nu stii sa porti esarfe? Of, of...eu le iubesc!
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Vin si eu ca mama Omida: - Anaan a primit de la Dyana sau Pisik (zic asta din cauza borcanului cu ravase, care-mi miroase a Dyana, iar rasfatul de baie imi miroase a Pisik) - Ilinca - e esarfa sau poncho? daca e poncho miroase a Mada (sau a io - Dodo - de la Olga... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Dodo: si eu zic ca de la Olga
Anaan: de la Gianina
Ilinca: bine intreaba Munica, e esarfa sau poncho? Eu am intels ca-i o bluza
Anaan spune:
Daca tot e sarbatoare si Ina mi-a aruncat mingea la fileu, hai sa ne abandonam nitel frivolitatii feminine si sa marturisim ce ne-ar placea sa avem pentru placerea noastra, pur si simplu (chiar daca nu ne permitem, nu ne-ar veni bine, e o excentricitate, n-are nicio utilitate etc.)
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Monnvas INA, amu sa nu cadem in extrema ailalta, nu tre' sa te simti prost ca ti-ai zis oful ![]() Oricum, esti foarte tare cu plicurile, io nush cum se poarta dansele... Inji e bine, i-am mai dat un nurofen, desi febra n-a facut, ca vreau sa-l am sanatos maine. E mucios si ragusit, al'fel vioi. A, si bashinos CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Ba ma simt si prost si proasta ca am fost...nesimtita; lumea care ma cunoaste, imi zstie "fix"-ul cu "fix de..." si considera doar ca sint "dificila" si cu..."aere de diva"
Cind am vreme, promit ca pozez ce am prin dulap cu gentile alea; "de zi" tre' sa fie mai mare si o porti sub bratz
-evazati + tenisi + tricou
-evazati + flip-flop + maieu si margele mari
-cu cur lasat, bagati in cizme sau bocanci + tricou + sacou si esarfa
etc. etc
Ma bucur ca Ingi e vesel; asa si trebuie doar e Craciunul!!!

Ilinca_M. spune:
Anaan, pai atunci esplica-mi cum sa le port!(esarfele)
Hai sa va las niste poze, mai ales pentru cele fara FB:
http://community.webshots.com/slideshow/582055675jRMPmm?mediaPosition=1
Dar inainte sa apucati sa-l judecati prea aspru pe huzband sa stiti ca shosetele au fost compromisul pt. Phiphi, musai a fost sa poarte ceva ABASTU!!
(Phiphi inca doarme, hmmm, cam ciudat)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
Hallo,
io imi astept baietii...au plecat pe la 13.30. cica s-au dus in parc cu skateboard-ul (cadoul de la mos pt Vladimir).
Cred ca Vladimir a adormit in masina si mai da Robert o tura cu el (ca ieri a sarit peste somnul de pranz).
Anaan nu fii suparata de cadou: al meu e cel mai casnic. Pentru ca nu aveam chiuveta in baie am primt o chiuveta si baterie...dar sunt foarte multumita. Acum sper sa nu mai dureze inca un an pana le montam.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Anaan Dupa cum va spuneam eu mai demult, onor consortul este tatal...vitreg , noroc ca a fost doar un preludiu |
Wow! Ma shocati! In sensul bun, ofcorz. Barbat sa STIE si sa VREA sa cumpere pijama de satin???

E super tare H. al tau! Sa-i transmiti felicitarile mele! Cred ca microundele si fierul erau, doar asa, ca sa te induca in eroare!
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Anaan Scuzati scrisul execrabil, ma tot invadeaza Gulia, care a decretat ca azi nu ne cucam ![]() Ina, eu zic sa nu te mai consumi, elful pe care-l intuiesc eu e unul intelept si te-a inteles si iertat! De asemenea, cred ca a fost un elf silitor si cadoul zace, exact cum zicea Novus, pe la posta din Bistrita, singur si amarat ca tantile alea s-au luat cu sarbatoritul si nu au trimis aviz. Ilinca, pai cum sa nu stii sa porti esarfe? Of, of...eu le iubesc! |
Pai, cum tu banui/intuiesti si sio nu???

, noroc ca a fost doar un preludiu