"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
In ultimul timp a avut ceva,nu stiu ce,care m-a facut doar sa citesc pe forum,sa mai scriu doua cuvinte si sa ma opresc,parca nu mi-am gasit timpul,nu mi-am gasit starea necesara sa scriu,asa ca acum le-am cautat pe amandoua,le-am ciufulit bine, si iatama,is aici!
Cris multam de cafea,azi-noapte am jucat remi pana la ora 2 ,asa ca in dimineata asta iau o perfuzabila rapid,derect in vena!
Ai recuperat datele alea pe care le stersese Miruna? Si eu voiam sa iti scriu atunci ca ei nu fac cu intentie si ce e interzis e si mai tentant de o mei de ori fata de ce e la vedere. Eu am cam reusit sa trec peste fazele astea dar inc mai am de lucru la joaca violenta,ai vazut si tu.Inca imi ies din pepeni cand din joaca impinge,il distreaza cand se dezechilibreaza cineva iar eu mor de inima. Eh,ar ma educ eu si acolo,sa nu ii mai plesnesc pampersul cand impinge pe caeva,ci sa il iau in brate sau sa il pedepsesc altfel. In parc e mai usor daca face asta,ca ne strangem jucariile si in casa,dar de la tine inca nu voiam sa plec!
Simina te mai pup inca o data, imi pare asa de bine ca ca Andutu' va avea un fratior sau o surioara de parca as mai avea eu un bebe ! Mie mi-a placut tare mult perioada sarcinii,la ambele sarcini,asa cu tot cu greturi,rau,pofte(daaa,am avut niste pofte la fata de imi lasa gura apa acum pentru prajituri si peste cateva secunde visam chebab,de exemplu)
Mady si zi asa,te visezi avand si fetita,a? Pai daca nu o sa ai nascuta de tine, cand vor creste baietii mari iti vor aduce fiecare cate una,si daca or sa fie de treaba si tu nu o sa te transformi inr-o soacra vitabila,poate iti vor fi mai apropiate ca doua fiice naturale. Ce fac baietii?
Picky m-am emotionat tare cand am citit ca a spus Anna "mama" prima data ! Creste mai mititica! Ii povesteam sotului zilele trecute despre modul original de a se deplasa pe care il are!
Cat despre amigdalita cu puroi a lui Stefi,(apropos, LA multi ani fericiti,sa creasca mare si sanatoasa! Ieri nu am intrat aproape deloc pe forum,am apucat doar sa arunc o juma' de ochi),poate avea debut brusc. Eu am facut ultima data asa ceva anul trecut in iarna. M-am trezit dimineata neavand nimic,am mancat ,apoi brusc am inceput sa nu pot inghiti,in jumatate de ora,maxim, abea respiam si aveam un gust tare rau in gura.M-am dus imediat la dr de familie,m-a trimis la orl si s-a speriat orl-ista, amigdalele mele erau foarte inflamate si aproape albe-galbene de la pungile cu puroi. Cu antibiotic mi-a trecut in cateva zile. Aveam si febra,si frisoane,stare generala proasta spre foarte proasta.Deci se poate ca acum 3 zile simtomele sa arate altceva,sa fi avut un debut mai lent,si evolutie brusca.
Lavinia ti-au iesit carliontii azi? Recomandare de la una care la fel,adora carliontii,eu ii am,dar vreau mai multi: nu pune spuma sau fixativ pe par de cand pui bigudiurile,ca nu iese. Cand desfaci bigudiul,atunci da-i cu fixativ fiecare bucla,intinsa cat vrei tu sa stea. Buclele oricum se mai lasa daca e parul lung,nu vor sta"oita" toata ziua. Sunt sigura ca esti superba oricum ti-ai arenja parul! Imi pare rau ca tot nu e intelegere intre tine si sot ,poate cu timpul.... cine stie! Mie imi pare asa de rau cand aud de cupluri care nu se inteleg,as vrea sa ii impac pe toti!
<La tusea piciului nu stiu ce sa spun,nu ma pricep. sa se faca repede bine.
ninia vreau si eu un link catre poze cu torturile tale,daca le ai expuse undeva,sa ma inspirationez.Eu stiu sa fac pasta de zahar ,fac un tort foarte bun dupa reactia celor din jur ,dar nu am inspiratie la ornat,si vreau sa fac singura tortul pentru botez. Am vazut pozele atunci,mi-a placut tare cum era Elena desenata pe fatzuca.
Ma bucur ca a ajuns in sfarsit decodorul tv. Baietelul tot in flamanda va vorbeste? Sau odata cu desenele vorbeste si in romana?
Sorilea m-am emotionat prima data,m-am emotionat si acum recitind despre intalnirea de la aeroport! Cum sa nu le fie dor unul de altul!!! Tare mult imi place um rasfoieste cartile Razvan,cum spunea el toate animalele marine! Se vede ca ii plac mult.
Nicurate
Alynta cum au fost zilele de sarbatoare pentru voi? Au colindat copilasii? Cand ma gandesc la voi imi amintesc de mine si surorile mele,cand eram mici si ne jucam toate impreuna.
Stiu ca voi m-ati mai intrebat de sora mea,si nu am raspuns... Nu am raspuns pentru ca nu stiu cum sa scriu,ce sa scriu,imi e jena,recunosc, pentru ca simt ca am dat gres undeva,ca nu am stiut sa ii fiu aproape ca sora dupa ce mama nu a mai fost,nu am stiut sa gasesc calea sa o pot indruma corect,spre o viata fericita, o viata pe care sa si-o cladeasca singura,nu sa se marite de la 15 ani,cand putea sa se distreze,sa mearga la scoala fara griji... Nu stiu,poate voiam sa copilareasca putin mai mult. Merge la scoala in continuare,slava domnului,macar atat,dar... Ma doare ca nu am putut ajunge la ea de Craciun.e la 110 km departare,eu nu am masina si ar fi insemnat sa merg pana acolo in aglomeratie( am mers de doua ori pe ruta aia cu microbuzul si ma credeti sau nu, au fost 46 de oameni intr-un microbuz de 18 locuri. Am numaat de 3 ori sa fiu sigura.Eram sardele. Unde sa bag doi copii acolo pentru 2.5 ore de mers? ) sau sa imprumutam o masina de la cineva.Cum nu avem de la cine... a ramas sa vina ei la noi,dar nu au putut. Ca prima zi aveau musafiri,a doua au mers la o matusa a lui,a treia zi a fost ziua mamei lui,iar noi... noi nu existam, noi suntem doar ca sa fie multumita ca este cineva si "cu ea" ,nu "impotriva ei". Dar asta e , o sa imi treaca tristetea . Poate intr-o zi,cand va deveni adult in adevaratul sens al cuvantului isi va da seama ca noi am incercat tot posibilul a ne-o apropiem,iar ea a fugit mancand pamantul,si se va paropia de noi. Deocamdata nu o sa mai spun nnimic de ea,pentru mine e dureros si rusinos ca sora cea mai mica, invatata si reinvatata de multe ori si atentionata sa invete din greselile noastre, ca o sa faca si ea altele,destule,dar macar sa nu ni le repete ,ea exact asta a facut. Imi e rusine sa le raspund oamenilor care ma intreaba "Ce face sora ta aia mica?" . Sa le raspund" pai s-a maritat,dar merge si la scoala" ? Am raspuns cuiva asa si mi-a spus ca noi suntem de vina,ca nu am vorbit cu ea,ca am indepartat-o, ca NU AM AVUT GRIJA DE EA . Pai eu trebuia sa am grija? Dar ce este? Un animal pe care il tii in lesa,si cand ii spui"sezi!" ,el se conformeaza? Are liberul arbitru, noi am invatat-o,i-am explicat,i-am raspuns la intrebari, mai departe trebuia sa treaca prin filtrul gandirii ceea ce face,ca nu va fi vesnic cineva la fundul ei sa ii spuna incotro sa se indrepte.
Paul a redescoperit bucuria de a pune cuburi unul peste altul. I-a adus Mos MAmaitza cuburi ce formeaza un puzzle pe o parte,iar restul partilor au animale,pasari,fructe si legume, si am fost surprinsa ca pe cele mai comune le stie, mi le arata fericit cand il intrebam unde sunt!
De cateva zile repeta ca un papagal ce spunem noi si noi suntem super-incantati!
A primit de la Mos doua masinute cu telecomanda,doua carticele cu animale domestice si animale mari,un mickey mouse imbracat in safari care canta "we will rock you" , cateva dulciurele,nu foarte multe ca am facut multe prajituri si mananca din toate,un pistol care paraie,canta,se apinde si face zgomot raaau,dar de care e foarte incantat,banuti de la sora-mea, cuburile de la mama-soacra , mai multe masinute mici... am hotarat ca sa nu mai primeasca jucarii decat cu ocazii speciale,ca nici el nu s-a bucurat de cadou,am fost putin dezamagita,ca maasteptam la mai mult entuziasm.
Ema mor dupa carliontatul tau!!!Am vazut pozele aseara,abea atunci am reusit sa intru pe mailul comun.
Anna am vazut bradutul,minunat! Am vazut si copilasii,si mai mununati! Noi nu am facut poze de Craciun,nu stiu cum am reusit. Cadoul vostru de sub brd a fost cel mai frumos pe care il puteati primi,iar pozele in care copilasii privesc unul spre altul m-au topit!
Geta te pup mami, tu esti mai speciala pentru mine,cred ca ti-am mai spus,nu?
Mady ce iti fac baieteii? Au fost cu colindul? Ce nazbatii mai fac?
Madalina asta e ultimul mesaj pe care ti-l adresez,stiu ca te doare de fapt in cot de el,dar na,nu ma pot abtine,sau mai degraba cred ca nu vreau sa ma abtin. Tu iti faci singura copilul handicapat, si o sa creasca cu un minus fata de alti copii,caci se va crede urata,TU o faci sa se simta asa.Degeaba o pupi si o iubesti si o consideri centrul universului tau( nu ma indoiesc ca ar fi di fdoar pun la indoiala modul i ncare i-o arati) daca nu o inveti sa treaca pestre trauma. Am vazut pozele pe fb, e refacuta 99% ,mai are mici umbre . Sotul meu nici nu si-a dat seama pe ce obraz a avut arsura. Da,e minuscul in comparatie cu accidentele care te mutileaza pe viata,arsuri pe care sigur le-ai vazut pe chipul altor copilasi cat ai stat cu Eva internata. Atat ai vazut,ca am facut accidentul minuscul.Pacat. Atat spun,imi pare rau ca nu poti trece peste ceea ce vezi tu cu ochii minti,si sa iti consideri copilul normal,sanatos si cel mai frumos. Faptul ca ti-ai pus maaare ,la semnatura linkul direct catre un filmulet groaznic nu arata decat ca vrei ca toata lumea sa te tina de mana,sa injure sistemul cot la cot cu tine si sa te asigure inca o data ca nu a uitat nimeni ca fetita ta "e distrusa pe viata" ,si cand copilul fiecareia rade noi sa ne simtim vinovate ca acesta e sanatos si Eva ta a avut nenorocul sa dea peste oameni neatenti.
Avem la dovlecei o mama de fetita grav bolnava , face o gramadad e terapii grele si pentru un om matur,daramite pentru un copil,si nu am vazut atata pesimism in nici o postare de a ei. Se bucura de fiecare progres de parca atat ar sti sa faca fiecare dintre copilasii de varsta ei, niciodata nu a spus"copilul meu are un handicap" ,"copilul meu e distrus" ci mereu ne-a spus ca va face imposibilul numai sa ajunga fetita ei sa aiba o viata normala. Ai avea multe de invatat de laun astfel de om,dar tu ignori oamenii care iti spun " ajut-o sa treaca peste" si le iei de bune pe cele care incep cu "mama lor la toti!" .
Nici nu imi pasa daca ma raportezi si o sa imi iau avertisment, poate odata si odata te vei trezi si vei invata in sfarsit ceea ce e evident din mesajele noastre,ale celro care am empatizat cu tine, am plans alaturi de tine la vederea ranilor Evei si ne-am bucurat tare cand am vazut ca se vindeca,ca nu are nimic la urechiusa, ca se poate vindeca 100% atat fizic cat si psihic daca e ajutata,daca nu i se aminteste mereu ca "e defecta".
Serialbastre te pup mami,ce mai face cezara? Ce bunatati ai facut de sarbatori? Cum ati petrecut?
Fetele va pup tare,sper ca nu am sarit pe nimeni,daca da,imi pare tare rau...
Revin,ma duc sa halesc,ca scriu de o ora la mesaj.Sper sa nu mai dureze pana maine ,paa termin de mancat si revin!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
madyrizi spune:
lali, nu ai scris prea des in ultimul timp, dar ai recuperat cu succces .
baietii mei? alex a fost la socri de pe 25, azi a venit acasa. mihaita i-a dus dorul intens. in fiecare dimineata striga la alex "atzuuu, atzuuu". intelegea ca nu e acasa, dar tot il striga. s-a plictisit ingrozitor si ne-a scos noua peri albi ca s-a catarat peste tot, s-a dezbracat toata ziua , a trantit toate jucariile/ lucrurile etc. numai prostioare...
am pus cateva poze pe FB cu ei langa bradut. bine ca l-am cocotat pe o masa ca altfel era in mii de bucati de a doua zi de cand l-am pus. nici globurile n-au stat pe el daca erau mai jos, asa ca anul acesta cred ca e ultimul an al bradutului artificial ca nu cred ca supravietuieste.
eheeee, la mine se lucreaza intens la gletuit . cred ca a innebunit lupu' ca vad ca socrelu' si finul s-au pus pe treaba. cred ca vor sa scoata suncile, carnatii, cozonacii si vinisorul consumate de craciun.
ma apuc sa fac si eu niste prajeli ca sa nu scada prea mult in greutate.
la toate.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
alynta27 spune:
Lali noi am stat acasa de Craciun. Am simtit cu adevarat Sarbatorile! Alta data plecam la ai mei si ne caram cu bagaje, medicamente etc.. Am fost la colindat la socrumeu. Am primit colindatori- finii si copii lor. Fiusau al mare facuse febra dimineata si l-au adus asa. A-2 a zi de Craciun ne-a facut febra cel mare si a-3a zi cel mic. Maria e si ea mucoasa. Ai mei erau deja pocniti, dar intrevederea ia "ajutat"! Acum i-am zis ceva in gand dar o iert!(pe finamea)
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
emanouela spune:
bau
is oleaca mahmura ca am beut aseara cu un prieten, Stefan....de fapt el a baut cu mie si alte fete, ca baietii erau pedepsiti sa conduca
Lali...fix prin stari din alea trec si eu....cetesc dar n-am chef sa scriu....si cred ca toate trecem prin asa ceva, fara motiv....asa ca eu te inteleg perfect.
maine plec spre Campulung....de fapt Suceava si de acolo ma pescuieste cumatra. s-a deschis si un club in Campulung, club in adevaratul sens al cuvantului....cu bar, cafenea, sali de sport, masaj, piscina, etc asa c-o sa ne destrabalam maxim
nu car pc cu mine, asa ca eu va urez de pe acum UN AN NOU plin de impliniri si tot ce va doriti voi, sa ne recitim cu drag si in anii urmatori, sa avem parte numai de vesti bune, armonie , sanatate si fericire. imi sunteti dragi, chiar daca uneori is nesuferita, dar asta e natura mea. va pul pe toate, fara exceptie
am sa inchei pe anul acesta cu o urare 'speciala', care sper sa fie citita si perceputa in adevaratul sens. Madalina, iti urez intelepciune si maturitate, fericire interioara si calm. stii foarte bine ca Lali are dreptate, stii ca acceasi parere o am si eu, ti-am spus-o de N ori sub alte forme, doar ca prin postarile tale fata de noi si fata de altii vrei sa te justifici cumva. ai dreptul sa fii furioasa, dar fi furioasa in mod constructiv, vreau sa fii constienta ca acum e distructiv modul de furie si e afectata Eva, cea pe care o iubesti, si esti inconstienta de asta....de aceea iti urez maturitate si intelepciune in a-ti gasi calea spre o vindecare a ta in primul rand, pt ca Eva e vindecata, se va vindeca si psihic daca tu o vei lasa. prioritate o are Rva nu furia ta. la fel, e ultima postare in legatura cu acest subiect si te rog, sa fii constienta ca daca cineva nu e de acord cu tine, nu e nici impotriva ta si daca ne batem degetele de tastatura zicandu-ti una, alta o facem pt ca faci parte din grupul nostru si nu ne esti indiferenta si nici Eva nu e 'o piesa de mobilier' pe acest topic, e una dintre buburuzele noastre dragi.
va recomand cu drag, atunci cand aveti timp, sa cititi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169247&whichpage=1 Fericirea se invata
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
alynta27 spune:
Poze recente!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
SoriLea spune:
Salutate
Pe mn ma scuzati ca nu prea mai intru sa semnez condica, dar nu am timp. Si mai ales ca vreau sa profit de timpul petrecut in 3
Am intrat rpd sa va spun ca am pus cateva poze si filmulete (daca doriti sa ne vedeti)
Va pupam si va dorim sanatate multa si ce ne dorim noua, va dorim si voua
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
hello
nu am mai intrat de un car de timp.... dar seara cand am acces la calculator zau ca nu-mi mai arde de nimic :P
Felicitari Ana pt printesuca Eva sa dea DD sa fie sanatoasa si sa va bucurati de copiii vostri
Simina felicitari pt sarcina
La Multi Ani !!!!! cu intarziere pt Stefanii si Stefaniile de ieri
Ai mei copii sunt bine acum dar am tras si noi cu Raducu, luna trecuta a facut pneumonie si am stat in spital o saptamana iar acum de craciun m-a tinut tot intr-o febra, fara muci, fara tuse, fara rosu in gat doarfebra la greu, sambata am chemat salvarea l-a ascultat si la plamani si nimic si a tinut-o asa pana luni; a inceput sa stea singur in picioruse si se joaca toata ziua cu Bubu care il iubeste de nu mai poate si ma bucur ca, cu alti copii e putin mai rea dar cu el nu e deloc s-a riscat chiar sa-i dea sa se joace cu cadourile ei pe care inca le mai primeste de mos, pt ca au fost prea multe nu i le-am dat pe toate odata si inca mai gaseste dimineata sub brad cate unul, maine e ultimul si sunt tare curioasa sa vad ce fatuca o sa faca cand n-o sa mai gaseasca , ca deja s-a obisnuit si dimineata cum se trezeste se duce direct la brad. Saptamana viitoare cred ca am s-o las pe Bia cateva zile la mama soacra si poate am sa apuc atunci sa mai citesc cate ceva din urma si sa mai scriu.
Va pup pe toate si in caz ca nu mai apuc sa scriu va urez de pe acum La Multi Ani si sa dea DD sa aveti un an nou fericit ,plin numai de bucurii si lucruri bune!
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
eumada spune:
www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2011/12/28/mama-fetitei-oparite-la-gradinita-a-mers-cu-daruri-la-copiii-internati-la-pediatrie.html" target="_blank">FURIA IN SENS CONTRUCTIV..FACAND PE ALTII FERICITI
Va doresc un an nou plin de bucurii alaturi de cei dragi.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!
Unde-i cafeaua de la Cris? Cine a furat cafeaaaauaaa? Ori ati blestemat-o si s-a evaporat?
Ma doare stomacul,am mancat azi-noapte la 1 salata de beuf ,ca atunci m-a apucat foamea,si nici nu mancam singura,ca s-a trezit si paul cand m-a auzit ca ies din camera.
S-au trezit copiii,ma duc ca iar o gadila Paul pe Teodora,si rade asta mica pana da in plans...
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
madyrizi spune:
chiar, mai fetelor, lipseste cafeaua...
eu nu mai beau cafea demult pentru ca imi da palpitatii, probabil am ceva probleme cu motorasul , dar lipsesc trabucii .
sunt la serviciu si ma plictisesc ingrozitor. azi mi-a venit randul sa-mi fac tura, sunt singurica (doar cu bodyguardul si 2 caini) si nu am chef sa fac nimik.
lali, am uitat sa-ti multumesc pt. mesaj. sotul, foarte curios, intreba cine sunteti ca el stie ca nu prea avem prieteni familii cu copii . bineinteles ca i-am satisfacut curiozitatea si cu poze de pe fb.
voi ce pregatiti pt. masa de revelion? am inteles ca de craciun am mancat porcarii (a se citi produse de porc ), dar de revelion parca as manca mai light (suna european, nu? ).
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex