Strumfi&prichindei iul-aug'11- An Nou Fericit!(32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_tc

A..... Cum fac ca sa bag citat inaintea mesaului meu?

Mamica de Alexandru Andrei 27 Iunie 2011

La mesajul care vrei sa il citezi selectezi iconita deasupra 'reply with quote'
Sau mai simplu selectezi textul bagi inainte in paranteze patrate quote si la sfarsit in paranteze patrate /quote ..sper ca am fost clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna ziuaaaa..
Azi, indraznesc si eu sa ma bag in seama
Multumim fetelor de raspunsurile legate de premergator..
Ce fel sunt unii oameni..Eu i-am spus doar tipei ca nu am de gand sa ii iau premergator si ca vreau antemergator ..de fapt ma cam contraziceam cu ea ca premergatorul nu e bun si uite na cu ce ma trezesc..in fine cred ca o sa il folosim foarte putin aproape deloc
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor cu intarziere , va rog sa ma scuzati !!
De asemenea La multi ani celor nascuti pe 29 (woow cati sunt!!!) si celor carora nu le-am spus

MATEI de mariaruxi
PETRU de anaemi
ANDREI-SABIN de gogoshika10
AMIRA de omibaba
ARIANNA-MARIA de Arianna_M
CASIAN-OCTAV de ireth
ALEXANDER-MATEI de wndyctygirl
RARES-CRISTIAN de dulcica27
NECTARIA-IOANA de anda_82
ANDRA MARIA de Crisspy
ERIC de Gliana
KATE RINA de MatzaRebela

Si nu in ultimul rand:
La multi ani Roxy!!

As fi curioasa si eu cu avocado ..voi cum i l-ati dat la bebe??

Si eu m-am speriat cand am citit postul cu brain damage dar m-am mai linistit dupa articol...totusi ma intreb cam cata apa trebuie sa inghita la baie ca sa ii provoace brain damage ..eu il vad si eu pe al meu ca inghite nu se incurca, dar cred ca nu inghite chiar cantitati industriale.. ca sa diluezi nivelul de sodiu din organism cred ca trebuie ceva apa..

Am incercat si azi cerealele cu lingurita , tot se stramba
in rest cu sucurile am incercat si portocala care i-a placut...Nu l-am mai cantarit dar se pare ca inca se satura cu lapte..

Incearca si el sa se deplaseze dar ii iese numai marsalierul in schimb se roteste in jurul axului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana
vedeti pe net..puteti comanda, cartea este f complexa si de mare ajutor...alimentatia copilului de la nastere la 3 ani de ruth yaron....
are tot ce vrei..i formatii cuprinse in 600 pagini despre cum sa-l hranim, ce sa introducem la inceput, fiecare aliment cand trebuie introdus, cum preparam mancarica, cum o pastram..in fine...f multe informatii....

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Multumesc mult (am comandat)!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

AM vazut ca nu sunteti de acord cu premergatorul.
Ok, dar care este explicatia ?
De ce , NU premergator ?(citisem undeva, acum ceva timp...parca impune o pozitie gresita a picioarelor....??)
Fac si eu parte din grupul care a primit unul cadou

Oricum, ai mei nu ajung cu picioarele jos si practic stau in fundulet (le pun o paturica in fata si una in spate,ptr sustinere, si ii mai las acolo, 10 min).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_tc

Buna dimineata si de la noi

Cartea lui Ruth Yaron de care spunea Gliana se gasesteste si in Carrefour si e in jur la 40 de lei. Noi de acolo am luat-o.

Apropo de apa, ceai eu ii mai dau lui Alex din cand in cand ceai de musetel mai regleaza si scaunele.

Pediatra noastra a spus ca ea recomanda banana de la 9 luni ceea ce mi se pare putin exagerat totusi. Cred ca am sa ii dau de la 7 luni in colo. Eu i-am dat avocado pt ca citesem ca este un aliment ideal pt inceperea diversificarii. De abia aseara am aflat de la voi ca unii il recomanda dupa 9 luni. UUUffff complicat dom'le.

In ceea ce priveste apa pt copii alaptati cu lapte praf cand ne-am externat din spital, mdicul neonatolog ne-a spus ca daca alimentatia copilului este peste 70% lapte matern nu se da apa sau ceai dar daca alimentatia este mai mult cu lapte praf copilul are nevoie si apa.

In ceea ce priveste somnul si eu sunt disperata Azinoapte s-a trezit o data la 2 ore nu stiu de ce si cum. Aseara i-am dat pt 1a data cereale sa vedem poate se mai raresc trezirile astea. Sunt dintii, foamea sau dorul de tzata????/ Ca eu nu mai inteleg nimic doarme mai rau ca atunci cand era bebe. Please help!!! Va rog sa ma ajutati cu o parere ceva.

Mamica de Alexandru Andrei 27 Iunie 2011

Andreea cred ca e puseul de 6 luni. Bebeii, chiar si cei mai cuminti se pot trezi mult mai frecvent pe parcursul unui puseu. Multa rabdare si speram sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

fetele

Am citit pe diagonala, deci mare branza nu am retinut.

La multi ani , cu intarziere, Stefanutilor !

La multi ani sarbatoritilor de azi! , inclusiv lui Petru al meu ! multumim Cristelle pt urari !

Florina, nici Petru nu prea gangureste, decat f rar scoate niste vocale si cand plange, face intr-un fel, nu stiu sa scriu cum , dar clar comenteaza el ceva

Nici in fundulet nu vrea sa stea. Cand il pun in fundulet, el se repede sa-si manance picioarele.
Nici nu se intoarece de pe burta pe spate. Daca-l pun pe burta se taraste, nu stiu cum.

Azi l-am vazut ca s-a ridicat si pe genunchi, in 4 labe, dar doar o data.

Ceai/Apaeu nu i-am dat pana acum. Il alaptez la cerere in continuare.
De mancat mananca asa:
-la 10 fructe (mar/para/portocala/banana in diferite combinatii-azi i-am dat prima data putina banana/portocala i-am dat doar de 2-3 ori)

-la 14 supica de legume (morcov/telina/pastarnac/dovlecel/ardei- la fel in diferite combinatii si proportii)

-la 20 cereale. Eu i-am luat Humanna cu piersici si maracuia si sunt cu lapte. Doctorita lui ne-a cadorisit cu vreo 3 cutii de cereale Nestle si cateva pungute mici de cereale Milupa.

Intre aceste ore, alaptat , alaptat, alaptat. Eu nu prea tin cont de alaptat inainte sau dupa masa de fructe/supa/cereale. Pot sa ii dau si inainte si dupa mancare, san.

Valentina, eu ii dau sa pape pana cand nu mai vrea. Si cand u mai vrea se stramba, scoate afara si se smiorcaie.

Florina, poate asa este el !Noaptea doarme cu tine? Poate ar fi mai usor pt tine sa-l culci langa tine si doar sa-i bagi sanul in gura . Nu stiu, zic si eu.

Petru, la somnul de pranz, a inceput sa doarma 2-3 ore legate, dar stau numai langa el si sunt pe post de suzeta.

Anca, felicitari pt fetita cuminte!

...si cam atat am retinut

Va pup pe toate!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Andreea, poate fi puseul de 6 luni !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Alina Oprea, laptele nu dispare cu una cu doua, mai ai putin, iar daca o pui cat mai des la san, ai sa ai mai mult. Relactare se numeste, nu te lua dupa bunica, laptele nu sta in san cu saptamanile si nu se strica acolo.

Florina, nu te duce la medic degeaba, bebelusul tau e ceva mai mic, naSCUT printre ultimii, nu? Nici al meu nu gangureste, scoate niste sunete acolo, plange in continuare cand vrea ceva. Ziua suge inca la o ora jumate - doua, noaptea nu stiu de cate ori se trezeste, impresia mea e ca se trezeste pe la 3, dar incepand cu 5-6 dimineata se trezeste de mai multe ori. Va vorbi si ai sa te rogi de el sa mai taca:D

Premergatorul cauzeaza nu stiu ce afectiune, foarte rara, dar se intampla. Amanunte nu stiu fiindca nu am intentionat niciodata sa folosesc. In Canada este interzis, dar nu din cauza asta, ci fiindca ar fi cauza multor accidente domestice, rasturnari, caderi pe scari etc. Finuta mea prinsese mare viteza in premargator si a dat de mai multe ori cu capul de perete, dar rau.

Apa nu i-am dat lui F, Evei i-am dat de la 5 luni, dar asta era spre vara si era cald afara. O sa incerc si cu F pe la 5 luni jumate.

I-am dat ieri sa linga dintr-un kiwi si dintr-o felie de portocala, a fost foarte incantat

Eva a fost bolnava, cu febra f mare noaptea, canta in somn Jingle bells, a mers la Urgente, unde i-a dat o poala de medicamente adica : antibiotic, biseptol si un antiviral, cica sa fie sigura, ca nu stie ce fel de infectie e, virala sau bacteriana. Adica medicina pe ghicite. Nu i-am dat decat biseptolul. Filip e bine, niciun semn, desi suntem si noi, adultii, atinsi, am zis ca-mi fac un mulaj in bronz al sanilor si apoi le fac un altar, din cate m-a scapat laptele, numai cate raceli a carat Eva pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

bine v-am regasit, sper ca ati petrecut frumos craciunul.
Noi suntem cu mucisori de 2 zile , sper sa ramana la stadiul asta..
si tot de 2 nopti se trezeste des noaptea , nu de foame , dar e atat de foit ca se trezeste si scanceste sau bolboroseste pe limba lui , azi-noapte l-am luat cu mine in pat ca ma saturasem de cate ori ma ridicasem la el.
cu mancatul , acum i-am introdus si legume pe care le-a acceptat f bine, deci are o masa de legume si una de fructe , restul lapte. Daca ar fi dupa pediatra , ar trebui sa ii dau deja si carne , branza , ulei ... insa eu le iau usor si pe rand, zic ca ea si fac ca mine , bine ca accepta orice, ba chiar nu mai pot sa bag nimic in gura de el ca se opreste din orice activitate si saliveaza la noi sa ii dam si lui.
Eu banana i-am dat de la inceput , mie imi prinde bine ca abia asa a scapat si el de diarie. Ce stiti de portocala? ca eu i-am dat o data sa suga o felie ca se uita la mine si apoi am avut scandal ca mai vroia , insa mi-e teama sa ii dau inca..
de gangurit .. sunt zile cand turuie incontinuu si sunt zile cand nu zile decat aaaaa , trrrrrrrrr sau nici atat... , acum se deplaseaza in mansalier pri pat deci nu il mai las nesupravegheat nici o secunda.
l-am pus in premergator de proba sa vad ce reactie are si i-a placut , avea o gura pana la urechi, insa mai astept , oricum nu vreau sa il folosesc excesiv..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Buna si de la noi! Sper ca ati petrecut super de Craciun!Am revenit si noi acasa.....am plecat in graba si am uitat laptopul....
Noi am petrecut un Craciun minunat alaturi de minunea noastra,a primit foarte multe cadouri...mosul a fost tare darnic

La multi ani , cu intarziere, Stefanutilor !

La multi ani sarbatoritilor de azi!( si celor ce nu am apucat sa le uram)
Noi am racit putin mama ei de treaba asa ca acum ne chinuim iar cu niste siropuri pe care nu le suporta
Va pupam pup] si va uram o zi placuta in continuare!

Mergi la inceput