Oare e doar interesat?

Oare e doar interesat? | Autor: Roxana28

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de o parere din exterior. Am sa spun pe scurt fara sa intru in prea multe detalii. El locuieste la 300 de km distanta de orasul meu. Ne-am cunoscut intamplator la o conferinta. Apoi am inceput sa vorbim pe messenger. El a propus relativ repede (la o saptamana de la conferinta) sa vina in orasul meu sa ne cunoastem. A venit, am mers la o cafea, am stat de vorba. El mi-a zis ca isi doreste o relatie serioasa. Si eu imi doresc o relatie serioasa. Pana aici totul bine. A ramas sa ne cunoastem, sa ne mai vedem.
Apoi am mers eu la el si am petrecut cateva zile impreuna. Dar simt ca ceva este putred in Danemarca si aici as vrea sa vad pareri din afara.

El mi s-a plans ca a avut o relatie de cativa ani cu o fata si ca ea l-a parasit. A fost primul ei iubit, iar ea apoi a vrut sa cunoasca si alti barbati. Si apoi, mi-a spus ca ea are un job extrem de bine platit si lui ii pare rau ca ea acum in loc sa fie cu el, este cu altul.

A insistat enorm sa stie cat castig. El mi-a spus ce salariu are, fara sa il intreb eu. Si mi-a spus ca doreste mai mult si vrea sa fie cu o fata care tot timpul sa incerce sa gaseasca un job mai bine platit. Si mi-a cerut sa il ajut sa se pregateasca pentru un examen care il va ajuta sa aiba un job mai bine platit pe viitor. Acum ma suna in fiecare zi si imi aminteste acest lucru.

Mi-a aratat unde lucreaza, ce face, mi-a prezentat pe prietenul lui cel mai bun.

In schimb, in intimitate este cat se poate de rece. Adica, fara tandrete, fara mangaieri, fara saruturi, mi se plangea ca il doare umarul daca imi lasam capul pe el cand dormeam, nu dorea decat actul intim in sine si nimic mai mult. i-am zis ca imi doresc sa ma sarute, si mi.a zis ca la inceput m-a pupat suficient, nu mai e nevoie acum.

La plecare in gara aveam de stat 10 minute impreuna si el s-a dus sa caute un chiosc sa isi cumpere o sticla de suc, a venit si m-a grabit sa ajung pe peron si m-a pupat fugitiv ca si cum nu ar fi vrut, dar hai asta e.

Acum ma suna in fiecare zi, ma intreaba ce fac si imi cere materiale pentru a se pregati de examenul care va fi in trei luni. Stie ca eu il pot ajuta. De asemenea, imi cere sa am multa rabdare cu el, pana va deveni mai cald cu mine pentru ca el a suferit cu cealalta fata si a zis ca nu vrea sa-mi dea totul dintr-odata si ca din acest motiv este asa de rece cu mine si fara pic de tandrete. Nu vrea sa dea ca sa nu sufere. In schimb imi pretinde toata atentia, toata afectiunea, sa fiu tandra, sa ii vorbesc tandru. Dar el nu da nimic din acestea.

Intrebarea mea este: de ce se agata de mine? doreste sa se pregateasca pentru examen pe gratis (eu il pot ajuta in acest sens, altfel ar costa foarte mult meditatiile)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna ROXANA!!
am citit postarea ta si aici EL are 2 variante pe care le-ai spus chiar tu:
1-sa simtit inselat,tradat.. etc.etc.si ii este ff greu acum sa intre in alta relatie si sa ofere totul fara sa mai faca comparatie cu celalta relatie si ii este frica iarasi.....
2-sa "agatat"de tine pt.acele meditatii si restul este doar o scuza...(ceea ce este si parerea mea)
Ce ar trebui sa faci:sa vb.ff deschis cu el si sa spui lucrurilor pe nume asa cum ai scris si pe acest forum;si dupa reactia si raspunsurile lui ai sa-ti dai seama ce ar vrea....
Si inca o incercare:ar trebui sa-i spui ca nu ai putea sa-l ajuti pt.acel examen(inventeaza diferite scuze)doar ca sa vezi ce reactie are si cum am spus mai sus o sa-ti dai seama singura de ceea ce vrea..
iti doresc bafta si sa scrii despre cum merge "relatia"voastra..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

sincer ? cred ca nu va potriviti. detaseaza-te pana nu te indragostesti/atasezi prea tare de el. viata merge inainte, vei gasi un alt partener cu care sa te potrivesti de minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Fugi mincind pamintul. El este on the rebound si de-aceea nu e in stare sa ofere tandrete si iubire adevarata. Te foloseste pentru examen si pentru rebound. Relatia ata iti ofera un mare potential de suferinta si cam atit. FUGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

dar fugi repede , fara sa te uiti in urma, parca esti mantaua de vreme rea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Si eu zic FUGI! Din experienta proprie, eu zic ca daca nici la inceput nu merge totul ca uns si nu simti ca va potriviti pe deplin, atunci sunt slabe sanse ca lucrurile sa se "repare" pe parcurs. Cum au spus si fetele mai sus, nu te atasa prea tare de el. Simte-te libera, mai ales ca e relatie la distanta, si cauta-ti-l pe cel cu care simti ca totul merge struna. Viata trebuie sa fie mai usoara in doi, nu plina de temeri si de frustrari. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Tipul e oribil de egoist, cum mai sa nu te pupe ca te-a pupat destul ??! si abea v-ati cunoscut !! Sper ca stii ca tre' sa fugi de el!

Felul in care prezinti situatia imi aminteste de o alta useritza care numai "ghinion" avea, intotdeauna evident si intotdeauna ea inca "nu stia" daca sa stea sau nu cu magarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

sunt si eu de aceasi parere cu fetele,dar testeaza-l mai intai sa vezi ce da din el.spune-i ca nu poti sa il ajuti k esti f ocupata la servici,inventeaza orice fel de scuza.si nu mai fi tandra cu el,nu-l mai pupa nici tu sa vezi daca are vreo reactie sau il deranjeaza.
multa bafta si sper sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ego71 spune:

da' de ce sa fuga? poate sa mearga incetisor ,no?

roxana, intrebarea e ce vrei tu de fapt...ca ce vrea el sare-n ochi de numa'.
purtarea lui e superba, el e dulce ca un cintezoi in calduri si rapid ca o pantera sa-si atinga scopul.cred ca a vazut ca-i merge cu tine,altfel nu plusa.
cand mai suna si te intreaba de materiale,spune-i simplu ca nu ai timp in perioada asta de asa ceva.ai sa-i vezi reactia.
o relatie daca nici la inceput nu-ti da de inteles ca e pe cale sa infloreasca,sa se dezvolte,daca nu vezi de la celalalt acel ceva care te face sa vibrezi,daca nu iti da acea mangaiere pe care o astepti...degeaba.
asa ca..spune-i pas. asta nu-i de tine. si chiar daca ar fi ranit in plex de-o dragoste trecuta,tot n-are scuza ca sa se poarte ca un martafoi.na c-am zis-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

raspunsul la intrebarea ta e DA! are nevoie de tine ca sa se pregateasca pentru examen.
dar eu una nu pot intelege cum merge actul intim in sine, fara nimic mai mult. asta suna a plata pentru serviciile tale.
nu stiu cat de serioasa iti doresti sa fie o relatie, dar asta e prea "serioasa", zau asa.
nu degeaba ti s-a parut ca ceva e putred, lasa-l sa-si plateasca din buzunar meditatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mai tare ar fi sa-i spui ca te da afara de la serviciu peste 3 saptamani ( preaviz) si ca ai ceva datorii de platit, asa ca se vor duce si economiile, iar somajul va fi jumatate pe cat castigai

Mergi la inceput