Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 12
Pisik06 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI (si pe aceasta cale) MONICA! Sa fii fericita, vesela, iubitoare si iubita toata viata!
INA, ANAMARIAME, multumesc din suflet pentru aprecieri. Voi sunteti doua fete pline de bun gust si fashioniste adevarate (cu 2 stiluri diferite, la fel de frumoase), iar aceste aprecieri ma onoreaza.
Am fost si noi la biserica, dar cum am reusit sa ne miscam ca intotdeauna nu am mai prins slujba. Poate maine avem mai mult spor.
La pranz vine mama pe aici si diseara vrem sa iesim prin vreun parc frumos luminat si aranjat.
Va pupacesc
Mami de minune mica
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Las si eu poze de la serbarile de Craciun, incepand cu 23, la impodobirea de care se tot face vorbire si pana azi https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/DeCraciun232512?authkey=Gv1sRgCN-n8v3pr8-_hgE Mami de minune mica Mami de minune mica |
ooo, ce de pitici fericiti
chatonel spune:
citat din mesajul lui pisigri Tot nu ati mai vazut Pisilincul demult, va las un link cu citeva poze http://www.youtube.com/watch?v=U3aoE9fBKec http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
ilinca seamana cu mami si se rasfata cu tati, nu?
anamariame spune:
Am vazut-o si eu pe pisilinca (pana acum nu se incarca deloc youtube-ul) si e superba!!! Mi-a placut mult rochita pe care o purta, si cine e bunicuta din imagini? Mi-a lasat impresia unui suflet bland si buuuun!
inapreda spune:
Dupa "orgia" din Ajun, cind l-am culcat dupa ora 1 si s-a trezit (l-am trezit) dimineata la 10 fara un sfert, ma bucur ca azi am reusit sa-l culc "regulamentar"; doarme de 10 minute Cum si azi s-a trezit in jur de 9, credeam ca va dormi mai tirziu, asa ca pe la 12 ne-am imbracat si-am iesit toti 3 in parc dar era atit de miriit ca n-am stat decit 15 minute Pe scurt, sint bucuroasa ca "nebunia" mea n-a avut urmari grave; la 6 tre' sa fim la o zi de nastere dar eu nu prea am chef pentru ca nu cred ca Ian va fi ok; dar...sper sa ma surprinda!
E cineva pe aici?
Mi-ar placea sa mai fie ghiocei care dorm ca sa pot sta in povesti cu mamicile lor!
anamariame spune:
Gina, eu sunt pe aici, Eva nu doarme, dar il asteptam pe tati sa se imbrace sa putem pleca in vizita la ai mei. Nebunie, zici? Sa iti spun eu ce a facut Eva in Ajun: s-a spalat singura pe cap...cu apa rece . Nu si-a bagat capul sub jet, ci s-a udat cu manutele, e desigur vina mea si ma mustra inca groaznic constiinta, dar eram atat de agitata, cu o multime de musafiri in casa (inclusiv cel care m-a indispus), incat am cam ignorat-o. Stiam foarte clar ca e in baie, dar eram convinsa ca se spala pe maini, pentru ca niciodata nu a mai facut asa ceva, mai ales ca nu suporta sa fie spalata pe cap. Ma gandesc ca era prea obosita (era 10 si ceva seara, ea nu dormise de pranz) si ma gandesc ca de la prea multa oboseala...Bine, m-am gandit inclusiv la faptul ca personajul acela a adus atata energie negativa incat s-a dat toata linistea peste cap. Nu va spun cate ganduri m-au cuprins, mi s-au inmuiat picioarele cand am vazut-o, m-am gandit numai la ce e mai rau...Multumesc lui Dumnezeu, ea este bine, nu pare sa fi avut efecte asupra ei aceasta nebunie
inapreda spune:
Bine ca s-a terminat cu bine!
De ce mai primesti musafirii de acest gen? Cred ca ne-ai mai povestit un episod de acest gen dar nu mai retin detaliile.
O culcati pe Eva acolo sau n-are nici o treaba daca nu doarme?
Eu ma bucur ca Ian doarme la prinz, desi mi-ar placea, uneori, sa putem sari peste mai ales in zilele de sarbatoare cind nu ne putem face nici un program: nici sa mergem noi, nici sa vine cineva in vizita.
Si Ian e innebunit dupa baia (toata camera):
-in vana (cu crocsii) se joaca de-a chimistul cu recipientele lui
-la bideu se spala pe miini si face spume cu sapun lichid
-in wc arunca tot ce prinde, daca nu sintem pe faza
-dusul: e a 2-a lui camera si e plin de jucarii
anamariame spune:
Din pacate nu prea am de ales, pentru ca e viitoarea cumnata Dar am zis ca pe viitor voi refuza sa o mai primesc. Nu cred ca eu eram cea care a mai povestit ceva asemanator, cel putin nu imi amintesc sa mai fi patit asa...Eva va dormi la bunici, da, pentru ca a fost matinala astazi si are nevoie de somn.Din pacate ne termina seara, daca doarme de pranz, seara o doboram dupa 12. Deci eu prefer sa nu doarma, dar nici sa pice de oboseala nu o pot lasa.
inapreda spune:
citat din mesajul lui anamariame Din pacate nu prea am de ales, pentru ca e viitoarea cumnata Dar am zis ca pe viitor voi refuza sa o mai primesc. Nu cred ca eu eram cea care a mai povestit ceva asemanator, cel putin nu imi amintesc sa mai fi patit asa... Eva va dormi la bunici, da, pentru ca a fost matinala astazi si are nevoie de somn. Din pacate ne termina seara, daca doarme de pranz, seara o doboram dupa 12. Deci eu prefer sa nu doarma, dar nici sa pice de oboseala nu o pot lasa. |
Si eu am o viitoare cumnata pe care nu o agreez si nu vorbesc; iar eu sint o persoana pasnica care uraste cearta si ocoleste conflictele; anul trecut au fost la noi -cumnatul+cumnata- iar eu nu i-am vorbit. Deloc Anul acesta ea nu a mai venit, a venit numai el (desi, pe perioada sarbatorilor locuiesc la socri). Nu spun sa faci ca mine pentru ca e oribil, voiam doar sa-ti arat ca se poate si mai rau.
Tin minte niste discutii asemanatoare cu niste musafiri enervanti (ca sa folosesc un eufemism) din perioada in care erau ghioceii mici; imi pare rau daca te-am confundat.
novus spune:
Gataaaa am revenit si noi acasa asa ca scriu ce n-am apucat sa zic de dimineata :
Chatonel, iti doresc sa ti se indeplineasca visul !! m-am distrat d eminune aseara citind dar nu am mai apucat sa scriu
Am admirat pozele Pisilincii (+ replicile de nota 10 ) la fel ca si vorbele de duh ale Injinerului
Am admirat si savurat pozele Pisik-ilor si regret si eu din punctul asta de vedere ca nu stau in Bucuresti, tare mi-ar fi placut sa ne vedem mai des
Pisik, mi-au placut mult tinutele tale si imi place cum ii vine rochita Anei !! Am admirat-o si pe gazda de nota 10 Mada precum si pe Monnvas cu o bluza superba !!
Ce mai: imi place de voi si ma bucur ca va intalniti ori de cate ori aveti ocazia !!
Olga, astept cu nerabdare si pozele voastre pt ca sigur ati avut o petrecere pe cinste cum mi-as dori si eu !!!
Mi-ar placea sa stau la casa si de sarbatori sa fie casa plina de musafiri !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)