Retete Montignac
Raspunsuri - Pagina 6
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by monicaa
SimonaM multumesc frumos de reteta.Am sa incerc in week-end.Pare delicioasa, dar mi-e teama sa nu fie cam grasa dupa gustul meu.Si ulei si maioneza...dar vad eu cum iese si iti spun.
Otilia mie imi iese foarte bun sosul.Pun mai putine mirodenii decat in reteta si completez cu patrunjel.Noua ne place tare mult.Nu stiu cum sa explic fenomenul cu amareala.Poate doar de la oxidare, cand se paseaza ceapa.Alta idee nu am.
Otilia ,
Am facut shi eu sosul ieri shi are intr-adevar o oarece amareala, la care ma ashteptam de altfel (dar am zis sa-l fac ca la carte!), dar este "mincabil", nicidecum de coshul de gunoi .
Spun ca ma ashteptam sa iasa un pic amar pt. ca, din shtiintza mea de (shi nu sunt chiar incepatoare), usturoiul se pune spre sfirshitul mincarurilor, tocmai pentru a evita amareala.
Sfatul meu este sa renuntzatzi la pasatul cu mixerul care mi se pare total inutil, daca tai ceapa marunt este absolut suficient, iar usturoiul sa fie adaugat spre sfirshitul prepararii sosului.
O alta sugestie pentru imbunatatzire: putetzi adauga ardei gras, ciuperci, chiar shi alte legume: dovlecei, vinete (un fel de paste cu legume)
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by teo1970
Sfatul meu este sa renuntzatzi la pasatul cu mixerul care mi se pare total inutil, daca tai ceapa marunt este absolut suficient, iar usturoiul sa fie adaugat spre sfirshitul prepararii sosului.
Eu asa am procedat cand am facut sosul si mi-a placut, avand in vedere ca este dietetic. Intotdeauna adaug usturoiul la sfarsit pentru ca imi place mai mult aroma pe care o lasa asa.
Claudia si Cristi
Albinutzza spune:
Buna ziua tuturor,
Am citit cred ca toate mesejele voastre despre minunata reteta Montignac...si o voi incepe si eu curand. Dar vreau sa stiu despre carte. Vad ca toata lumea vb despre aceasta carte. Unde o pot gasi? Cum se numeste?
Multumesc...va pup
Albinutzza
Androix spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Buna ziua tuturor,
Am citit cred ca toate mesejele voastre despre minunata reteta Montignac...si o voi incepe si eu curand. Dar vreau sa stiu despre carte. Vad ca toata lumea vb despre aceasta carte. Unde o pot gasi? Cum se numeste?
Multumesc...va pup
Albinutzza
Cartea se numesste "Ma hranesc deci slabesc" si se gaseste pe la tarabele de carti. Bafta multa! Te astept la "Cum slabim" ca sa ne impertasesti rezultatele tale sau poate ai nevoie de idei. Vezi ca mai este inca un subiect tot la interzis barbatilor care se numeste "montignac: ce am mancat azi?"
Andreea
PS Si nu in ultimul rand fii binevenita pe
Albinutzza spune:
Vreau si eu sa stiu mai multe despre dieta Montignac, vreau sa ma apuc de ea si nu stiu de unde sa incep. Am inteles ca exista doua faze, dar trebuie sa stiu ce am voie in prima faza.
Cine poate sa ma ajute??? Plsssssssss
Albinutzza
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Androixquote:
Originally posted by Albinutzza
Buna ziua tuturor,
Am citit cred ca toate mesejele voastre despre minunata reteta Montignac...si o voi incepe si eu curand. Dar vreau sa stiu despre carte. Vad ca toata lumea vb despre aceasta carte. Unde o pot gasi? Cum se numeste?
Multumesc...va pup
Albinutzza
Multam de informatii....O sa caut cartea...Dar trebe sa ma apuk de regim cura...si am nevoie de niste explicatii ca nu stiu cu ce sa incep
gata...ma apuk de treaba ...si va
Cartea se numesste "Ma hranesc deci slabesc" si se gaseste pe la tarabele de carti. Bafta multa! Te astept la "Cum slabim" ca sa ne impertasesti rezultatele tale sau poate ai nevoie de idei. Vezi ca mai este inca un subiect tot la interzis barbatilor care se numeste "montignac: ce am mancat azi?"
Andreea
PS Si nu in ultimul rand fii binevenita pe
Albinutzza
Albinutzza spune:
am facut rost de carte, fetelor...asha ca urati-mi succes..cred ca voi avea nevoie...dar e bine ca am o vointa de fier...acum...nu stiu cat o sa ma tina ...si merg si la sala...sper sa reusesc ca am de dat vreo 15kg..ca am nunta in toamna[pop]...fetelor va pup ca trebui sa ma intorc la treaba
Albinutzza
shini spune:
dupa parerea mea cea mai buna reteta montignag:
rosii umplute cu oua
6 oua mici
6 rosii mai maricele
400gr. cascaval
cimbru, ulei masline, sare, piper
tai capacele la rosii, scoti pulpa afara ; presari in rosii putina sare grunjoasa si le lasi sa se scurga. calesti pulpa rosiilor in 2 linguri de ulei 10 - 15 minute, apoi adaugi cimbru si sare dupa gust, putin mai condimentat.
incalzesti cuptorul la 190 de grade, pui rosiile impreuna cu capacelele lor intr-o forma unsa cu ulei si le bagi la cuptor pentru 10 minute.
scoti vasul cu rosiile si presari deaspra putin cascaval,apoi scurgi cate un ou in fiecare rosie (nu-i bai ca da pe afara),adaugi pireul de rosii,pui restul de cascaval la urma pui capacelul si dai la cuptor pentru 15 minute; daca iti plac ouale mai moi, lasi mai putin.
am incercat si merita!
Albinutzza spune:
Gata fetelor...am terminat cu asociatul-disociat...si am slabit 6kg ...acum m-am apucat de Montignac...ieri a fost prima zi...si a fost bine...azi dimineatza aveam un kg in minus.
Intrebari: am mancat ieri de dimineazta un outz fiert tare...iaurt dietetic si branza dietetica...acum mi-a zis cineva ca nu trebuie sa amestec oua-carne-branza? e adevarat?
Albinutzza