Sarbatori fericite!!! Fluturasi de 2011(102)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
delia am zis ca macar pupicii sa vi las...ca mai mult nu am timp...
happy, , nurofen=ibalgin. noi doar ibalgin folosim in loc de nurofen.
nah ca s a si trezit grupa mica si eu speram sa mai fac si cate ceva de papa . nu mai pot face nimic de el....doar in picioarele mele sta, se agata de mine, merge la masa trage tot ce prinde pe ziua de azi a spart o cana si un pahar
mamica implinita cu 2 comori !!
Deea99 spune:
hop si eu..mie cred ca imi place masochismul
desi nu vad mai nimic pe ecranul asta eu tot vin la calculici
Ailed cata dreptate ai cu dulcele..in sarcina nu mi-a placut si daca nu am mancat nici ca simteam nevoia....acum cum iau o bombona tot imi fac de lucru pe langa sertarul cu dulciuri.dar gata dupa sarbatori vreau sa ma las si de cafea
yasmi nu mai povesti....deja ma gandesc cu groaza la perioada ce o sa vina...e si frumos dar cateva luni si ff obositor
fetele de ce nu incercati un tort fara copt....e cel de fructe-diplomat daca mai stiti ca v-am pus eu o poza cu el..se face ff simplu..daca vreti scriu reteta....
eu m-am tot gandit sa-l fac dar am luat un pachet mare de margarina si de aceea mi-a venit ideea cu amandinele...insa au la zahar un kil
hai sa ma bag in vb si despre medicamente
Happy eurespalul eu nu pre-i vad rostul ..asa cum si tu ai zis ..nu e iriata-n gat nu are de ce sa-l ia....merge un expectorant ca ea tot inghite mucozitatile
ibalginul merge de 3 ori....dar atentie cam provoaca rinite (asta dr. alergolog mi-a zis)
eu merg numai pe paracetamol.....antialergicele se dau si in cazul in care copii au doar mucisori....fiind banuiti de vreo rinita alergica -cel putin eu asa am primit explicatii la stefy
sunt tare in explicatii dar eu am un bb mucios rau rau
insa tare greu cu datul medicamentelor
picaturi de ochi si eu i-am pus in nas dar fara efect
azi o mai sun iar pe dr. sa vad daca-mi da voie sa-i dau ospen ul, ca are mucii verzi deja
ailed_dota spune:
fetele mi-a iesit tortuuuul!i-am facut si poza!am lins la castroaneee, ma gandeam la Vladutz! si la miki
Deea, da-mi si mie pe pm reteta de tort ... o salvasem pe hardul extern , care s-a bulit!(cu toate pozele noastre din 2005 incoace)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Miki, nu tuseste si nu are rosu in gat, de- aia nu vad rostul eurespalului si nu am mai insistat. Doar muceste si atat, se preling la greu si se ineaca cu ei. Stiu ca Zyrtech- ul e un fel de Claritine, dar avand in vedere ca- i dau doar Ibalgin, vit C si oscilo, nu i- am vazut iar rostul. Cred ca mai bine continuam eu cu Nurofen , acum dau Ibalgin si vad ce si cum. Eu Nurofen dau si ptr durere de dintzoci, o doza unica seara, atunci cand nimic nu o calma , saliva excesiv si statea numai cu manutele in gurita. A si zis dr ca este inflamata gingiutza sus, stau sa iasa amandoi dintzocii. Oricum, merci mult' Ailed stiu ca nu e antibiotic insa in prospect scrie ca se aministeaza ca nurofenul, adica nu mai mult de 3 doze in 24 de ore si nu date dozele la interval mai mic de 6 ore. Asta m- a derutat plus ce a scris farmacista pe cutie, probabil asa era trecut in reteta?! Vad azi ce si cum si ma reorientez. Merci mult. |
aaa, pai daca are doar muci atunci ai dreptate, nu-si au rostul..daca sunt curgatori, cred ca i-ar merge pivalone, la noi cand curg are efect minune, dupa 2-3 doze e bine..daca nu ser si aspirat..daca sunt galbeni, merge si colargolul sau cum zicea ailed, tobradex sau ophtamesone-n ( asta nu prea se mai gaseste) sau mai sunt si alte picaturi oftalmice care contin neomicina, care se pot pune in nasuc..
multa sanatate
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota fetele mi-a iesit tortuuuul!i-am facut si poza!am lins la castroaneee, ma gandeam la Vladutz! si la miki Deea, da-mi si mie pe pm reteta de tort ... o salvasem pe hardul extern , care s-a bulit!(cu toate pozele noastre din 2005 incoace) mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
felcicitari sa ne spui si la gust cum e
eu i-am ramas datoare lui vlad cu un aluat de biscuiti ca in ajunul craciunului i-am promis ca facem biscuiti in forme, si le-a pregatit toata ziua si le insira prin bucatarie si la 11 noaptea cand in final aveam si eu aluatul a fost un fiasco, era o reteta speciala care nu avea faina si bineinteles ca n-a iesit nici o forma, tare dezamagit a fost
miki1979 spune:
deea, hai ca ma bag si eu cu un sfat..daca sunt asa infectati mucisorii, ai incercat vreodata picaturi care contin gentamicina ? sunt oftalmice dar merg si in nasuc..mie asa mi-au mai dat doctorii cand aveau infectie mare, muci galbeni-verzui..cel putin la vlad, care a tras cu polipii lui de credeam ca nu se mai termina mucii, ii avea de o luna cred si infectati, bine la el cica inflamatia mentinea infectia acolo, numai asta ne-a rezolvat, picaturi cu gentamicina ( la el pe de fapt amestec genta cu dexa si rinofug - asta e tratamentul care mi l-au dat 2 medici diferiti orl-isti, din care unul homeopat..la el dureaza tratamentul 1 luna jumate..andrei in schimb am folosit o singura data picaturi cu genta, local parca 3-4 zile..si a rezolvat si la ea..la fel si cand a fost vlad mititel imi aduc aminte ca a avut un episod tot cu picaturi de genta rezolvat..intreaba medicul daca poti..
pupici
ailed_dota spune:
fetele sunt trista raaaaaau!
a murit o bunica a sotului... o imormanteaza se pare duminica si sotzul cauta sa plece pe 31 si de rev o sa fiu singura cu Andra ca nu vrea sa ma ia si pe mine
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota fetele sunt trista raaaaaau! a murit o bunica a sotului... o imormanteaza se pare duminica si sotzul cauta sa plece pe 31 si de rev o sa fiu singura cu Andra ca nu vrea sa ma ia si pe mine mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
condoleante si pupici pt tine, nici nu stiu ce sa zic