Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
racusor2010 spune:
Yuuhhuu, a nascut Alice!!! Bine ai venit pe lume delfinas de decembrie refacere rapida mami!!!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Stefan / Stefania!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
eu sunt cam suparata, ca Andrei azi noapte a cam tusit si dimineata avea febra, nu mare 37 am sunat pediatra, am bagat rapid imunorezistan si stodal, homeopat de febra si asteptam. in afara de febra si maraiala normala, nu pare prea bolnavior, dar sa vedem cum evolueaza. eu sper sa isi revina repede, avand in vedere ca am bagat siropele de la inceput...
oricum, cred ca maraiala era si pentru ca a vazut ca toata lumea ii sufla in fundulet si ii tot spuneam ca e bolnavior si incepea sa tuseasca el anume, fara sa aiba ceva
a si papat....acum face nani si astept sa vad cum se trezeste. nu are mucisori, vad ca dupa stodal nici nu mai tuseste in somn, doarme bine...poate e doar ceva asa usurel !
nici nu cred ca e virus, dar a tot trecut de la o camera cu caldura la alta mai racoroasa si oricat am incercat eu sa il dezbrac / imbrac, tot l-a prins ...
histamina spune:
Bine ai venit pe lume Radu Stefan!
Dumnezeu sa te ocroteasca!
astrele spun cam asa:
capricorn cu ascendent in berbec,
iepure de metal cu ascendent in cal.
racusor2010 spune:
si sa va povestesc ce facea aseara domnisorul meu s-a culcat pe la 7 jumate, ca murea de somn, dupa musafiri, joaca cu o verisoara...dar pe la 9 jumate s-a trezit plin de veselie. radeam de rasul lui! l-am pozat mult aseara, le descarc mai tarziu, sa vedeti cat de vesel si simpatic era!! a dansat , ne-am ascuns, ne-am jucat, mare simpatic!!! nici dimineata nu are atata energie!!
Oana l-am vazut pe Matei
[b Paula [/b] ce face Raul?
adrianaBuc spune:
Felicitari mami Alice! Sa fie sanatos si sa va aduca bucurii 100 ani de acum inainte!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
33+ cu
crispro spune:
Felicitari, Alice!!! Recuperare usoara!!! Bine ai venit Radu Stefan!
La multi ani celor ce isi serbeaza azi ziua numelui!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Salut
In primul rand sa multumesc tuturor fetelor care mi-au urat la multi ani!! Sunteti cele mai dragi mamicute ale mele!! Va pup si imi sunteti tare, tare dragi
Noi am fost la control. Totul e ok acum. Nu se mai aude nimic si am intrerupt injectiile si mai luam 5 zile antibiotic oral. Saracul de el, cred ca nu mai suporta inca o injectie. Toata noaptea a plans si azi de dimineata cand a vazut-o pe vecina care ii face nu l-am mai putut opri din urlat. Nu va zic ca si la control, de abia l-am putut opri din racnete, sa poata auzi dr respiratia.Sper sa uite repede.
avem liber la orice, la iesit afara, la facut baie, la joaca, etc.
Oricum au fost cele mai crunte sarbatori ale mele. Nu mai vreau asa ceva niciodata. Sunt innebunita si acum. De sambata trecuta- din 17 dec, nu am iesit din casa decat la dr si inapoi. Nu am apucat sa ma uit la un film la tv, sa ascult o colinda. Sa cumpar un cadou de Craciun( noroc ca jucariile pt copii le-am cumparat mai repede ). Musafiri i-am avut pe ai mei ieri. In rest doar noi 3, in casa. A fost f rau. Am ajuns sa ne bucuram de vecina care venea cu injectiile, chiar si Raul ii zambea in primele 3 sec, pana o recunostea...A fost greu, ca nu am putut sa mergem nicaieri si nici nu am putut sa chemam pe cineva la noi, ca nici nu eram niste interlocutori veseli si bine dispusi. Dar, gata a trecut...a fost rau ca a fost tocmai de sarbatori, dar sper din tot sufletul sa nu mai avem sarbatori de genul asta.
Bine ai venit pe lume Radu Stefan!!
Sa cresti mare, sanatos, sa fii cuminte si sa asculti de mami!!
La multi ani pt toti care poarta numele Stefan, Stefania!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
racusor2010 spune:
Paula, ma bucur ca sunteti bine
eu il pazesc pe Andrei care doarme si vrea sa fie tinut de mana am reusit sa scap pana la baie si sa mananc o prajitura
saddie spune:
Bine ai venit RADU STEFAN!!!
Paula cu intarziere iti urez LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si iubita si sa nu mai ai niciodata parte de sarbatori ca anul asta. Ma bucur ca sunteti mai bine.
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!