despre 'badiguarzi vs. mamici'

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Ce e mai josnic decat un barbat care intoarce un pumn unei femei ce l-a palmuit?

O femeie care intoarce o palma unui barbat ce i-a deschis usa.

Capcaune, nu intotdeauna scopul scuza mijloacele. Daca vreun "galant" imi deschide usa, s-apoi ma ia de ceafa si da cu mine afara, ar trebui sa-i zic si multumesc? Cum Dumnezeu sa pretinzi ca vrei sa ajuti o femeie, slaba si neputincioasa, bruscand-o REPETAT? Si daca nu s-a facut mica si umila, si n-a mai si multumit, ripostand (pentru ca o palma de la o femeie este de fapt o insulta, nu violenta, in adevaratul sens al cuvantului), sa-i aplici pumni, asa, din adancul sensibilitatii si marinimiei tale? Macar de-ar fi fost tot o palma, nu pumn!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

femeia nu era nici slaba nici fara ajutor nici fara nimic. neputincioasele stau acasa si isi roaga sotul sa ii cumpere cele necesare.
oricum articolul e scris sa incite, nu sa prezinte realitatea, lauza esti 40 de zile si se recomanda sa nu circuli ( o fi si din cauza sesnsibilatii accentuate in care o atingere poate semana cu o imbrancire ). la 3 luni nu mai esti lauza de mult iar copilul nu a fost atacat in nici un fel, cel putin asta reiese din anunt.

apoi poate si pe baiatul ala poate l-o fi abuzat mama inainte de a pleca la servici, sau nevasta, sau prietena si i-a plecat pumnul inainte de a intreba de a intreba de ce mi-ai dat o palma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

ma rog. fiecare crede ce vrea. oricum eu nu am scris nicaieri cata educatie ar avea. voi ati tras concluzia singure.

sincera sa fiu eu nu intelesesem unde ai lucrat. apoi daca ai lucrat la resurse umane iti inteleg si clampanitul care l-ai pus la sfarsitul frazei tale. trist este ca nu ai realizat lucrand in acest domeniu ca indiferent de tresele, gradele, facultatile unora , acestia ar fi ingropati in propriile gunoaie daca nu ar exista si oameni care sa le arunce .
asta nu ii face cu nimic mai putin oameni.
poti extrapola exemplul meu si poate vei intelege ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Felicitari, Alexia!

Finn Constantine 15.10.2009 si 22+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Articolul este facut sa incite, asta este parerea mea. Eu nu cred ca bodyguarzii care stau si trebuie sa mentina ordinea in farmacii ar face asa ceva...fac un exercitiu de imaginatie si nu reusesc ca asa ceva este posibil. Sa fim seriosi, nici la disco sau in baruri nu sar bodyguarzii la bataie sa imparta pumni si imbranceli, nu mai zic unei mame cu copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Daca tot peculam, poate si bodyguardul ala are copil mic acasa, poate era si el obosit si nedormit. Eu, totusi, personal, nu inteleg notiunea asta de 'lauzie'. Ce inseamna o lauza??? Si eu am nascut si am iesit la plimbare cu copilul de cand avea o saptamana! Si Victoria se trezea noaptea din 2 in 2 ore, pana la 2 ani! si ziua dormea cate 20 de minute. Si asa dormeam si eu. Si nu am palmuit pe nimeni, nici nu mi s-a parut o imbranceala sa fie ami mult decat atat si sa sar la bataie. Daca in locul acelui bodyguard o imbrancea un batran sau un copil? Le dadea si acestora o palma, asa, nu ca violenta, ci ca o insulta? Hai s afim serioase, lauzia asta nu e decat o alta scuza, cum zicea cineva mai devreme, ca si sindromul pre-menstrual. Pai daca eu sufar de PMS am dreptul sa iau la palme lumea pe strada?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Macar de-ar fi fost tot o palma, nu pumn!

Corect, si-n spiritul egalitatii intre sexe. S-ar fi terminat 1-1. Adica jap-jap.
Sau ar fi continuat ad infinitum, jap-jap-jap-jap-jap-jap-jap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Off-topic (cred) asta apropo de persoane lauze, cu sindroame premenstruale, necazuri in familie, etc. Si mie mi s-a intamplat cam asa ceva( dar la mine nu a generat intr-o bataie).
Cu mult inainte de a pleca din tara eram in tramvaiul 46, mergeam spre munca, dimineata, aglomeratie. Statia Lizeanu, se inchid usile, la urmatoarea trebuia sa cobor si deja imi faceam planul cum sa inaintez spre usa...nu era o distanta f mare dar era f multa lume si deja devenise o avntura. In fata mea o persoana in varsta, un barbat. Ii spun: Coborati la prima? Nimic, nici un rapuns. Lansez inca o data intrebarea, de data asta un pic mai tare...-Coborati la prima? Iar nimic. Apoi l-am batut usor pe umar sa-l fac atent lansandu-i aceeasi intrebare. Dl foarte ofuscat:- Dar de ce va grabiti atata, ca abia s-au inchis usile!! Va fac loc, nu va fie teama. Stiu( zic eu, apropo ca abia s-au inchis usile), dar vroiam sa stiu daca(virgula) coborati, sa stiu ce sa fac si eu, cum sa ma strecor. Apoi dl catre ceilalti: Ati vazut, m-a batut pe umar!!1 Parca i-as fi dat cu un par in cap, imi venea sa-i zic: Scuzati-ma dle Brad Pitt, nu stiam ca sunteti dvs.

Sunt anumite persoane care o atingere, oricat ar fi ea de inofensiva li se pare un act de violenta...acum eu tot raman la ideea ca articolul este un pic cam exagerat, dar stiti cum se zice: fara fum nu iese foc sau invers, mereu zapacesc proverbul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.
dar cu toti stim ce nivel de educatie au acesti majoritatea acestor paznici si pe ce criterii sunt angajati.

Citat:
citat din mesajul lui J.D.
normal ca sunt convinsa pentru ca din intamplare am lucrat la hr la o astfel de companie. prin urmare stiu mai mult decat tine sau altii nivelul de educatie si inteligenta al acestor personaje.

pai ori stim cu totii, ori stii numai tu si nu ni-l spui, sic-sic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Stiti si voi proverbul: un nebun arunca o piatra in lac si 10 intelepti nu o pot scoate.

Asa este si subiectul asta. Sophietje a aruncat bomba si voi incepeti sa va paruiti.

Mergi la inceput