"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!
Raspunsuri - Pagina 4
emanouela spune:
buna ferele,
primiti cu colinda????
cris evident ca-s foarteeeeeeeeeee ocupata, abia am aterizat acasa. trezit, facut smortu nitel, plecat cu fratele meu pt un cadou, venit, pus pitic la nanai, pt ca m-a insotit in umblari....si-am dost si la 'usu male', terminat smortu si acu nu stiu ce sa mai fac, cred ca ma apuc de mine nitel, par, unghii, etc.
giorgi... mie mi se pare foarte intelept sa gasesti cauza febrei. uite-te si in gurita ei, poate se suprapun toate si c-o eruptie de masele. tine insa febra sub control cum ti-am zis, sfatul asta l-am primit si eu de la 3 medici....la 8 ore o data nurofen, o data paracetamol. sanatate multa
eu va pup pe toate, va urez de acu Sarbatori fericite! sa ramaneti vesnic asa cum va stiu eu, sa fiti sanatoase si fericite, cu puiuti sanatosi si nazdravani
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
eumada spune:
HO HO HO...
CRACIUN FERICIT FETELOR....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Simina1980 spune:
Am plecat sa colindam,Domn Domn......
Eu am terminat treaba acum mai trebuie doar sa facem baie si sa asezam cadourile sub brad.
Am intrat doar sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi!
De intrat maine nu cred ca am sa poat dar luni sigur voi putea!
Va pup pe toate si pe toate buburuzele!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
SoriLea spune:
AM VENIT SA COLINDAM, DOMN DOMN SA-NALTAM...
Am intrat fugitiv, dupa ce am terminat toata treaba, am impodobit bradul, am impachetat cadoulile si asteptam sa adoarma pustiul ca sa le punem sub brad.
Nu am avut cand sa mai intru, dar va spun acum. Razvan cum l-a vazut pe tati la aeroport, a fugit direct la el in barte si i-a spus ca i-a fost tare dor de el. Al meu, cu greu s-a stapanit sa nu planga, dar a fost fff emotionanta reintalnirea
OOO dar ce-am uitat (de fapt cu asta trebua sa incep )
Anna FELICITARI, o bebita cuminte si mancacioasa.
SiminaFELICITARI si tie. Sa fie asa cum va doriti voi (fetita), bb sanatos si la termen
CARCIUN FERICIT ALATURI DE TOTI CEI DRAGI VOUA, COPILASI SANATOSI SI CUMINTI
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
Am intrat la ceas de seara sa va urez sarbatori fericite,sanatate si belsug,casa sa va fie plina si sufletul cu lumina.
P.S. aba este acasa cu bebelina.E obosita si trebuie sa isi incarce bateriile.Dar va transmite toate cele bune si va pupa pe toate
ne vedem maine la cafeluta
Mirunel terorista
BAZAR
nicuratze spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!! si multa sanatate tuturor copilasilor bolnavi!
ANNA,felicitari! Bun venit micutei EVA,sa creasca mare si sanatoasa!
Va pup pe toate,imi cer scuze ca iar nu apuc sa scriu,iar de citit am citit doar la capitolul asta.
Picky_toto spune:
Pe la colturi unii spun
Ca exista Mos Craciun
Ca i-ai scris si o sa vina,
Sa-ti aduca in pumni, lumina,
Langa brad si langa foc
Sa-ti aduca mult noroc
Si oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita,
Si-ti va aduce ce-ti doresti,
Un Merry Christmas ca-n povesti
Si te rog nu-l refuza,
Ca vine din partea mea.
Fie ca Nasterea Domnului Iisus Hristos sa va umple inima de bucurie si fericire alaturi de cei dragi. Fie ca acest Sfant Craciun sa aduca pace intre oameni, sanatate tuturor bolnavilor, bucurie ptr cei orfani si implinirea dorintelor voastre. Craciun Fericit!
La noi gata a venit mosu, copii dorm, cadourile is langa brad, lapticul l-a baut, biscuitele l-a papat, acum nu ne ramane decat sa asteptam sa treaca noaptea ca sa deschida copilele cadourile.
O noapte placuta si ne auzim maine. Petrecere frumoasa.
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Mirunel terorista
BAZAR
lavinia.p spune:
Va doresc din suflet Craciun Fericit, multa sanatate, bucurii si impliniri! Va am cu mult drag mami si Rares!
Anna si Eva bun venit acasa, refacere rapida Ana si multa sanatate la toti! Abia astept sa ne scrii reactia lui Vladut cum e acum cu doi copii. Va
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
anna-mama spune:
Buna, dragele mele,
Craciun fericit! Sarbatorile acestea sa va aduca multa sanatate, fericire si bucurii!
Daca scriu mai fara inteles, ma scuzati, dar sufar de oboseala maxima
Incep prin a va multumi pentru toate gandurile frumoase, toate mesajele si telefoanele pe care mi le-ati dat si toata grija si dragostea voastra pentru noi, m-au facut sa ma simt fericita ca am prietene adevarate aici
De ieri dupa amiaza suntem acasa! E tare bine! Eram moarta de dorul lui Vladut! Acum ce credeti,ce nu am apucat sa dorm in spital, dar ce nu mai am timp de nimic de cand sunt acasa...(am intrat acum ca am ramas doar cu Eva acasa, am mai facut ordine si pana in vin musafirii am zis ca poate apuc sa scriu macar cateva cuvinte)
Am doi copii minunati acum, sunt tare tare fericita Interesant e ca de cand am venit acasa de cate ori ma uit la Vladut mi se pare atat de mare la minte si fizic, gras.....comparativ cu Eva
Anul asta tati a ales un brad cu semnificatie pt noi, o sa fac poze sa-l vedeti, sunt do brazi care pleaca din aceiasi tulpina A zis ca acest Craciun ne-a adus acasa cei doi copii si de aia l-a ales. E tare dragut!
Vladut cu sotul este acum in parc, la ora 13.00 se strange toata familia la noi (ai mei, socrii, sora mea si fratele sotului). Cumnata-miu se imbraca in Mos Craciun si aduce cadourile pt toti
Deocamdata va pup pe toate si incerc sa revin cu povestea nasterii si a micii noastre istorioare pana am sosit acasa (bonus, intalnirea cu Vladut
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR