"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

BINE AI VENIT EVAAAAA.....BUN VENIT PE LUMEA ASTA SI ITI DORESC CE-I DORESC EVEI MELE.....CRACIUN FERICIT IMPREUNA CU MAMI,FRATIORUL SI TATICUL TAU...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Poftiti la !
Eu sunt cam zombi ptr ca am fost aseara la cumparaturi si am ajuns acasa abia la 12 si jumatate noaptea,pana am facut pungutele de cadouri si m-am culcat s-a facut 1 si ceva asa ca acum imi trebuie multa multa cafea sa-mi revin.
Picky-nu mi-am facut inca programare la doctor .
Cred ca v-am mai spus dar parca nu ma simt insarcinata-daca nu as fi facut testul cred ca nici nu as fi gandit ca sunt.Sarcina asta e total diferita de sarcina cu Andu cand parca eram si mai incantata,nu ca acum nu as fi insa e altfel-oricum sper sa fie bine totul.
Offff Picky sper sa scapati repede de raceala toti!Sanatate multa!
Lavi-sper sa treaca cu tratamentul asta tusea lui Raresel!

I-am luat lui Andutu cadoul de mos-un lego si un trenulet-sper sa fie incantat.Ne-am luat si noua cadouri si la toti copilasii(nepotei,fini).Azi sper sa plec mai devreme ca vreau sa fac curatenie si maine mancarea sau invers-vad eu.

Gata va las deocamdata,mai vin mai tarziu sa ma mai trezesc!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Ahhh ma scoate din sarite reclama la poiana

simina iti recomand sa nu te duci seara la cumparaturi,aseara la carrefour era coada de masini de la semaforul de la vaporas,ziceai ca s-a spart conducta,am taiat linia continua si mi-am bagat picioarele..Real a scris pe mine unde era o nebunie de nedescris,mi-am luat ce am avut nevoie si am plecat in viteza acasa.
ema pai da tu ce faci aicea? doar 3 randuri si atat?
picky mai cere parerea unui alt medic,ca sa recomanzi radiografie,trebuie sa faci prima data un control foarte amanuntit si daca vezi ca chiar sunt probleme,te arunci cu asa recomandari.
Multa sanatate sa scapati de raceala.
tare pitica,profitoare la maximpoate-poate ,nu?
ninia cum a fost la serbare?
lavi ce faci mama la orele alea?cum te descurci a doua zi la munca daca asta asa tarziu?Aper sa fie ok cu Andrei sa sa ajunga cat mai repede la Viena.Si rares,pui mic sa se faca bine cat mai repede si sa scape odata de tuse
Eu sunt relativ mult mai bine cu jobul.Caut in continuare ca vreau ceva mult mai bun,dar e bine si ce am acum ca altii nici nu pot visa la macar atata.
A fost facut un back=up si si sa-u recuperat o parte din informatii,dar era mai bine daca nu se ajungea acolo.
Vrem poze cu bradulllllll
Eu abea l-am dat azi jos din pod(sotul de fat l-a coborat) somaine abea il impodobim

Mirunel terorista



BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
cris fata, eu am muncit ieri, da????????? si daca ies din ritm, adica stau prea mult sa fac altceva, gen pc, tv, gata, pleaca cheful
lavi...te duci la farmacie si ceri ACC pt aerosoli, nu e special pt aerosoli, sunt fiole injectabile care se fol si la aerosoli, ideea e ca solutia nu mai ajunge in sange, prin aerosoli, ci merge direct la locul bolnav. ca sa nu te incarc acu cu informatii prea multe, la farmacie sa le zici varsta lui Rares, ca sa stie alea concentratia pe care ti-o dau. sa ai si ser fiziologic. Darius a facut cu 3 ml ser, 1 ml ACC, dimineata si seara. dupa ce vezi inbunatatiri intrerupi tratamentul cu aerosoli pt ca de il continui risti sa intretii tusea. pt tusea pe care o descrii tu ca o are merge cu dexa si fluimucil, nu mai mult de 5 zile. de vrei, iti dau si dozajul. e bine sa il tratezi pr ca altfel o sa ramana cu un rest care va recidiva cu orice ocazie, eu am asa si e a draq de enervant
Picky sunt niste simptome pe care le au copii care au polipi, daca Stefi respira mai mult pe gura e suspecta de polipi, daca sforaie, la fel. nu e cazul de raze, de se uita cineva la ea, un specialist ii vede. cu otita....e destul de nasol. monitorizeaz-o de cate ori raceste iarna asta, la varsta lor, mai mult de 7-8 raceli pe an e un semn ca exista o sensibilitate. pt febra, alterneaza la 8 ore panadol cu nurofen...1 data panadol, 1 data nurofen. stii ca-s total contra antibioticelor dar acum cred ca chiar e cazul. stai relax ca nu doar medicii de acolo is asa, macar acolo nu se aventureaza in a-ti da si tratament soc, aici insa de mergi la 3 medici, ai 3 diagnostice care de care mai inspaimantatoare si 3 tratamente de-ti sta inima si mitea in loc. sanatate fetelor si tie chef, da doar o data pe an e Craciunul

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutareeeee

De maine e vacanta

Fetele dorm. Am fost aseara la pediatra..Stefi are un inceput de rosu in urechea dreapta(inainte a avut in stanga) si ii dau doar picaturi, otipax, iar Anna cica-i racita, asta ne-a zis dupa ce a ascultat-o..dar nu pot sa-i dau nimic, doar siropul homeopat stodal ca sa-i calmeze tusea.. Si nu stiam, dar la bebei asa mici nu se da nici un fel de sirop de tuse ca poate sa-i cauzeze moartea..doar in cazuri ff extreme si sub o supravhegere mai atenta.. Azi trebuie sa ajung sa cumpar picaturile, dar astept sa vina al meu ca nu am cu cine lasa fetele. Mai am picaturi in casa, dar sunt 1 luna valabile de la deschidere si nu am ce face cu ele..Mi-a facut febra si azi noapte si astept sa se trezeasca sa-i iau temperatura.
E bucuroasa ca nu mai merge la scoala..frate, nu-i place la scoala deloc..nu se acomodeaza..plange dupa mine, are boala usilor, cum le vede deschise cum iese din clasa, hol..si striga dupa mine.. Nu vrea sa coopereze deloc cu juf si nici sa se joace cu copii sau jucariile de pe acolo..o pune sa faca puzzel, pune 2 piese si gata s-a plictisit, ii spune sa se joace cu aceea jucarie, nu vrea, nu sta nici sa i se citeasca o carte...sper ca udpa vacanta sa fie altfel..o sa incerc sa am cu ea o discutie sa vedem ce va iesi..
Anna aseara ma tragea de pantaloni, ca vrea in brate, dar eu eram prea ocupata cu pregatitul mancarii ca sa-i dau atentie..asa ca printre suspine o aud zicand "mama" ...ce mai am inca o feteita mare ....
Gata ca m-am laudat destul...

Vad ca voi pregatiti bucatele ptr Craciun ca nu prea vad activitate pe aici....eu nu pregatesc nimic..si nici nu stiu cat o sa pregatesc...trebuia sa vina la noi cineva, dar a ramas sa ne anunte din timp ca sa stim si noi ce vom pregati, ce vom cumpara...si speram ca pana aseara sa o faca, dar nu au sunat..asa ca nu prea o sa stau prea mult prin bucatarie... ca ptr noi gasim ce sa facem...poate tigaiete, poate comanda la chinezi .si am scapat de stres...mai ma de facut curat in casa...dar fac dupa craciun ...deh m-am facut lenesa ..in ifne..

Ninia cum a fost la serbare?! Si da daca apar biletele poti sa ni le iei si nou si iti dau bani dupa..ptr 4 persoane si un bebe in brate. Acum vb cu al meu si nu stie daca prea in fata, imediat langa scena ar fi bine, ca un copil nu prea poata sa-i cuprinda cu vederea pe toti..ar trebui cam la vreo 5-6 randuri mai in spate zic eu ..;nu stiu exact cum e sala, voi unde ati stat atunci? la cate randuri distanta de scena?! cum se mai simt copii?
Lavinia poate va chinuiti acum cu raceli si boli si cand va fi mare nu o sa mai aiba mai nimic. Asa imi zicea al meu ca a fost Anthony, din 2 in 2 sapt mergea cu el la pediatru si lua antibiotic mereu, iar de pe la 7-8 ani nu a mai avut probleme cu bolile. Sanatate multa si lui Rares si lui Andrei. O sa-mi fac si eu timp sa intru pe la celalat subiect.
Eumada sarbatori fericite iti urez si tie. Ce mai faceti? Ce mai face Eva? Cum se mai simte micuta?
Simina pai prima sarcina e prima si is schimbari in organism pe care le descoperi in timp..pe cand la a doua deja cam stii la ce sa te astepti..dar crede-ma ca si diferite una de alta si poate si la a 2, a 3 etc sa descoperi simptome noi. Pune mana si fa programare ca sa o vezi pe micuta (eu cred ca-i fetita) SI ai reusit sa-ti iei concediu?
Cris iti dai seama ca nu am sa-i fac radiografie ca asa a zis o doctora.. Am intrebat si aseara pediatra de polipi si mi-a zis ca poate sa aiba, dar la varsta ei oricum polipi sunt crescuti si doar mai tarziu se poate vb de polipi si de radiografi..si at cand copilul face otite mai dese sau infectii in gat..dar asa inca nu. Sforaitul il are din cand in cand cand are nasul infundat respira pe gura..dar nu pot sa zis ca e tot timpul asa ptr ca altfel nu si-ar mai baga suzeta sau degetul in gura ca nu ar mai putea sa respire, nu?! Profitoare de mica, ne joaca pe degete cum vrea ea si stie pana unde sa forteze...si vad ca Anna ii calca pe urme, numai ca un lucru o deosebeste de Stefi ...nervi ....e ff nervoasa si suparacioasa, nu ii place sa astepte sau sa ii interzici un obiect..si nu care cumva sa o deranjezi din treburile ei cand e concentrata pe ceva ca-i jale..asta au vazut si prieteni nostrii..o stiau pana atunci o cumintica pana cand si-a aratat gherutele .. Pe cand Stefi stia sa aibe rabdare, nu se criza daca-i luai un lucru cu care nu avea voie..is doua firi diferite..dar pana intr-un punct cand incep sa semene...

Cel mai mult se amuza lumea cand o vad pe Anna cum merge prin casa ca toata casa o ia la picior...in fund, da un picior in fata si cu celalat se impinge.. si imediat ajunge dintr-un loc in altul..nu-i mai trebuie ei de-a buselea ca a inventat un alt mers ..deh.improvizam daca nu reusim.. Insa acum la 9 luni nu stie sa se intoarca de pe burta pe spate si invers..nu vrea, cum o pui pe burta urla de ne aud vecini, nu stiu, poate nu-i place...cel mai mult ii place sa stea in fund sau in picioare..nici culcata nu mai vrea decat at cand papa sau doarme, si atat...

Ema acum cu inceputul gradinitei, toti mi-au spus ca o sa inceapa sa raceasca. Otita e prima oara cand face si ia iantibiotic. A mai avut exact pe la varsta Annei, o forma usoara care s-a tratat cu picaturi si de at nu a mai avut probleme cu ea. Nu a mai avut decat laringita o data si altceva nimic. Deci nu pot spune ca-i un copil bolnav, ca as minti...acum e normal ca in contact cu alti copii, cu boli, organismul sa lucreze ptr a face anticorpi..si unde sa mai punem ca-i frig afara, ploaie..si copii dimineata ii aduna in curtea scoli, si pe zi se mai joaca afara, chiar daca-i rece...acasa, daca e frig si ploaie nu o scot..acolo nu mai tine de mine..si plus ca wc-urile sunt in curte, unde ma observat ca usa-i in permanenta deschisa..deci copii se pun pe wc-urile reci unde temperatura de acolo e la fel ca cea de afara...nici asta nu gasesc normal dar ..ce pot sa fac?!

s-a trezit stefi, am fugit


Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
*********************
Fluturasul mic
*********************
Povestea Printesucai
*********************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue


Azi sunt libera,dar deh..obisnuita isi spune cuvantul si iata-ma la calculici cu noaptea in cap
Nu prea am multe de facut azi,mi-am tras ed aseara lista cu TO DO pentru azi sa nu ratez ceva.Mai tarziu o sa o sun pe Ana sa vad daca le da drumul acasa si va anunt.
Si tot azi o sa fac 2 cozonaci,MADE BY JE SI SECTORICI,ca al meu are pofta de cozonac cald.

ema cum ai rogramul azi,atot asa incarcat?Darius ce face?
simina mamaaaaaaaaaaaaa,o sa cazi intr-o zi in ritmul asta,trebuie sa te mai menajezi si tu un pic.Cred ca o sa-i placa lui Andutu jucariile de la Mosul.Tu cum stai cu pregatelile?Spor la treaba daca mai ai
picky asta cu siropul chiar nu o stiamdar e bine de stiut.
Stii,parca spui de fii-mea cand povestesti de Stefi de la gradinita.Nu are nici a mea stare sau rabdare,decat daca se uita la tom si gerry,sau are ca si ocupatie preferata insirarea jucariilor
Noi ziceam ca prima zi o sa fim doar noi 3,dar deja au sunat niste prieteni sa ne intrebe daca suntem acasa ca sa vina in vizita maine.
NU stii fata ca fiecare copil e unic?E super funny cum povestesti de "mersul" Annei

Mirunel terorista



BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

si ca sa va mai destindeti un pic...

Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si caute un brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare una dintre ele ii spune celeilalte:
- Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad care il gasim... nu mai conteaza daca are globuri sau nu!!


Mirunel terorista



BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata si de la noi..

Cris am impresia ca azi o sa bantuim doar noi doua pe forum, ca deja restul de mamici cred ca au intrat la pregateli.

Afara ploua cu gheata, toata noaptea a turnat cu galeata..deci o zi tocmai buna de Ajunul Craciunului
Stefi inca-i cu febra, a avut si pe noapte si de dimineata mi-a cerut sa-i dau picaturi in ureche ca o durea ff tare.... Acum de dimineata ma gandeam ca nu-i normal sa aiba febra doar ptr ca are putin rosu in ureche...si m-am gandit daca nu cumva are vreo infectie in organism?! dar al meu sot m-a luat la rost ca ma gandesc numai la prosti.. Pai nu ma gandesc la prostii ci vreau sa aflu de ce face febra, mai ales ca data trecuta a tinut-o febra mai mult de 1 sapt...voi ce ati crede?!

Cris pai vezi ca asa-s copii de varsta asta...tu trebuie sa o intelegi.. are mama doar o fetita, de ce sa o certi?! a gresit, iart-o, e mica... Poate ca romanele mele scrise aici despre ai mei copii nu prea sunt citite, dar eu le scriu ptr ca aici e ca un jurnal ptr mine si vor ramane in timp. Si in afara de asta, subiectul se numeste "buburuze in actiune" si vreau cat de cat sa ma tin la subiect..ca at daca scriu doar ca sa ma aflu in treaba si nu mai zic nimic de personajele principale, ce rost mai are sa-mi pierd timpul cu forumul. Si da poate ca mi-a dori sa mai citesc si eu ce mai fac celalate buburuze, cum au evoluat, daca fac conversati, daca stiu sa numere pana la 10, daca stiu culorile..(unele dintre voi ati scris despre asta, si m-am bucurat ca am citit), daca stiu sa coloreze o schita, daca mai poarta suzeta/biberon, daca au scaapt de pampers.. etc.. in fine..imi statea de mult pe degete sa scriu asta..ptr ca am impresia ca plictisesc cu postarile mele laudaroase ...
Sa ne spui si noua daca ii da drumul Anei si Evei acasa, ceea ce sunt sigura ca da, ca doar e Craciunul maine. Asa ca o asteptam cu detalii si is curioasa cum a reactionat Vladut

Stefi la scoala au facut multe activitati.. globulete, stea, au colorat, au facut un calut din cuti, o coroana de rege, un coif, un stal unde i-au facut pe Iisus bebe, Maria si Iosef, cadouri ptr bunici cu poza ei.. ea intr-o cutie mare de cadou si cu aripioare la spate, si cu un text in care spune ca eu sunt cel mai frumos cadou ptr voi, un ingeras , pe care le-au impachetat frumos, iar eu le-am pus sub brad. Ieri au avut o mica petrecere la gradi unde au papat gofre si au baut suc de mere .. Deja incepe sa invete sa coloreze schite fara sa depaseasca prea mult marginile..cica asta-i placerea ei la gradi, sa deseneze..;mereu cand o iau zice ca mi-a desenat un desen ptr mine.....e o scumpica mica si ingrijitoarele la scoala o adora ca o vad descurcareata.. De ex joi a facut pipi pe ea, ptr prima oara de cand e la gradi...nu stiu cum de s-a intamplat, dar s-a intamplat..erau in curte,.. si ea s-a dus in hol langa clasa lor, si-a luat punga cu schimburi si s-a dus cu ea la juf si ie-a intins-o zicandu-i ca a facut pipi pe ea . Si e ff atasata de lucrurile ei..imi spunea ieri juf ca a gasit pe jos un nasture pe care din intamplare l-a pierdut juf de la bluza. Ieri Stefi avea un plovoras cu dora (un personaj de desene animate de aici) pe care il adora si e mandra cand o imbrac cu el..Iar ea a crezut ca acel nasture e al ei..si efectiv nu vroia sa im dea lui juf ca-i nasturele ei..greu a convins-o juf ca nu e al ei si i l-a luat..iar cand am ajuns la scoala asta a fost primul lucru care mi l-a spus stefi, plangand, ca si-a pierdut nasturele(ceea ce nu era asa)... in fine is multe intamplari din astea..iar daca le-as scrie as umple pagini si as deveni plictisitoare..
O intrebare doar.. Ai vostri copii is ff atasati de voi? de tati?! Ca Stefi isi adora tatal, si daca vine cumva mai tarziu acasa seara, e disperata si ma intreaba de tacsu mereu..intr-o zi mi-a zis ca vrea si ea un alt tati, ca cel de acum vine tarziu acasa ;..

Anna creste frumos, mai cade, se mai loveste, mai plange.. Am probleme cu ea ca se constipa usor, si plange cand face apoi kk,...Acum e la o perioada cand nu prea imi mamanca asa bine, dar nu ma plang ca ma gandesc ca o doare si pe ea ceva, mai ales ca are un inceput usor de risu in gat...si poate incep sa-i dea bataie de cap si dintisori..maine facem 9 lunite, suntem deja fetite mari..a trecut timpul prea repede..acum parca era inca in burtica si acum are 9 luni...


gata ca ce-i mult strica...
va urez un Ajun de Craciun frumos, cu spor la bucate, cu colindatori la usa si ne mai auzim mai tarziu sau maine.

Ma apuc de facut lista de cumparaturi, inca nu stiu ce vom pregati, ca al meu doarme inca si nu am stabilit meniul, cert este ca nu ne complicam prea mult, am gasit si am cumparat 2 cozonaci, voi face o salata de vinete, o ciorbita de vita si poate tigaite sau comanda la chinezi ..vedem ..


pupici


Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
*********************
Fluturasul mic
*********************
Povestea Printesucai
*********************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

deocamdata am putina treaza si revin eu mai tarziu
dar am intrat sa va spun ca am vorbit cu ana si dr. ei i-a semnat hartiile de externate,dar mai trebuie sa vina la vizita neonatologul ca sa o vada pe Eva si sa plece acasa.O sa va tin la curent

Mirunel terorista



BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

La serbare a fost f frumos! Elena vroia pe scena cu ceilalti opii si era tare trista ca nu avea voie .A luat-o o educatoare f draguta in brate..Pana la urma s-a strecurat langa ce-i mari care au cantat dupa cei de la gradi ..Se simtea in elementul ei ca mai!..Nu ma pot intinde, n-am starea necesara.Sunt racita bocnaaa, si ma doare capu de numa! Copii parca-s mai bine, Elena inca cu muci si tuse...Nu stiu cat am sa resuesc sa fac ,,sarmale nu am reusit, sper sa fac o ciorba si pe seara avem rulada de curcan cu diverse.
Am primit decodorul de la digitv reperat si mergeeeee!!!
Va las ma duc la pregateli ca in modu in care ma misc ...is gata maine .

Va doresc sa aveti parte de Sarbatori catmai fericite alaturi de cei dragi!!

Mergi la inceput