Sarbatori fericite !Piersicute iul-aug 2012 ( 4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

buna seara la toata lumea,

am si eu o intrebare ca sunt fffff speriata: azi m-am simtit rau, greata, ameteli si febra, iar acum pe seara sanii mei super grei si durerosi au devenit nedurerosi nu s-au desumflat, dar nu mai sunt chiar asa umflati si durerosi ca dimineata. ce credeti ca inseamna asta???/ va rog mult sa imi spuneti, daca stiti

si eu am avut la fel: intr-o zi explodau si a doua zi nici nu mi-am adus aminte de ei
eu zic ca nu e nimic ingrijorator

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Si eu zic ca e ok...si la mine variaza, la fel si greturile. Eu as zice sa nu bei, dar eu sunt mai stricta, pentru ca fac si anticoagulant si nu e voie sub nicio forma.

8 saptamani si 3 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, nu-mi revin. Am inceput serviciu si pana-mi intru in mana,cred ca mai dureaza.Dupa atatea zile de destrabalare, e mai greu.Iuli, nu cred ca e nimic si eu patesc uneori la fel.Pe mine aseara m-a durut groaznic capul. Voi ce faceti cand va doare capul?Acum vad ca-mi e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata si La Multi Ani!

Eu iau Paracetamol in cazul in care ma doare capul.E cam apa de ploaie...dar uneori functioneaza.
Eu am baut cate putin vin de sarbatori,asa vreo jumatate de pahar toata seara.
Si sanii mei s-au mai dezumflat,si categoric sunt mai putin durerosi decat in saptamanile 5-6.Asa erau si la sarcin cu fetita mea.O sa se umfle din nou ultima luna .

Eu cu greturile stau la fel.O zi am,doua nu.Am observat ca e foarte important sa nu ramana stomacul gol

Problema mea e ca inca nu am noua saptamani si nu mai incap in pantaloni Cu Timi cam la 12-13 saptamani aveam burtica asa mare.Asa ca azi sau maine ma duc la cumparaturi de pantaloni de gravida,ca tot ce am avut am dat la prietene si eu am ramas cu gol.
Sa aveti o zi frumoasa!

_

Mamica mandra 7+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumesc Kimmy.Am sunat si eu doctorul si mi-a spus ca pot sa iau o 1 algocalmin dar nu mai mult de 1 pe saptamana. Trebuie sa ma duc la ecograf , zilele astea, iar ma iau toate emotiile, de-mi vine sa nu ma mai duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

va multumesc mult de raspunsuri. intr-adevar, acum dimineata sanii sunt din nou durerosi si vinisoarele albastre sunt foarte vizibile. adevarul e ca citesc foarte multe chestii pe net si ma sperii la fiecare simptom pe care il consider nelalocul lui
oricum, azi ma duc la medic sa imi faca eco de 7 saptamani si sper sa fie totul bine.

si pe mine ma doare capul si ma tratez cu comprese reci pe frunte si tample. de obicei cu o punga de gheata din congelator.

Mergi la inceput

IIuli, curaj si te asteptam cu vesti bune!

8 saptamani si 4 zile
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

pt durerile de cap am inteles k rez f bune se obtin cu varza cruda asezata pe frunte, eventual daca nervurile sunt prea dure , incercati sa o mototoliti mai intai si apoi o puneti pe frunte!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

fetelor si eu eram ingrijorata in legatura cu sanii, parca nu ma mai dor ca acum 3-4 sapt., atunci nici nu puteam sa stau pe burta, acum dimineata ma trezesc dormind pe burta. Nu prea imi vine sa mananc, cand ma gandesc la mancare ma ia greata, ieri am si varsat pt prima oara, iar in greutate nu am pus deloc, chiar am dat jos, voi cum stati cu kg?

10+

Mergi la inceput

Ca_mila, nici eu nu am pofta de mancare, si am gust amar tot timpul. Am aceleasi kg, nu s-a miscat nimic...si sper sa ramana asa un timp, ca am ceva kg in plus.

8 saptamani si 4 zile
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput