Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Oooooo, felicitari! Si bine ai venit in lumea .Deci pt asta invatai tu de mare zor, asa este? Astazi ai dat examenul sau astazi ai ridicat permisul ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
sunt tare fericita..de azi sunt

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi am dat examenul ..dar mi-a spus dl politzai ca imi vine carnetul acasa in 2-3 zile ..abia astept

..si azi la examen, cand am plecat de acolo, am plecat in gasca ca sa zic asa, am fost surprinsa sa aflu ca toata lumea de acolo imi dadea 22 - 23 de ani se minunau cand povesteam de JR..si la un moment dat cineva m-a intrebat "dar la cati ani ai facut copilul"???? cand le-am spus ca am 31...si fac 32..au ramas

..si ce bine m-am mai simtit

asa ca azi sunt buna de cinste .......si cate o amandina, asa cum imi place mie

Mergi la inceput

maine e ziua sotului...asa ca eu i-am facut cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
..si ce bine m-am mai simtit

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

vias felicitari
sa te bucuri de carnet si fara evenimente

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!!!
A_driana , tu cum mai esti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

da... cum sa fiu? cand binisor, cand sub nivelu marii
azi am fost la 2 interviuri...la primul trebuie sa merg de joi in proba...la al doilea mi-as dori f mult ...a zis ca-mi da un raspuns sapt viitoare marti....a zis ca prima impresie a fost f buna...acuma na, ce sa zic...daca a spus asta la toata lumea ...
eu sper si-mi fac deja iluzii ca primesc o veste buna de la ei....dar parca vad cum o sa raman cu ochii-n soare...
cam atat despre mine

David ii f bine, a inceput toata ziua cu mami ce faci? mami ce-i aia? mami ce-i acolo? ...

in 3 sapt ne mutam....de valentine's day suntem in casa noua, dar goala ...azi am fost sa dam comanda la coltar, cred ca m-a injurat bine vanzatorul, am stat o ora si ceva si tot n-am ales culorile....pai la naiba, nimic cu nimic nu se potrivea...

noapte buna va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Vias, felicitari... Bun cadou pentru sot - sa-ti traiasca si sa fiti fericiti

Mergi la inceput

buna dimineata de la Brasov
mai pofteste cineva vreo ????

de ieri dupamasa sunt cu o durere in gat ..abia astept sa ajung acasa sa ma tratez cu laptic, cu ceai...

A_driana te cred ca iti este tare greu, sunt in aceeasi oala cu tine... eu as vrea sa ma angajez, numai ca cea mai mare problema la noi e copilul...nu avem pe cine ne baza... eu ca sa lucrez, trebuie sa ajung la 8:00 si sa plec de acolo dupa ora 18:00.. in timpul asta ce sa fac cu JR????? cine il duce la gradinita?? cine il ia???
sa-i iau o bona ar mai fi o solutie, dar ma costa foarte mult...iar in Brasov salariile sunt foarte, dar foarte mici si atunci nu se merita sa imi iau bona....
Numai ca si noua ne e foarte greu cu banii..se simte deja din ce in ce mai tare lipsa lor

Mergi la inceput