Fulguleti de nov-dec 2006 (7) Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Anca, nu te stresa. Eu m-am calmat aseara pentru ca mi-am dat seama ca nu am de ce sa ma stresez atata. O sa ii placa, ai sa vezi
Saryta, felicitari Antoniei. Eu am stat langa el si am vazut cum scria punctajul. Mi-a placut de Luca ca desi eram langa el nu s-a uitat o secunda la mine, a fost clar foarte degajat, parca nici nu eram acolo...Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Felicitari fulguletilor!

Astazi ma laud cu o domnisoara de 8 ani :). O minune de fetita de care-s foarte, foarte mandra!
Poftiti la o felie de tort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani Ioana! Ce frumoasa esti!
Mami sa-ti traiasca printesa, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani, Ioana!, mami sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii atat ea, cat si surioara si fratiorul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui acs

Felicitari fulguletilor!

Astazi ma laud cu o domnisoara de 8 ani :). O minune de fetita de care-s foarte, foarte mandra!
Poftiti la o felie de tort!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

E MINUNATA!
ioana sa iti dea DD tot bine din lume.
mami, ai si de ce sa fii mandra!

am trecut si noi de vealure, nu am stat inauntru, dani a spus ca nu a gresit nici o intrebare.
concluzia tipelor a fost ca e un tip istet, caruia daca nu i se dau lucruri interesante de facut il pierzi pentru ca nu mai este interesat.
in rest nici un alt comentariu.
intram in clasa pregatitoare cu sept 2012
astept acum sa vad daca vom putea sa il lasam sa doarma acolo sau nu.

S-a ridicat in picioare in patut. Drept urmare nu mai adoarme, deoarece e super fericit si mandru de noua achizitie. In schimb dimineata ne-am trezit cu un Alex vesel si chiuitor, in picioare, stundindu-si parintii si asteptand aplauze . V-am zis ca mor de drag?

eu am inceput intr-un fel munca, asa ca-s tare absenta. iertare.

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ioana, esti atat de frumoasa si delicata ca si mamica ta.
La multi ani!!
Manuela, sa-ti traiasca minunea

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Felicitari Laura!
Multe performante pentru o zi !
Azi e si la noi ziua cea mare si stresul pe mine e cat casa in timp ce a mea fiica se gandeste ca mergem in centru dupa si mananca covrigi cu cioco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

La multi ani, Ioana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Felicitarile noastre pentru fulguletzii de clasa 0 !!!
Stiam eu ca avem copii destepti :) !

Noi, am stat acasa cu viroza, acum suntem mai bine , de luni incepem job-urile . Nu ne intereseaza inca clasa zero si mai copilarim un an, apoi vom vedea noi cum ne vom descurca :) .

pupici si sanatate multa !!
D cu P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare...

E foarte mult timp de cand nu am mai intrat pe forum... Insa de cand cu febra inscrierilor in clasa 0 am batut si eu netul in lung si in lat cautand informatii, pareri...
Initial eram hotarati sa-l dam in clasa 0 pe Patrick... apoi dupa discutii cu 4 cadre didactice am zis ca-l las si anul acesta la gradi. Educatoarea lui mi-a spus ca este istet, receptiv si ca ar face fata la scoala.. dar ca este totusi "nelinistit" si dat fiind ca el a facut doar doi ani de gradi (a fos inscris direct in grupa mijlocie) un an in plus de gradinita conteaza.
Si apoi mizez pe faptul ca exista posibilitatea ca anul viitor sa-l inscriu in clasa I direct.. daca se mai tine cont de ce am citit aici: http://www.zf.ro/eveniment/ministerul-educatiei-va-veti-putea-inscrie-copiii-la-scoala-de-la-cinci-ani-sau-chiar-direct-in-clasa-a-ii-a-9337547
Patrick este neastamparat, tot timpul in miscare, ambitios si incapatanat -ii spun de zeci de ori un lucru iar el desi stie ce are de facut face tot cum vrea el. Pe de alta parte stie sa scrie, citeste destul de bine (azi a citit benzile desenate din revista Micky Mouse) ... si totusi ma gandesc ca mai multe regrete voi avea daca vad ca nu se concentreaza si nu tine pasul cu cei mai mari de varsta ca el, decat daca va avea 7 ani si 9 luni in clasa I la scoala si voi considera ca a pierdut un an...
Legislatia asta ne-a luat ca din oala... si mai grav este ca suntem fortati sa luam o hotarare decisiva pt copiii nostri intr-un timp atat de scurt... eu oricum am ratat perioada evaluarilor si chiar daca as vrea sa-l mai dau la grupa o numai cu interventii as mai face programare.....

Felicitari tuturor fulguletilor care au trecut cu brio de evaluare!!

Pupam piticii si mamicile de pitici viitori scolari ... sau inca nu!!!

Mergi la inceput