Oare e doar interesat?
Raspunsuri - Pagina 2
alexia_21 spune:
raspunsul la intrebarea ta e DA! are nevoie de tine ca sa se pregateasca pentru examen.
dar eu una nu pot intelege cum merge actul intim in sine, fara nimic mai mult. asta suna a plata pentru serviciile tale.
nu stiu cat de serioasa iti doresti sa fie o relatie, dar asta e prea "serioasa", zau asa.
nu degeaba ti s-a parut ca ceva e putred, lasa-l sa-si plateasca din buzunar meditatiile.
babyblue spune:
si eu zic la fel FUGI!!!
va fi f nasol pt tine.din start nu va fi niciod ok, pt ca nu e o relatie egala, bazata pe daruire neconditionata.
tu vei fi mereu cea care va trebui sa oferi, in timp ce el va avea mereu scuze sa nu ofere nimic.
este grotesc ca la inceputul unei relatii se discuta de bani.
este grotesc sa te milogesti pt atentie si afectiune si tandrete. intr o relatie sanatoasa, totul vine spontan si de la sine.
vei suferi. nu te atasa. fugi.
si dc vrei sa scoti ce e mai rau din el, nu i mai oferi nimic in plus, cere i TU ajutorul lui, mai ales financiar,un imprumut, sau ca ti s a stricat masina,sau ceva orice, sa piarda o noapte cu tine la spital, ca s a imboln catelu, ca n ai mancare in crucea noptii, orice ar presupune un sacrificiu din partea lui...si vei vedea!
in mod normal, un barbat indragostit si nu numai, chiar si un prieten bun, le va face pt tine. un barbat interesat va gasi pretexte pt care sa NU o faca. testeaza l.
inca o data: testeaza l!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
CorinaDani spune:
o sa ti se para cinic sau rautacios ce voi scrie, insa o fac pentru binele tau, sa deschizi ochii : pentru el, relatia cu tine e solutia ideala. de ce ? pai are femeie in pat gratis, are meditatii de engleza gratis. fiind un tip atat de interesat/ahtiat de bani, e mana cereasca ce-i oferi tu, niste servicii gratuite, pentru care in mod normal ar avea de platit bani frumosi.
tie chiar nu-ti pasa sau nu simti ca esti folosita ?
andacos spune:
Eu nu stiu daca e bun sau nu pentru tine,nu stiu daca incearca sau nu sa profite,nu stiu daca are sentimente si intentzii serioase vis a vis de tine!
Ce stiu insa este ca daca tu singura itzi pui niste semne de intrebare,inseamna ca e ceva ...care te face sa tzi le pui!
Succes in luarea deciziilor(bune)!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
babyblue spune:
da, intuitia nu te inseala niciodata. pacat ca multi nu o asculta.:)
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana28 Dar simt ca ceva este putred in Danemarca si aici as vrea sa vad pareri din afara. |
Din afara pute de-a dreptul
Tipul a ales o modalitate ciudata sa-ti arate ca vrea o relatie serioasa. Stii, masculii de toate speciile aleg modalitati diferite (si fascinante!) ca sa-si atraga femela. Paunii se infoaie, cocosii isi zburlesc coada, unii pesti se coloreaza in rosu, cerbii se caftesc pe bune...al tau a decis sa-ti dea cu portia dovezi, ca a suferit cand era mic. Si ii este teama.
Eu de la tine am inteles ca ti-ai dori o relatie serioasa cu un barbat. Asa ca lasa joaca si du-te si cauta unul. Unul adevarat.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Mirela72 spune:
Roxana, tipul e roman? Daca da, scrie-mi pe mirela_otilia@yahoo.com
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirela72 Roxana, tipul e roman? Daca da, scrie-mi pe mirela_otilia@yahoo.com Mire-mama de fetita frumoasa http://community.webshots.com/user/Papucica |
Ce, ai vreun leac pentru romanii cu astfel de apucaturi?
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
35+ *** Mami de Sebi (25 Mai 2004) si Sofia (14 August 2008)