"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Mama ce activitate slaba e pe aici...ce faceti fetelor inca petreceti?! Gata a trecut sarbatoarea, haideti la cafeaaaaaa!!!

Cris multam de cafea Am vazut pozicile cu Miru si calutul, e ff frumos cadoul si se vede si-n poze ca-i foarte incantata de el Miru a crescut, si pe zi ce trece devine o domnisoara frumoasa foc.. si are mult par si lung .. Na ce vrei si tu ai gresit, dar acum vei stii ca antibioticul distruge flora si face pipi acid.. Acum problema asta cu flora o avem si noi la Stefi, ca de cateva zile numai diaree imi face..azi dimineata a fost ultimul antibiotic dat, sa vedem daca se regleaza ceva daca nu..ce sa-i dau?! ca aici nu se da nimic ptr reglarea florei..auzisem tot de pe la voi de iaurt..dar ea nu prea mai mananca nici din acela.. Acuza mancarime in fund..acum sa nu fie si de la antibiotic ..dar oricum astept sa vina pediatra din vacanta si sa mergem sa-i fac o analiza.
Gata ne-am hotarat, decizia am luat-o de ieri, pana intra Stefi in clasa pregatitoare la gradi vrem sa fim deja mutati in Ro. Acum sa vedem daca socotelile de acasa se si potrivesc .. Reteta nu-i mare lucru, ca o faci cam dupa gustul tau, sotul nu o mai face picanta ca la chinezi ca sa mamance si Stefi..dar in ea se pun annumite sosuri.. dar iese ff gustos indiferent cum o faci..mie una imi place la nebunie
Lali te asteptam cu vesti despre sora mica si cum ati petrecut. Hai distractie placuta si azi.. Vad ca ati petrecut frumos de revelion...bravo
Ninia si a fost ok la restaurant? si la soacra? gata de azi al tau a plecat in Olanda, nu?

Ieri m-am enervat ff tare pe Stefi, am cam rabufinit si nu ar fi trebuit, mai ales ca in ultima vreme cam des ma enervez..vina mea..si apoi m-a laut o durere puternica de burta (la operatie) si de spate...si ce credeti?! ca mi-a venit menstruatia ..si era asa bine fara ea ...nu vroiam ca mi se pare ca prea repede a venit de cand am nascut ..

A fost Stefi cu sorcova la vecini nostrii (romani) si a castigat si ea 20€ ..foarte incantata ..prima ei sorcova

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna, fetelor!

azi sunt singurica cu mihaita, sotul e la serviciu iar alex e la socri din noaptea de revelion. chiulangiu mare, deja nu mai da pe acasa .

picky, pregatitoarea nu se mai face la gradinita. de anul asta vor merge la scoala pentru clasa 0, adica fosta pregatitoare. e cam naspa, mi se par prea micuti ca sa nu mai doarma la pranz la gradi sau sa fie luati acasa la pranz. la gradinite li s-a recomandat sa preia grupe de copii de 2-3 ani de la crese .

noi am fost la nasi pana la 1,30 apoi ne-am intors acasa cu mihaita pt. ca pica de somn. alex a ramas cu socrii acolo si n-a mai venit nici azi, deci a virat spre casa socrilor . mihaita a invatat cuvinte noi, dar tot nu vorbeste. a fost f. incantat de artificii si tot zice "boom, boom". in rest, totul la fel, maine merg la serviciu ca imi vine randul...

revin mai pe seara...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Haideti fetelor,v-ati distrat,ati beute, dar treceti aciulica si povestiti cum a fost

picky saru'manasi eu mor dupa pletele ei(cioara din mine).Sa stii ca si Miru de la antibiotic mi-a facut scaunele subtiri.Atunci cand am luat antibiotic,am avut noroc ca ea e mare faca orez fiert si am tot facut cu carnita,cu cuperci si cu legume fierte langa si s-a reglat.Noi nu suntem face iaurtele..dar poate stiu fetele ceva.
Tu vorbesti serios ?chiar vreti sa va intoarceti in tara?Si unde mai exact?In c-ata sau in zona sibiului?Sper ca decizia vostra sa fie una buna si sa fiti multumiti
M-ai ucis la propriu cu taiteii aiaal meu lesina cand aude de paste,ca nu le sufera deloc,dar eu si fii-mea suntem mari amatoare.
Aaaaaaaaa,bine ai revenit in randul nostrul ,al celor cu musafiri nesimtiticare fac in urma dezastru in fiecare luna.
Ooooo,foarte tare cred ca a fost incantata de sorcova ei
mady sa inteleg ca poza de la avatar iti e cea mai recenta?iti sta foarte fain asa.
Ce ti-e si cu sistemul asta de invatamant...mi-e sila la propriu..
Lasa fata,bucura-te ca e inca liniste si pace acasa,ca de maine or sa fie amandoi piticii acasa si o sa-ti iasa iara perii albi

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele, de ieri va citesc dar nu apuc sa scriu de la sormea era bataie mare la propriu pe pc: didi,gemeni si ary iar eu pe dinafara complet, asa ca acu sa culcat ary si incerc sa recuperez cate ceva .

la noi de revelion a fost fantastic nu ma asteptatm deloc, mmai ales ca sormea a divortat si ala inca sta in casa, in fine seara a inceput cu o mare surpriza a vnit unchiu meu cu nepotu lui inbracat in arab la noi am cantat si ne-am adus aminte de vremurile cand traia tati, apoi cezar cu albert s-au costumat un amalgam de haine si au plecat cu plugusoru la vecinii, ras de ras [:)))], apoi au venit am mancat aperitiv si pana ne-a distrat ary care a fost zornaitoarea sefa sa facut 12 si am iesit afara unde am avut o panorama asupra intreg orasului si toate artificiile s-au vazut belea nu stiam unde sa ne uitam, apoi am culcat picea care a vrut cu mine, sormea si nepoatamea plus gradina zoo.
pana pe la am stat cu kity si didi au facut baietii friptura am mancat si am vrut la naina, pai ce ne-au lasat?? in nici un caz cezar a intrat pe youtube iar albert si-ai pus zdranganele la piept si fund si au inceput sa danseze am ras de si acu ma doare burta, apoi la 3jumate eu am aterizat ei au mai stat pana la 6 ca le era frica ca ii manjeste cezar cu un cocteil format din: crema de pantofi, ruj, farduri si pasta de dinti, de idei de ale lui

ieri la 8,30 m-ia data ary desteptarea si a tinuto lu nga cu alrgat chitait cu gemenii, a fost super bine 4 zile plecata de acasa, linistita fericita, dar acum iar acasa iar trista, sper sa imi revin cat mai repede....

piky este alegerea voastra cu mutatu dar ma rog sa va fie bine, pentru diaree orez fiert cu morcov, iaurt poti face asa :intr-ocana pui o lingurita de iaut apoi lapte si il lasi in bucatarie unde este cald si se face ff repede, naspa cu musafiri dar tu o mai alaptezi pe ana??, feliciatri stefaniei pentru primi banuti din sorcova, si ary a primit banuti la sorcova dar a cantat mami in locu ei, ea sa trezit sa cante dupa ce a plecat

cris acu o sa intru sa vad pozele cu miru si sper sa reusesc si eu sa incarc pozele de la rev dar sa mi le dea didi,

mady de maine incepi la servici program normal?? si daca tot esti singurica cu mihaita incearca sa te odihnesti, ca de maine din nou la servici

am adormit si copilu intre tip si acu fug sa car bagajele din masina

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

primiti cu sorcova????
Sorcova, vesela, vesela s-o crezi mata!
La multi ani! gagici, sa fiti sanatoase si fericite
eu am o ora de cand am redevenit oraseanca. am citit dar in mareeeeeeeeeee, in foarte mareeeeeeee
noi ne-am simtit super, o sa pun si cateva pozici pe maine cred, am avut putintica zapada, am plimbat piticii cu sania de a doua zi ma durea tot corpul de parca ma calcase trenul, am fost la piscina , toate bune si super frumoase, jacuzi, bule, alea alea... pana la plecare cand Darius nici nu vroia sa conceapa ca plecam si s-a lasat cu scandal...beut, papat (1 bucata tort din ala bun, in 2 persoane, 1 zi jumate), foc in semineu, etc....deci super
va multumesc pt aprecieri, mai toti zic ca-i fetita iar eu nu-i contrazic, doar Darius ii contrazice dar putini inteleg....le zice 'nu tititza, Dadu'....adica nu sunt fetita sunt Darius
multumesc de urari, vi le intoc cu mare drag
geto, ti pup fata hai, nu tre sa multumesti niciodata, cel putin mie, eu ma bucur daca iti sunt de folos si te ajut sa-ti faci viata mai frumoasa si usoara
va pup pe toate, fara exceptie, va doresc tot binele din lume, un an mult mai bun decat cel ce a trecut, sa avem pitici sanatosi, sa fiti si voi sanatoase, frumoase si sa ramaneti asa cum v-am cunoscut eu.
ma bag la nani ca-s in urma rauuuuuuuuuuuuu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaa

las ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce[jamica] si vougue si revin mai tarziu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

La multi ani! Un an nou fericit, sanatate multa si tto binele din lume sa intre in casele voastre. N-am apucat sa citesc nimic, merg sa fac o baitza si apoi revin, azi inca sunt libera de main e incep. Va pup si merg sa savurez cafeaua de la Cris

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani, dragelor!
Noi am avut un Revelion "super"! De la Craciun (a-2-a zi) o ducem in febra si viroze. Inainte de rev ii avem pe cei mici deodata febrili, iar de Rev a facut febra Matei. Am fost la ai mei si la soacramea cu sorcova. Am reusit sa ies la 12 noaptea cu barbatumeu o ora la artificii- asta a fost toata distractia(multam' si de asta)!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Hai ca vad ca incepeti sa apareti, asa ca dupa ploaie..si asta-i bine..
La mine sarbatoarea s-a dus de pe 1 cand pana seara nu mai era nici picatura de sarbatoare in casa, stransesem bradul, stersesem geamurile..gata ..Dar nu mai avea rost sa mai tin bradul ca deja il cam smotocise bine de tot Anna..

Acum incerc sa-mi beau cafeaua in timp ce-mi hranesc fetele cu bucatele de paine unse cu margarina. Deh nu se poate ca sa-i fac doar uneia asa (Annei) si celeilalte sa nu-i dau (Stefanei)..mai pe scurt trag de mine amandoua

Trebuia sa ajung azi pana intr-un loc cu tot cu copile dupa mine, ca sotul gata a inceput manca, dar e prea urata vremea, bate vantul ingrozitor de tare, mai ploua..si ne-am trezit si tarziu ca fiica mea cea mare de la 3 la 6 a facut pauza de somn si a trebuit sa ii tin de urat ...asa ca merg maine sa stau la coada cu copii..ce urasc cel mai mult..dar trebuie sa ma obisnuiesc, nu, ca in Ro o sa fie mereu asa

Alynta frumoasa distractie ati avut, acum cum se mai simt copii?! mai au febra?! Eee, las macar asta sa fie baiul, ca nu ati prea petrecut de revelion, dar anul asta sa fie copii sanatosi si sa aveti dorinte realizabile.
Ema mama ce distractie de vis..auzi tu semineu..frumos, frumos..bravo...stii cum face Darius, cum facea fratimiu cand era mic..toti oameni pe strada ii spunea mamei ce fata frumoasa are, iar fratimiu le tot zicea ca-i baiat dar tot nu intelegeau...
Lavi si a venit sotul de anul nou la mama ta? ati fost macar alaturi?
Getik vad ca voi ati avut un revelion de vis, ati ras si ati fost voiosi..sper ca asa sa-ti fie si in anul asta multumim si noi ne dorim sa fie ok in ro.
Cris m-a sunat Virginia is mi-a zis ce sa-i dau ptr refacerea folrei si culmea ca aveam in casa asa ceva dar nu stiam ca-i bun si ptr asta..in fine oricum nu-l bea, nici cu amenintari, nu-l bea..O ustura si la putulica si si la fund..deci nu cred ca-s viermisori si mancarimea e provocata de antibiotic..acum o dau cu crema..ca o mai ajuta. De ieri dimineata nu mi-a mai facut kk ca am terminat cu antibiticul...
Da, fata cica ne-am hotarat si asa ca incercam..ca oricum nu avme ce pierde, doar o investitie..si gata..merge, super bine, nu merge, ne intoarcem la munca in be..dar macar vom fi impacati ca am incercat ceva ..in cta fata ca al meu aici vrea..
Mady da uitasem ca s-a facut clasa 0, asta e ce pot sa zic decat ca nici aici nu-i cum ma asteptam...pe dinafara e frumos, dar cand ajungi inanutru deja vezi bube multe..chiulangiu mare fitu, dar deh stie ca acolo e alintat la maximum si de aceea prefera la bunici..e bine ca are la cine sa mearga

Nu situ ce sa mai fac, trag amandoua de mine, eu imi pierd repede rabdarea, rabufnesc, tip...Vreau putin timp ptr mine, nu mai am ..si acum sta cea mare lipita de mine cu degetul in gura si cu mana bagata sub tricoul meu..se uita ca un caine prapadit la mine si eu nu vreau decat 10 min sa-mi beau cafeaua in liniste..cer prea mult???
Anna prin toata casa umbla, a descoperit prizele si opritorul de la usa, o sa si-l puna pe picioare..da asta e...la prostii amandoua se indeamana...stefi iimai spune ca nu-i voie dar ea o ia ca pe o gluma...Stie cand face vreo prostie ca imediat incearca sa fuga de la locul cu pricina ..

ne-am laudat oleaca..va las..astept sa mai intrati si voi

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Picky acum Matei e pe antibiotic si e mai bine ca nu mai face febra. maria tuseste si nu vrea sa-mi ia nimic. Face un scandal monstru cand ii administrez ceva...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput