Brum.-craciunite N-D 106-Bravo scumpi! Hai Altesa!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut.. eram tare deprimata de dimineata, toata lumea vorbestede impodobit brad, impachetat cadouri, planuri cu familia de sarbatori, la nopi.... totul e pe dos..
am venit de la dr... colul e tot lungutz, si situatie e cam la fel ca la controlul precedent... am facut un nonstres, bebe f bine, la control, se simte ca nu a coborat destul capul, deci nu-s semne de schimbari majore in urmatoarele 2-3 zile, adica macar teoretic... ne vedem marti, daca nu intervin schimbari... dar dr mea pare relaxata, ceea ce m-a linistit si pe mine: concluzia, daca intr-o saptamana nu se intampla nimic, vedem ce facem, acum nu se pune problema de inducere, a spus ca nu baga oxitocina pe colul asta al meu asa cum e acum, nu e o solutie buna, deci asteptam...
asa ca... incercam sa ne relaxam, ne apucam acum de sarmale si piftie, maine ciorba de porc, czonacul si friptura, asa ca facem un fel de Ajun azi si un fel de Craciun maine, ca sa fim toti, caci sotul imi lucreaza pe 25 daca nu nasc... un an cu Sarbatori atipice, dar asta e.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

altesa, da, am luat uleiul alaltaieri, am povestit... de data asta, nu a mers prima data a mers perfect, dar uite ca depinde de organism, nu reactioneaza mereu la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna,

Am intrat special sa scriu pana nu uit despre cea mai buna crema pentru sani/mameloane: crema cu lanolina pura Lansinoh. Ma gandesc ca informatia poate prinde bine cuiva. Desi cred ca s-a mai discutat, deci confirm, nici urma de ragada.

Va pup! Hai Luny si Altesa!

Mergi la inceput

si eu mi-am cumparat Lansinoh, iar azi am luat lanolina pura!! e f ieftina, la farmaciile ce au laborator si prepara.. e baza oricarei creme, gasiti sigur..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

abia astept s-o comit diana

luny eu zic sa stai linistita caci bebe a venii cand va vrea el si oricum nu ai trecut de 40 de saptamani nu?

fetelor imi explicati si mie cam cum arata ragadele astea ca am impresia ca eu deja am sau nu apare decat dupa ce alaptezi?

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna fetele
in primul rand vreau sa urez bun venit bebelusilor si felicitari mamicilor ce au nascut..se tot mareste lista noastra si mai avem putin si predam stafeta
noi ne acomodam cu bebelina mancacioasa, a primit lp praf ca nu aveam lapte dar acum incercam sa reducem doza si sa alaptam exclusiv la san
la controlul de 2 sapt aveam 4300g ( la nastere 4200g si la iesire din maternitate 4030 g) si am crescut cu 1.5 cm
se pare ca au aparut si colicii..avem program dupa baita si pana la 3-4 dimineata nu dormim..ii dau infacol..dar ma doare sufletul cand o vad ca se chinuie saracuta
o sa incerc zilele astea sa pun si poze pe picasa

daca nu mai reusesc sa intru, va urez de acum sa aveti un craciun fericit, implinit, cu liniste si multumire in suflet si mosu' sa va aduca cele mai frumoase cadouri

luny nastere usoara si un bebe sanatos
eu zic ca a vorbit cu mosu' si vrea sa iti faca o surpriza de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Un Craciun luminos, cald, senin, asa cum vi-l doriti!! Sa va aduca Mosul de toate, materiale sau spirituale!!

in al 9-lea cer ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi,toate mamicile si burticile care au mai ramas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Un Craciun fericit va doresc, alaturi de cei dragi! Sa va aduca numai bucurii si impliniri![pup]

Diana ,multumim de sfat! Am iesit astazi afara si am fost foarte multumiti ! Pitica a stat cuminte si a dormit!

Altesa si eu sunt de acord cu fetele,,,,sigur vine bebele pana de revelion....sa fiti sanatosi si sa va bucurati!

Andreea Mami fericita de Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Buna seara !
Felicitari fetelor care au nascut iar celor care urmeaza sa nasca le urez o nastere usoara, usoara si bebelusi sanatosi!

Acum sa vb putin despre noi: Ares al meu este un bebelus perfect , cuminte, se trezeste singurel din 4 in 4 ore, papa si apoi din nou la somnic. Pana acum am scapat de colici si tare sper nici sa nu apara...
Bebelusul este hranit exclusiv la san si vad ca ii merge tare bine, pentru ca s-a nascut cu 3650 de grame, a iesit din spital cu 3530 de grame, iar la 2 saptamani avea 4110 grame si e mai inaltut cu 2,5 cm.
Zilele astea sper sa revin cu povestea nasterii, care a fost o experienta extraordinara, am trait sentimente unice.
Va pup si sa aveti o seara buna!!

Mergi la inceput