Brum.-craciunite N-D 106-Bravo scumpi! Hai Altesa!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pfaaaa, cata treaba pe mine in dupa masa asta... acum am terminat de invelit la sarmale, nu mai pot sa stau dupa ele sa le pun la cuptor, asa ca maine dimineata... piftia e gata si rulada de carne la marinat.. asa ca am decis : azi a fost Ajunul, maine va fi cRaciunul ptr noi.... asta e, sarbatori atipice dar de neuitat, anul asta..
altesa, am ticker si da, am trecut de 40 saptamani, cu o zi deja.. la Matei am nascut la 40s3z..
va multumesc ptr sustinere, inseamna mult!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_mammy spune:

Buna seara mamici si viitoare mamici sau buna dimi, daca ar fi sa ma iau dupa ora
Dau chiar si o , poftiti va rog

Tocmai a terminat Mosu'de impachetat cadouri, asta dupa ce toata ziua a trebaluit prin bucatarie: sarmalute si racitura si binenteles hranit bebe, citit povesti, cantat colinde...cred ca maimutelul meu se amuza tare...cand am treaba atunci are si el perioade de veghe luuungi, cat postul . Aaaa...apropos, voi va confruntati cu sughitul? Bebe in fiecare zi sughite si trece greu si nu fara laptic. Asa mila mi-e de el, are o privire nedumerita si disperata in acelasi timp, micutul. Sughitul apare chiar si la o ora dupa masa...

Ooka, am activat PM, daca poti sa-mi trimiti user-ul si parola pentru acel cont comun de foto . Mercic!

Luny, Craciun ferict maine si asteptam pe bebe sanatos si mancacios!!!

Acum o sa merg si eu la , ca acushica imi da desteptarea fii-miu
Pupici

happy mammy :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna dimineatza, Craciun fericit de la noi! si cafea
Happy, sughitul este normal, este cel fiziologic ca si in burtica, semn ca plamanii lucreaza! lasa-l in pace ca trece de la sine, chiar daca dureaza mai mult, nu-i sa lamaie in niciun caz, vei auzi multeee sfaturi destepte..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Luny, si eu am nascut la 41 saptamani. Recomand rabdare, altceva nu prea ai ce face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

azi a plecat sotul in misiune speciala: sa cumpere lansinoh si se uitau aia de la farmacie la el ca la ozn-uri cand ii intreba. Unde ati gasit? In vreun lant de farmacii anume? Aici la constanta nu am gasit. Eu inca mai am ragade.

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Cristineescu, cred ca trebuie sa ceara pur si simplu lanolina pura, nu conteaza ce marca. Eu am cumparat Lansinoh pentru ca imi dadusera niste esantioane in maternitate, am incercat, mi-a placut si am cumparat. Costa 15 euro. Dar cred ca aceeasi treaba ar fi facut orice crema cu lanolina pura.
Poate iti raspund fetele din Ro prin ce farmacie poti gasi. Zicea cineva despre farmaciile care au laborator propriu si prepara creme.
Oricum, eu sunt foarte multumita. Am experienta copilului mare alaptat cu ragade groaznice care nu treceau cu Garmastan sau Bepanthen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

drgelor am intrat si eu sa va urez Craciun fericit si imbelsugat si bebei sanatosi.

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Ela82 felicitari pt bebe, sa ramana la fel de cumintel si asteptam si povestea voastra

Luny si Happy_mammy va rooog , trimiteti-mi si mie niste sarmale, ca anul asta nu le-am mai facut si mi-e asa o

Va multumesc in pentru urarile de sarbatori, sa aveti parte si voi de un Craciun vesel, fericit si cadouri multe

39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Craciun fericit! Sper ca ati fost cu totii cuminti si v-a adus Mosu cadouri care mai de care!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si38+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si Mos darnic ptr puiutzii vostri!!!
www.youtube.com/watch?v=WK9k359xN_0&feature=related" target="_blank">CRACIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput