Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

La noi e o vreme superba de primavara asa ca abia astept sa iesim pe afara doar ca din pacate cu tusea Adei trebuie sa ne intalnim cu gasca pe bucati, mai sunt niste prieteni cu o fetita mai mica si trebuie sa nu ne intersectam cu ei ca sa nu ii molipsim cumva desi eu cred ca nu avem cu ce
Ma enerveaza ca si anul trecut a fost pe acelasi scenariu , daor ca eram cu febra si am inceput anul in spital acum sper sa fie totul ok si sa plecam vineri la Budapesta la revelion !!
Abia astept !! imi pare bine ca o sa fim cu oameni tare dragi noua, din pacate insa nu chiar toti cu care as fi vrut sa fim :((( dar la anu' sper sa ne mobilizam din vreme si sa nu mai apara evenimente neprevazute !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Anamariame, ce spaerietura ati tras cu Eva !! off off bine ca nu s-a lasat cu urmari !
Cat despre musafirii nedoriti, imi pare rau pt voi !!

Mergi la inceput

Asaaa, mi-am amintit ca mi-a facut pofta de pizza Vladimir

Pisik, am uitat sa zic ca-l felicit pe Florin pt cadourile alese cu grija si atent, nici nu ma asteptam la altceva de la el , ar trebui sa mai stea de vorba si cu sotii nostri pe tema asta
Aaaa si imi place cum iti vine noua freza si suvitele sunt reusite !!

Cred ca mai vroiam sa zic ceva dar am uitat

Mergi la inceput

Mi-am amintit : Anaan, felicitarile mele si pt H care nu se dezminte nici el !! jos palaria pt alegerea cadourilor de pe lista !! la anu' o sa pun si eu in practica ideea asta grozava, ma apuc de la inceputul lunii ca sigur trebuie sa ii pun poze exemplificatoare pas cu pas

Abia astept si pozele voastre !!

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni prin zona ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, inca nu am reusit sa descarc vreo poza( nici dintre cele de la Moieciu, m-am uitat doar la ele pe camera). Eu am reinceput distractia cu inul meu( am de tradus o prostie referitoare la cultivarea si prelucrarea inului - am cel mai original program de sarbatori sau ba?!)

Vazut Vladimirescu, bucatar priceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, vreme superba de primavara???? La noi e o ceata sa o tai cu cutitul!

Mergi la inceput

Da, e un soare de numa' si sunt si ceva grade destule ca nu ne-a fost frig cat am stat la socra-mea, bine in casa oricujm erau vreo 30 grade ca exagerasera cu lemnele pe foc

Ce face Andrei ? Ada nu da semne de oboseala si e trezita de la 08

Mergi la inceput

E multumita de cadourile primite de la soacra-mea ( am ales bine si de data asta ) si acum cica tre' sa le prezinta casa si obiceiurile !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Musafirii nu au fost nepoftiti, dimpotriva (dar vor fi pe viitor, in special ea, de fapt doar ea). Eu chiar i-am primit cudraga inima si am incercatsa fiu o gazda buna, sa fac conversatie, insa ea mi-a tot trantit cate o remarca de m-a dat pe spate de fiecare data. Le-am spus ca e superb cadoul de la ei si ca Eva e innebunita dupa el, iar remarca ei a fost: "pai la cati bani a costat, normal" , apoi s-a apucat sa imi spuna cat de tare m-am ingrasat si ce nasol imi sta fusta si inca vreo douatrei dinastea. Ca sa nu mai spun ca o ora intreaga cat a stat la mine, nu s-a dat jos haina sau fularul, si nu a socializat absolut deloc cu ceilalti musafiri, desi aveam casa plina. Si pentru ca sunt sanse sa citeasca aici, vreau sa ii transmit ca ii tot ce am scris aici ii pot spune si in fata, si multe altele, cum ar fi ca la mine in casa nu mai este bine venita pe viitor.Gina, e posibil sa nu ma confunzi, dar sa nu mai tin eu minte despre ce era vorba!Am adormit-o si eu pe Eva, suntem la ai mei, si acum ma duc la masa. Si la noi e soare, si vreo 5 grade peste 0, asa ca dupa-masa iesim la o scurta plimbare.Va pup!

Mergi la inceput