Sarbatori fericite !Piersicute iul-aug 2012 ( 4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Ce frumosi sunteti! Tu arati f bine, nu zici ca ai nascut de trei ori. Sunteti o familie superba! Esti foarte curajoasa sa ai 4 copii. Felicitari! Adevarul e ca si eu mi-as dori multi copii dar fara sa ma ajute cineva nu fac fatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

MeAlex, asa e, proteina C reactiva era. Nu stiam ca sunt doua chestii diferite...
Am o stare ciudata azi, un fel de febra fara sa am pielea calda; imi simt respiratia fierbinte, parca imi ies flacari din cap si ma dor muschii de pe spate - ca atunci cand am febra, dar daca-mi iau temperatura, nu am mai mult de 36.5. Si dorm la propriu pe mine; indiferent in ce pozitie ma pun, mi se inchid ochii... Noroc ca de maine sunt in concediu pana pe 8 ianuarie.
Ah, si parca de cand am trecut in sapt a 12-a au crescut greturile. Si la voi e la fel?

The best way to make your deams come true is to wake up.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Porumbita, Proteina C mare e ok, daca e mica e o problema. La fel la Proteina S, trebuie intervenit daca e mica. Trebuie sa vorbesti cu un hematolog care iti va recomanda cel mai probabil Aspenter.
Sunt analize care se refera la coagularea sangelui, o valoare mica arata ca sangele se coaguleaza prea repede si atunci, daca trece timpul, bebe are de suferit. Asta se mai vede si la IR-uri care sunt marite. In cate saptamani esti? Cum sunt IR-urile? Ele au relevanta dupa saptamana 20, inainte sunt oricum mari.

7 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

am facut lunea asta 9 saptamani

ma gandeam sa ma duc sa repet astea 2 analize

la ginecolog ajung dupa revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Buna tot navigand pe net am gasit un articol interesant despre sexul din timpul sarcinii care este considerat de cele mai multe ori un subiect tabu...iata cateva informatii utile http://www.informatiiprofesionale.ro/productie/service/cum-sa-ne-protejam-sarcina (o zi buna!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

freedelia stiu ca dupa ce treci de 12-14 sapt e ok sportul; tu ce ai de gand sa faci? ceva specific de gravide sau altceva?

ref la conditii/spital:
- prima nastere a fost la municipal, cezariana, dar fara anestezie totala, da am simtit cand au scos copilul si l-am vazut imediat; am beneficiat de cate calmante am vrut si am tras de mine/m-am mobilizat cat am putut eu sa imi revin; dar tot m-am intrebat de ce cineva ar alege de buna voie cezariana cand sunt asa dureri dupa

- in vara asta am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt, chiretajul l-am facut la sanador; anestezie generala (nu acceptau altfel); am fost f grogy cand m-am trezit; sincer cred ca ar fi fost la fel si dc alegeam sa am interventia intr un spital de stat

tura asta as vrea sa nasc la Filantropia; acum "ma urmareste" dr Zugravu; am fost f multumita de Municipal (in vara tot acolo mergeam) insa am zis sa schimb locul/norocul a 3 a oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Porumbita, sportul e ok tot timpul in sarcina, eu am facut pana pe la 6 saptamani, dar de atunci am inceput sa am greturi, care desi au fost foarte blande de data asta, mi-au luat efectiv toata energia. Sper ca pana la sfarsitul lunii sa imi revina energia.

Daca ai fi avut calmante serioase, nu ai fi simtit absolut nici o durere. Asta iti spune cineva care este extrem de sensibil la durere, adica eu si cand merg la dentist trebuie sa fiu drogata aproape inconstienta. Cand iti baga morfina sau pethidina, nu mai simti nimic, numai ca esti groggy rau, ceea ce insa este ok, pentru ca stai si dormi cu copilul la san, el suge, tu dormi si se stimuleaza si lactatia, se produce si bondingul dintre mama si copil. Eu chiar nu am nici o teama de durerea de dupa cezariana de data asta. Am ceva temeri sa nu apara complicatii in timpul operatiei, fiind a 4-a, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa fie ok...

Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

dragi mamici de piersicute,
nu am mai postat nimic de cateva saptamani pentru ca am trecut prin zile de cosmar; acum 11 zile, mai exact in a 5-a sapt. de sarcina, am fost la prof. Onofriescu din Iasi pentru un prim control; dr mi-a facut eco si mi-a dat o veste care m-a socat: sarcina cu ou clar...adica sac gestational gol...am insistat si l-am intrebat daca e sigur ca sarcina e orpita in evolutie sau daca mai e vreo sansa sa se dezvolte...dr a fost foarte categoric si mi-a spus ca parerea lui este ca nu se va dezvolta nimic acolo pt ca el nu vede nici macar vezicula vitelina...am iesit din cabinet socata...nu avusesem nici un feeling ca voi privi vesti rele, din contra, eram foarte linistita ca totul e bine...am facut analiza beta HCG lunea trecuta si valoaea a iesit 29000 ..la 48 de ore era 42000...l-am sunat pe dr si mi-a spus ca e de bine si sa vin la eco...dar nu am mai avut curaj...pur si simplu gandul ca voi primi un verdict clar ca bebe nu s-a dezvoltat ma paraliza..au trecut zilele ingrozitor de greu...citeam postarile voastre si imi venea sa plang...nu stiam daca mai am o piersicuta sau nu...astazi dimineata mi-am luat inima in dinti si m-am programat la un eco...nu mai suportam starea asta de incertitudine...m-am rugat la Dumnezeu cu lacrimi si am plecat la dr..aveam inima cit un purice...cand mi-a spus dr ca vede embrionul (de 8 mm) si ca are activitate cardiaca (153 bpm), au inceput sa-mi curga lacrimile incet incet pe obraji...dupa ecograful de astazi, sunt in 6 sapt si 4 zile si data probabila a nasterii este 18 august +- 7 zile; asa ca, fetelor, va rog sa modificati DPN-ul la mine; nu are rost sa mai spun ca simt o liniste de care aveam atata nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Oanamagda, ma bucur din suflet ca totul e in regula si ca te-ai linistit. Sa nu te superi pe mine daca iti spun, cred ca ai mers prea devreme la eco prima data. Eu pe de o parte va inteleg fetelor ca vreti sa vedeti cat mai din timp ca sarcina e unde trebuie etc. Probabil daca eram in tara faceam la fel. Se pare insa ca imprecizia e mare in primele saptamani, e greu de calculat varsta exacta a sarcinii. Eu am facut prima eco, cea de viabilitate, la exact 10 saptamani, ca asa e procedura aici. Am vazut direct bebe, cu capsor si forme de acum definite, si am si auzit inimioara, in acelasi timp. Ce senzatie, ce sa va mai spun, stiti si voi cum e.
Adevarul e ca tare greu trece timpul, mai ales in primul trimestru. Ajung la medic abia peste vreo 3 saptamani, si intre timp imi fac probleme ca nu am simptome ca inainte. La mine au trecut si greata si celelalte pe la 10-11 saptamani. Azi am exact 12. Am asa un pic de burtica, dar cum eram corpolenta dinainte, nu prea se cunoaste. Nu am luat in schimb in greutate aproape deloc, desi am mancat de toate de sarbatori, curcan, piftie, sarmale. Nu mananc mult totusi, ca ma balonez repede.

Sa va fie de bine petrecerile de Craciun, sper ca v-ati rasfatat cu bunatati, fara excese si ca va simtiti bine. Ce faceti de revelion?
Noi nu ne-am mutat inca, avem parte de amanari birocratice...
Nu imi doresc decat liniste si tihna zilele astea si in noul an, ceea ce va doresc si voua.

11 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Buna fetelor! Ma alatur si eu viitoarelor mamici de bebici iul-aug 2012(dpn=03.8.2012). Pentru ca am pierdut 2 sarcini (am trombofilie, 2 mutatii mthfr si una pai), am mai asteptat putin sa vedem ca sarcina e bine. Astazi la eco aveam 8saptamani si 5 zile si am vazut manutele si piciorusele. Suntem oarte fericiti, speram sa decurga totul ok de data asta. Avem o mica problema, am un hematom care sper sa se resoarba.
Va pup

MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR IN STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR INSTARE
HETEROZIGOTA.
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI-I IN STARE HOMOZIGOTA.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Am uitat sa:
- multumesc fetelor care sunt deja mamici si au povestit experientele lor la nastere/nasteri. Chiar daca e inca departe momentul, e bine sa avem cat mai multe informatii si sa stim care sunt optiunile, mai ales noi cele la primul copil. Eu as opta pentru nasterea naturala. Fiecare metoda are pro si contra, pana la urma vom lua impreuna cu medicul decizia cea mai buna pentru bebe in primul rand, si corpul nostru in al doilea. Iar frica eu sunt convinsa ca va dispare la ora H.
- sa intreb de sport. As face inot dar medicul de familie m-a sfatuit sa nu merg la piscina. Ginecologa nu am apucat sa o intreb de asta. S-a spus aici ca e contraindicat in primul trimestru, dar bun dupa 12-14 saptamani, Delia parca a zis ca e bun oricand si in primele saptamani. Sunt putin confuza cu treaba asta, ma simt mai cu energie acum si as face, dar nu vreau sa risc nimic. Ma poate ajuta cineva cu niste surse de informatii?
Pupici pe burticile cu piersicute!

12 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput