"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Lali_mete spune:
La multi ani frumoasa Ariana,sa te faci mare si isteata,norocoasa ,sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume , si de oameni buni pe langa tine!!!
Mady cu mare placere! Asa ii fac si eu la sot cand e curios de cate cineva,ii arat poze de pe fb,gmail... va stie pe toate care aveti poze puse prin diverse locuri.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
getik1 spune:
buna dragelor
azi va cinstesc cu tot ceea ce va doriti voi
noi azi nu o sarbatorim pe ary decat eu cez, clau si danu baieti nostri de incredere. Ma doare sufletu dar sunt fortata de imprejurari sa fca asa cand o sa am puterea o sa spun si de ce.
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
La Multi Ani mezina noastra !!Sa cresti mare Ari,frumoasa,cuminte si desteapta.Sa asculti de mami si tati si tot ce vrei tu in viata sa ti se implineasca
lavi hai ca m-ai facut sa rad de dimineatacu oita barsana
lali oooo,asta e ditamai carnatul
Oarecum am reusit sa recuperam din date,nu 100% dar pe aproape.Adevarul e ca atunci a zburat timpul asa de repede,parca prea devreme s-a lasat seara.
Daca mai tot sunt "binevoitori" care nu stiu decat sa-si dea cu parerea fara ca sa stie adevarul,eu propun sa le dai nr. ei de telefon si daca tot sunt asa de interesati,sa o sune sa intrebe de sanatate.Urata vorba,auzi ca nu ati avut voi grija de ea.Dar e hapandicapata de nu gandeste?e ca un animal caruia tu ii hotaresti destinul,sa ii spui cand sa stea la locul lui si cand sa se dea in spectacol pentru amuzamentul celorlalti?Am si eu astfel de cunostinte care m-au facut direct responsabila de la 12 ani si pana dupa ce m-am maritat de soarta surorii-mele.Pana m-am razvratit intr-o zi si i-am luat la rost..daca sunt atat de interesati de viitorul ei,sa puna mana sa o ajute cu ceva..un sfat,ajutor in casa si ce mai vor ei.
Te inteleg foarte bine si sa nu-ti fie rusine pentru asa ceva.A fost decizia ei.Tu esti cu prea mult bun simt ca sa rispostezi si de aceea isi permit sa-si spuna asa ceva.ca de vorbe urate o sa ai parte chiar daca faci bine,chiar daca faci rau..ca asa e lumea..rea
Cred ca Paulica a fost incantat de cadourile de la Mos ca altfel nu s-ar mai fi jucat cu ele.Uneori cred ca noi ca parinti avem asteptari prea mari de la ei.
mai fetelor,toate puneti poze pe FB,aici nu mai vreti deloc?eu una fug de FB-ul ala a dracu de tamaie si nimic nu ma va convinge vreodata sa-mi fac cont pe el su pe orice alt site de socializare cum ar fi hi5 sau ce o mai exista
mady arunca fata si tu o poza aicea cu flacaii tai si cu pomul ala care nu o mai duce pana la anul.dar din ce spui tu,a fost un craciun foarte frumos la voi,cu casa plina si voie buna
alina am vazut pozicilefataaa,la voi e forfota continuua dar ced ca e tare placut.
Lasa ca a "gustat" si fina de dulce
cuscra plimbareatoooooooce distractie pe capul tau.vazi sa nu uiti de pozici de acolo sa ne arati si noua cum ati petrecut
sori o sa intru un piculet mai tarziu pe mail sa ma uit
danami ma bucur ca ai intrat
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
La multi ani Ariana, sa cresti mare, frumoasa si isteata. Sa-ti bucuri parinti in fiecare zi. Iar voi parinti sa fiti mandri de ea.
nu stau ca-i pe picior de plecare..poate am timp mai tarziu sa intru .
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
ARICICA, MITITICA, eu iti doresc sa fii sanatoasa, sa fii cuminte si sa ai numai bucurii si realizari in viata! Pentru parinti: sa fie sanatosi, sa te creasca frumos si sa-ti ofere pe langa dragostea lor imensa... si un fratior/surioara ]
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
emanouela spune:
neata
La multi ani! Aricica, sa cresti mare si sa fii fericita
noi ne pregatim de plecat, is oleaca intoarsa ca s-a sucit fratemiu si acu tre sa caut alta masina, etc
va pup si Un an nou fericit
degeaba te pacalesti singura Mada si incerci sa ne pacalesti si pe noi...la urma urmei e treaba ta, copilul tau, familia ta, faci ce vrei. eu una am obosit sa incerc sa te fac sa vezi ca nu e bine ce faci, am obosit sa-ti citesc monologurile, am obosit sa-ti citesc laudele pe care ti le aduci singura, sa citesc cum te zburlesti daca cineva nu e de acord cu tine. sper sa nu incepi iar sa-mi zici ca am ceva cu tine pt ca stii bine ca nu e asa, nu te cunosc, nu ma cunosti.....doar ideile, postarile tale imi strica dispozitia uneori. Sanatate si an nou bun!
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
DanaMi spune:
La Multi Ani Ari !!!
Hello ,
Raducu iar face febra , sper sa fie de la dinti si sa nu-I creasca sa ne apuce anul nou prin spital. Ma bag la curatenie ca e casa vraiste.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani Ariana! Sa cresti mare si sanatoasa!
Eu am a-3-a bucata copil cu febra si de dimineata am avut privilegiul sa am 2 deodata fierbinti: Matei si Maria! Sunt turmentata. David a inceput aseara sa planga ca vrea la bunici. S-a linistit cand a vb cu ei la telefon. Acum zice ca mergem cu masina la bunici, maine, dar mai intai punem benzina! Sper sa le treca pana de Rev!
Danuta sanatate! Uite ca si noi in aceiasi oala suntem!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lavinia.p spune:
Buna dragele mele!
La multi ani Aricica scumpa, sa cresti mare si sa fii sanatoasa sa-ti bucuri mereu parintii. Pupici multi si distractie placuta
Cris stiu asa este de aceea nu pot sa ma despart de voi...tu cand mai pui niste pozici cu voi ca mi-e dorrrr
Lali ma bucur ca a trecut perioada neagra si ti-ai dat drumul la scris noi doua si Picky suntem asss in autostrazi...vai ce as manca si eu acum un kebab mi-ai facut pofta...ms de sfat acum stau bine carlionti a doua zi, ieri mi l-am strans cu o agrafa in spate ca eram prea oita iar acum sunt ok, am sa incerc si varianta zisa de tine dar dupa sarbatori ca sa nu-mi bat joc de capul meu chiar de Rev, sa ma prinda asa si anul viitor, multu si de compliment esti o draguta...apropo ti-am zis ca am o clienta care seamana foare bine cu tine, cand vine la banca mereu ma sochez cand vad ce bine seamana cu tine si ma gandesc la voi, poate intr- zi o sa-i fac o poza dc imi da voie sa-ti arat...am citit despre surioara ta mai mica, imi pare rau ca nu ati reusit sa va vedeti de sarbatori, stiu cum e si eu ma simt uneori trista in ceea ce o priveste pe sora mea dar din alte puncte de vedere, dar trec cu timpul sper. ma bucur ca si-a mai dat drumul si Paul si va imita la fel face si Rares si si eu sunt incantata la maxim cand il aud. Va si nu mai fii trista ai acolo persoanele cele mai importante in viata ta pt care sa fii fericita mare
mady am vazut pozicile pe FB cu ei sunt adorabili, iar Mihai are niste ochi de or sa moara fetele dupa el cand va fi mare, ambii defapt vor face ravagii[:D}
Alynta sanatate multa la copii
Emoo sa te gandesti si la mine cand mergi in club, distractie maxima La multi ani si voua si un an nou fericit in care sa aveti impliniri, bucurii si sa fiti sanatosi cu totii si drum bun si distractoe placuta!
Sori foarte scump Razvanel, e foarte inteligent si imi place tare tare mult de el si ce de cadouri a primit si ce incantat a fost..Sori zi-mi te rog de unde ai luat biroul este superb, noi inca nu i-am luat la Rares am lasat pe ianuarie si as vrea tare mult sa-i iau si eu unul la fel
Dana ma bucur ca ai mai intrat sa ne spui despre voi, imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sanatate multa multa si te mai asteptam si cu pozici cand ai timp. Deja umbla Raducu ce mai trece timpul Va
Mady e nasol la servici pe ultima suta de metri azi nici noi n-am avut asa multi clienti si m-a lasat sefa acasa, numai bine ca imediat ma pun pe curatenie. Pup si sa treaca timpul rapid!
Cris asa am si fost , eu o sa descarc niste poze dar dupa Rev si am sa le pun si aici
DanaMI, Alynta sanatate la copii.
Va ma duc si eu la curatenie, ne auzim mai incolo!
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
anna-mama spune:
La multi ani, papusica Ary! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Getik, sa va traiasca si sa va bucurati de ea o infinitate de ani!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR