Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Sau poate niciunul dintre cei doi www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Asta ar fi chiar culmea!:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Cuscra, felicitari pentru cuminteznie si...vigilenta!
Oare, de ce s-o fi dat Anca la fund???
Ilinca_M. spune:
Vizionat si pozele novusiene!
Ei, am vazut azi filmuletul de la "serbare". Prima parte chiar a fost in asteptarea Moshului, fara Mosh iar Sophia statea calare pe fotograf...ca asa vroia ea!! Nu de frica, nu de spaima:))) Deci toti copiii in costume de moshi pe scaunele iar Phiphi in partea opusa, in bratze la potograf, canta si ea (m-am shocat, n-am mai auzit-o:)) si batea din palme:)). Mai era un baietel blondin superb care era spargator de reguli, tzopaia, dansa, fugea, in rest toti erau regulamentari:)))) Au fost ceva tentative de recitari, vreo 6 copilasi au fost chemati pe rand in fatza, si ajutati de educatoare sa ingaime ceva, dar niciunul de talia recitatorului-enjeniur!!!
Eeei, dar cand a intrat Moshul, alta poveste...bai, a intrat unul facand pe matusalem, batzaindu-se din toate incheieturile zici ca avea Parkinson (de-amp...ea regie!!) si am vazut reactie Sophiei in direct: a fost terifiata, nici pretinu' fotograf n-o putea calma!!
Mai era o fetitza ce se zguduia de plans, dar pe scaunelul ei, biata, nu se misca. Si un baietel care iar plangea si se zbatea ca nu vroia sa se apropie de mosh.
inapreda spune:
Tre' sa merg dupa cumparaturi, de-ale gurii, de asta data. Va dati seama ce-i in Kaufland asta seara?
N-am deloc chef; Ian inca doarme; vreau sa-i spun lui JAmbo sa stea acasa cu Ian, ca nu are rost sa srtesam inutil copilul; eventual, sa vina dupa mine; tre' sa-mi mai iau si o crema; azi, s-a masat Ian si s redecorat peretii in baie cu crema mea de fata Vina, evident a mea, ca am lasat-o in raza lui vizuala cind stiu ca e innebunit dupa "cheme".
Si mai tre' sa iau 2 cadouri pentru 2 copii; sintem invitati la ziua unui pushti de 4 ani luni; voi cum procedati cu cadourile? in sensul ca la fratizor ce cumparati? nu am cum sa iau kestii asemanatoare pentru ca fratele are 9 ani. In plus, Jambo considera ca doar cel mic tre' sa primeasca un cadou consistent pentru ca e ziua lui iar celui mare sa-i luam...dulciuri Voi cum procedati? Mie mi se pare "bine" sa-i luam si celui mapre macar o carte/un puzzle/un joc, habar nu am ce-i preocupa la virsta asta.
inapreda spune:
Cuscra, ca ai adus iar vorba de serbare, imi permit si io sa ma pronunt: io mi-s anti-serbari; sau, ma rog, anti-serbarile "clasice" pe care le-am vazut eu in ultimii 9 ani! Nu detaliez ca nu vreau sa creez polemici.
Ilinca, vreau si eu filmuletz cu Sophia cintareata!
novus spune:
Inapreda, si eu i-as lua fratelui mai mare ceva cadou nu dulciuri : puzzle cred ca sigur e o alegere buna !
Ilinca, tare Sophihi !!vrem s-o vedem !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Cu Anca m-am mail-uit ieri si probabil o sa intre ea si pe aici , era ok acum dar in wkd cu Moeciu avusese ceva probleme cu Vero si de aceea nu a mai venit, detaliaza ea cand intra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Filmuletul e pe dvd si are 16 minute, habar n-am cum sa selectez secvente si nici cum sa le incarc
Am pus ceva poze pe FB; Olishka, sa te uiti sa vezi ce rochie dragutza are Phiphi. Novus, uita-te si tu de pe profilul lui Pisi pana incarc pe webshots.
Ilinca_M. spune:
Novus, ai avut dreptate: nici una din "moashele" de azi nu era cea "oficiala"!!! Haoleeeu, ce cuminte am fost...da' Moshu meu "veritabil" inca ma ocoleshte! :)) Deci nu-s inroshita pe lista, alarma falsa ca la cuscra!!!
inapreda spune:
Ma intorsei "victorioasa" -adica obosita si siktirita!- de la Kaufland, intru sa vad cum mai sta "lumea" cu "moashele" si...o singura postare????
Ma duc sa fac curat in baie