Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 5
Ilinca_M. spune:
Munica, am primit si esarfa si bluza asa, mai poncho-style!
Cuscra, maica-mea avea o gramada de "plicuri" si genti in general si muuulti pantofi/ sandale/ cizme, multe "gubanuri"...ce ma mai fandoseam cu ele prin casa!!! Dar astea "le acumulase" pana am aparut eu, apoi nu mai tin minte sa-si fi luat mare lucru, parca-i parea rau sa-si ia ceva cand putea sa-mi ia mie, de parca nu putea ambele, dar pur si simplu asa facea
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Si tot "de la Dallas reminescentze": nu sint fan metale pretioase, nici diamante si smaralde dar inelul meu preferat de logodna -singurul care-mi place, de altfel, - este inelul de logodna al lui Sue Ellen: simplu, din aur alb cu "diamant" mediu (inspre mare ) sub forma de para. Visez la el de-o viata! Imi place si acum si s-ar potrivi la marele fix linga verigheta mea de...inox!
Anaan spune:
Scuzati scrisul execrabil, ma tot invadeaza Gulia, care a decretat ca azi nu ne cucam, asa ca ne ocupam cu constructia de trasee pentru masini, realizate din ciocolata Kinder
Ina, eu zic sa nu te mai consumi, elful pe care-l intuiesc eu e unul intelept si te-a inteles si iertat! De asemenea, cred ca a fost un elf silitor si cadoul zace, exact cum zicea Novus, pe la posta din Bistrita, singur si amarat ca tantile alea s-au luat cu sarbatoritul si nu au trimis aviz.
Ilinca, pai cum sa nu stii sa porti esarfe? Of, of...eu le iubesc!
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Vin si eu ca mama Omida: - Anaan a primit de la Dyana sau Pisik (zic asta din cauza borcanului cu ravase, care-mi miroase a Dyana, iar rasfatul de baie imi miroase a Pisik) - Ilinca - e esarfa sau poncho? daca e poncho miroase a Mada (sau a io), daca e esarfa nush, parca Gianina?? - Dodo - de la Olga... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Dodo: si eu zic ca de la Olga
Anaan: de la Gianina
Ilinca: bine intreaba Munica, e esarfa sau poncho? Eu am intels ca-i o bluza
Anaan spune:
Daca tot e sarbatoare si Ina mi-a aruncat mingea la fileu, hai sa ne abandonam nitel frivolitatii feminine si sa marturisim ce ne-ar placea sa avem pentru placerea noastra, pur si simplu (chiar daca nu ne permitem, nu ne-ar veni bine, e o excentricitate, n-are nicio utilitate etc.)
inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas INA, amu sa nu cadem in extrema ailalta, nu tre' sa te simti prost ca ti-ai zis oful Oricum, esti foarte tare cu plicurile, io nush cum se poarta dansele... Inji e bine, i-am mai dat un nurofen, desi febra n-a facut, ca vreau sa-l am sanatos maine. E mucios si ragusit, al'fel vioi. A, si bashinos CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Ba ma simt si prost si proasta ca am fost...nesimtita; lumea care ma cunoaste, imi zstie "fix"-ul cu "fix de..." si considera doar ca sint "dificila" si cu..."aere de diva"
Cind am vreme, promit ca pozez ce am prin dulap cu gentile alea; "de zi" tre' sa fie mai mare si o porti sub bratz ; eu am unul mare din petice de piele intoarsa si piele lacuita in culori de verde, smarald, turroaz, albastru si gri; merge bine cu blugi:
-evazati + tenisi + tricou
-evazati + flip-flop + maieu si margele mari
-cu cur lasat, bagati in cizme sau bocanci + tricou + sacou si esarfa
etc. etc
Ma bucur ca Ingi e vesel; asa si trebuie doar e Craciunul!!!
Ilinca_M. spune:
Anaan, pai atunci esplica-mi cum sa le port!(esarfele)
Hai sa va las niste poze, mai ales pentru cele fara FB:
http://community.webshots.com/slideshow/582055675jRMPmm?mediaPosition=1
Dar inainte sa apucati sa-l judecati prea aspru pe huzband sa stiti ca shosetele au fost compromisul pt. Phiphi, musai a fost sa poarte ceva ABASTU!!
(Phiphi inca doarme, hmmm, cam ciudat)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
Hallo,
io imi astept baietii...au plecat pe la 13.30. cica s-au dus in parc cu skateboard-ul (cadoul de la mos pt Vladimir).
Cred ca Vladimir a adormit in masina si mai da Robert o tura cu el (ca ieri a sarit peste somnul de pranz).
Anaan nu fii suparata de cadou: al meu e cel mai casnic. Pentru ca nu aveam chiuveta in baie am primt o chiuveta si baterie...dar sunt foarte multumita. Acum sper sa nu mai dureze inca un an pana le montam.
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Dupa cum va spuneam eu mai demult, onor consortul este tatal...vitreg al romantismului, asa ca ieri m-am trezit cu un cuptor cu microunde si un fier de calcat drept cadouri, noroc ca a fost doar un preludiu, ca altfel ghiciti cine sfaraia la microunde azi, bine transat, incat sa avem provizii tot anul?!!! Ieri sera am constatat ca nu a neglijat nici lista aia "intamplatoare" de care va zisesem eu, asa ca am primit o pijama de satin, cu bluza tip kimono si o cana de ceai pictata manual pe care o ochisem eu acum cateva saptamani. |
Wow! Ma shocati! In sensul bun, ofcorz. Barbat sa STIE si sa VREA sa cumpere pijama de satin??? E super tare H. al tau! Sa-i transmiti felicitarile mele!
Cred ca microundele si fierul erau, doar asa, ca sa te induca in eroare!
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Scuzati scrisul execrabil, ma tot invadeaza Gulia, care a decretat ca azi nu ne cucam, asa ca ne ocupam cu constructia de trasee pentru masini, realizate din ciocolata Kinder Ina, eu zic sa nu te mai consumi, elful pe care-l intuiesc eu e unul intelept si te-a inteles si iertat! De asemenea, cred ca a fost un elf silitor si cadoul zace, exact cum zicea Novus, pe la posta din Bistrita, singur si amarat ca tantile alea s-au luat cu sarbatoritul si nu au trimis aviz. Ilinca, pai cum sa nu stii sa porti esarfe? Of, of...eu le iubesc! |
Pai, cum tu banui/intuiesti si sio nu???