Craciun Fericit strumfi &prichindei iul-aug'11(31)
Raspunsuri - Pagina 5
lisssa_ana spune:
Ai de mine...de mult timp de cunoastem , a trecut f repede timpul.
Ilida, anul trecut aveam vreme
deci, meniul:
-vinete
-salata boef
-racituri
-rulata de piept de pui cu ciuperci
-catabos si carnat(sunt facute deja)
Supa de gaina
Friptira de porc la cuptor cu cartofi aurii si muraturi puse de sotior
prajituri:
-dobos
-albinuta
-cuburi
-salam de biscuiti
-praline de ciocolata
cozonac mac si rahat si saratele :D
gata!
Maine incep cu blaturile la prajituri si cu pralinele, vineri, salamul de biscuti, fierb carnea pt supa, coc vinetele si samabta restul
oricum mai mult vom fi plecati de sarbatori
Va dati seama ce cu capu' sunt ca eu de acum imi fac meniul pt ziua Anei care va fi la sf lui ianuarie. Inclusiv imi imaginez tortul.
Sa revenim: Filp tuseste dragul de el, mi se rupe sifletul sa il vad asa, Ana tuseste si ea. Bine ca n-au febra. si gata ...nu o mai duc o perioada la gradi, macar pana face F 6 luni
Va
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
ilida spune:
Merci Betty O sa ma mai uit si la poza de anul trecut, poate-mi vin si mie idei :)
Sanatate puiutilor!
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana Eu personal cunosc copil care la varsta de 1 an statea si construia cate 1 ora... Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011) |
pe vazute sau pe auzite?
adra_bell spune:
Eva a mers la un an si doua luni. Pentru mine mers inseamna cand deplasarea se face preponderent in picioare, nu cand face primii pasi suspendata de manute. In parc, toate aveau copii care mersesera de la 7 luni, 9 luni...
Cand avea Eva vreun an si 4 luni, mergea deja bine si se uita o mami cu un copil in brate la ea. Pana la urma, mamica mi-o lauda ca ce bine merge, bla, bla, si intreaba timid cat are. Si se vaita apoi ca vai, al ei are un an si o luna si inca nu merge. Cand i-am spus sa stea linistita ca a mea a mers la un an si doua luni s-a luminat toata, mi-a multumit, ca era f ingrijorata, ca lumea ii tot spune de copii care merg de la 9 luni, 7 luni, tropaie in utero inca:D
pufi79 spune:
Cu intarziere spun La multe lunite strumfitelor, sa cresteti mari, sanatoase si voioase !!!!
IMOGEN-TARA de mihahegarty
ANASTASIA de al3xutza_81
ANDRA de lushk
MARIA-ANTONIA de oana.irina
MARIA ALEXANDRA de crudiutalida
Numai d-soare nascute in zilele astea
pufi79 spune:
Mamutz acum am inteles
Eu am oale de inox (n-am stiut ca nu sunt potrivite ptr bebei ), un set de 3 marimi diferite si una de email. am facut colectie. Castronelele sunt PBA free si merg bagate la sterilizator cu abur insa de vreo 2 saptamani le-am inlocuit cu castronel de sticla pe care-l fierb, lingurita este de silicon, o spal cu detergent de vase si-o clatesc f bine cu apa fierbinte. Biberoanele le sterilizez dupa fiecare folosire iar suzi la fel.
Insa din proprie experienta iti spun ca iti mai trece cu timpul febra sterilizatului, cand am inceput diversificarea stergeam cu otet toata ziua dulapurile unde puneam fructele, fierbeam tot, eram in stare sa fierb si fructele , acum insa m-am potolit, mai ales ca baga-n gura tot ce prinde si n-am cum sa fiu pe faza in fiecare secunda si sa sterilizez tot tot.
Acum de ex a facut o pasiune ptr tastatura sau calculator de birou, toata ziua vrea numai cu ele , am bagat otet in ele la greu pana m-a vazut sotu' si m-a certat ca le stric .
pufi79 spune:
Miha ti-am luat locul
Anca sa-ti fie de bine tunsoarea , stiu ca ai parul lung, cum te-ai tuns?
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata, ma duc sa ma apuc de strans prin casa.
Gliana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LORIALEX La multe lunite speciale pentru zambareata Imi !!! Sa ai un prim Craciun minunat alaturi de cei care te iubesc atat de mult Loredana mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011) http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png |
Cu intarziere cer scuze urez la multe lunitei dulcei Imogen. .te pupa Eric si Giulia
Gliana spune:
ANDREI-PATRICK de alexad77 - 22 iunie
MARIA-ANTONIA de oana.irina - 22 iulie
MARIA ALEXANDRA de crudiutalida - 22 august
multa sanatate