Craciun Fericit strumfi &prichindei iul-aug'11(31)
Raspunsuri - Pagina 2
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufi79 Mamutz la maternitatea din Bv se sterilizau biberoanele cu cloramina B, stiu ca se gaseste in farmacii sub forma de tablete si e ca o sterilizare la rece insa nu stiu sa-ti dau detalii. Zic eu totusi ca e mai sanatos sa nu exageram cu sterilizatul, sa-i lasam sa-si creeze niscaiva anticorpi, mai ales ca Bobo se indreapta vertiginos spre 6 luni cand teoretic sterilizarea e mai light. mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi |
dar eu nu vreau sa sterilizez cu substante deloc, vreau sa bag ce e posibil la sterilizatorul cu aburi.
mamutz spune:
Lissa draga, pana sa ma prind eu ca ramurica cu miros de brad era capitol nou, am scris de zor la capitolul inchis.Am zis eu ca sunt varza. Multumim.
mamutz spune:
citat din mesajul lui pufi79 Roxi nu-ti fa griji ca Alexia nu sta inca in fundulet, are tiiimp. Teortic pana la 8 luni, chiar azi am citit, dupa poate reprezenta o problema. Edu abia de 3 zile sta singurel, acum vrea numai in fund . Cum stati cu renovarea? Multi pentru amandoua. mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi |
L-am vazut in poza, imi e asa de drag de el. pup baiatul mare.
anca-28 spune:
Sa va povestesc ce am patit eu ieri: pe la 11 Natalia obosita si eu dau sa o pun la nani, cand observ ca nu gasesc suzeta si dai si cauta si cauta pe dupa pat,patut pe sub mobila prin bucatarie si suzeta ioc. Natalia deja plangea eu cautam de zor suzeta, pana la urma am luat o tetina si i-am pus o batista in ea ca sa nu traga numai aer si pana la urma a adormit, pe mine m-au trecut toate transpiratiile cautand suzeta. Cand s-a trezit am imbracat-o si am fost sa cumparam suzeta si am luat 2 sa avem si de schimb.Si i-am luat si o agatatoare sa ii prind suzeta de haine. Nici acum nu am gasit vechea suzeta.
anca-28 spune:
Azi am fost la coafor, m-am tuns si mi-a promis coafeza ca imi face rost de ceva tratament pt caderea parului in vateva zile(nu avea azi).
ilida spune:
Salutare gasca vesela!
Mai dar ce gospodine sunteti, va felicit ca aveti timp, putere si rabdare sa trebaluiti si sa gatiti atata! Si mai si scrieti de umpleti forumul :))
Eu habar nu am ce o sa gatim de sarbatori, ca nici timp sa facem cumparaturi nu gasim, dar de cadouri pt noi parintii!
Mi-a ramas in minte din capitolul precedent ca Miha vrei sa o faci oco-lacto-veg pe Imi. Stiu ca nu mi-ai cerut parerea, dar eu zic ca cel mai bine o lasi pe ea sa decida. Si noi ca oameni mari vrem sa avem multe optiuni si apoi sa hotaram noi ce vrem din acestea, nu sa fim fortati sa facem ceva, sau mai grav, sa ia altii deciziile in locul nostru! Imi amintesc cum ma intrebau in spital,la fiecare schimbare de tura daca vreau sa il circumcid pe bebe, si cum de fiecare data le spuneam ca nu, ca e o decizie pe care daca vrea o ia el cand va fi mare.
Mai vreau sa o felicit pe Anaemi pt anii impreuna sarbatoriti. Sunteti o familie foarte frumoasa, parinti tineri, copilasi minunati. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa va leganati si nepotii!
Anca ce inventiva ai fost cu tetina! Eu am cumparat 5 suzete - pe niciuna nu o vrea puiul meu! Isi mananca mainile si paturica pufoasa
Citeam despre progresele bebelusilor vostri, va felicit, cred ca sunteti tare mandre. As vrea sa spun si eu acelasi lucru dar in ultima luna nu am vazut nici un progres. Chiar sunt ingrijorata de-acum. Nu face eforturi deloc ca sa progreseze, nu are curiozitati si ambitii. Nici un rostogol, pe nici o parte, nici un ridicat in fundulet. Nici pe burta nu ii place sa stea, dar sa mai faca pasi sau sa se miste (cum am vazut la Filip de Betty). Asa ca m-a apucat depresia, desi stiu ca nu trebuie sa compar. Dar chiar nimic nou intr-o luna???? Mai ca-mi vine sa-l duc la doctor, desi astia nici nu-l vor baga in seama. A, si isi freaca nonstop talpile picioarelor, e singura activitate pe care o face constant. O fi semn de ceva?
navicula spune:
La multe lunite Imi si
Reteta de care ziceam e apropiata de cea a Loredanei
http://www.justlovecookin.com/2010/12/filet-de-porc-la-wellington.html, dar am inlocuit porcul cu vita.
anca-28 spune:
citat din mesajul lui ilida Anca ce inventiva ai fost cu tetina! Eu am cumparat 5 suzete - pe niciuna nu o vrea puiul meu! Isi mananca mainile si paturica pufoasa din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
pai eram disperata, nevoia te invata de toate