Craciun Fericit strumfi &prichindei iul-aug'11(31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Ilida, nu cred ca este o problema si eu m-am ingrijorat si am inebunit mamicile pe care le stiu.Si sa stii ca una din ele mi-a spus ca prima rostogolire a facut-o la 6 luni jumatate, alta ca de la 2 luni ...deci ai rabdare.Eu am tot facut exercitii cu ea...m-am stresta mult.Nu stiu daca de la exercitii(ca la exercitii cum o imping spre burta, opune rezistenta si se impinge pe spate), deci clar nu vrea pe burta.Eu chiar ma gandesc ca a ajuns accidental...Uite dupa ce m-am ghidat eu cand i-am facut rostogolirea http://www.youtube.com/watch?v=fAQpdlidKbw.Poate pune si Roxiii filmuletul si vedem mai multe.

Mai imi psunea o mamica in parc ca puiul ei s-a rostogolit pe la 3 luni si de atunci nimic si are aproape 6 acum.Deci bebei si bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

La multe lunite Imi si
Reteta de care ziceam e apropiata de cea a Loredanei
http://www.justlovecookin.com/2010/12/filet-de-porc-la-wellington.html, dar am inlocuit porcul cu vita.

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Nu se deschide pagina!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

www.justlovecookin.com/2010/12/filet-de-porc-la-wellington.html" target="_blank">http://www.justlovecookin.com/2010/12/filet-de-porc-la-wellington.html
sper ca am reusit

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Acum se vede, multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

La multe lunite speciale pentru zambareata Imi !!!

Sa ai un prim Craciun minunat alaturi de cei care te iubesc atat de mult

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

cred ca o sa incerc si asta daca gasesc sparanghel si nuci caju la Bistrita
www.justlovecookin.com/2011/05/roast-beef-gatit-in-marsalaumplut-cu.html" target="_blank">http://www.justlovecookin.com/2011/05/roast-beef-gatit-in-marsalaumplut-cu.html



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Mamutz eu am sterilizator Avent si nu folosesc nimic detergent sau vreo substanta ci pun numai apa si atat si o data la 2 saptamani fac un circuit cu un pliculet in care banuiesc ca e detergent apoi mai fac in circuit ffara biberoane doar cu apa si apoi o iau de la capat cu biberoane doar cu apa..nu sunt de acord cu substantele bagate in sterilizator.

Oricum nici eu nu sunt de acord cu exageratul in privinta curateniei dar si eu sterilizez biberoane, suzete , lingurite dar castronasele le spal numai si le tin la sfarsit sub jet de apa fierbinte...oricum nu o pot tine on glob plus ca vreau sa cred ca nu exista microbi asa periculosi in casa mea...adica trebuie sa se obisnuiasca si ea usor usor .
Cat despre oale sincer am avut intentia de a cauta imediat oalele de care ziceati...dar mi-am pus frana ...i-am luat 2 olicele din inox in care voi gati numai pt ea si atat...eu am fost crescuta cu oale din inox si pe alocuri din pamant si nu am inghiti nimic, nu s-a desprins niciodata nimic peretii oalei...nu am patit nimic
Sunt de aord sa profitam de noile informatii, sa nu facem greseli majore care se faceau inainte de multitudinea asta de i formatii dar sincer nu cred ca o pot tine intr-un glob in care va manca numai alimente sanatoase, in oale corecte in modul cel mai corect
Important este sa reusesc sa ii creez obiceiuri sanatoase...restul...cine stie peste cativa ani in ce oale o sa mai mancam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida si eu zic ca nu e stres pt asta. Uite, Ana, s0a rostogolit prima data din gresala la 3 luni fara 4 zile, era ziua lui Cristi si de aia tin minte. S-a intamplat 1 data si pana la 6 luni...NIMIC!!! Ai avzut-o acum si tu cum e, deci nu vad nici un motiv de stres.


Imi, la multe lunitze!


fetelor, trebuie sa ne relxam, sa ne bucuram de timpul acesta pt ca zboara. sa incercam sa nu ii comparam, fiecare e diferit! Conteaza ca sunt sanatosi. Multi vor merge la 10 luni, unii chiar mai repede, altii vor porni pe la 1 an si cateva luni, asta nu va insemna ca e ceva cu ei. UNii se dezv locomotr mult mai repede dar poate nu sunt la fel de priceputi sau migalsi ca altii. Eu personal cunosc copil care la varsta de 1 an statea si construia cate 1 ora...Ana a mea NUUUUUU!!! Ea strica ce contruia baiatul si o lua la fuga.
Copii si copii




Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

La multe lunite Imi, felicitari pentru primul zambet care a facut o atat de fericita pe mami
Anca, si noi suntem dependenti de suzeta, nu doarme fara ea, nu m as fi gandit sa procedez ca tine
Anda, felicitari
Ilida, se pare ca astia nascuti pe sase iulie sunt mai lenesi, nici al meu nu se omoara cu activitatea fizica, eu zic ca seamana cu sotul meu Incearca sa il intorci, sa il masezi, sa faci un pic de gimnastica cu el, Anda link ul acela eu nu am putut sa il deschid
Sa ii lasam in ritmul lor, sunt sigura ca pediatra ar fi vazut deja daca ar fi fost o problema. Fetita mea avea hipotonie si pediatra a remarcat asta de cand avea o luna.
Alina, miamm ce bine arata reteta …
Nici eu nu mai sterilizez de cand am inceput diversificarea
o seara linistita tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu sunt harnica azi, fac saratele de abia astept sa le scot din cuptor

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput